|
|
לפני 6 ימים •
9 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
9 ביולי 2026
סנטוריון • 9 ביולי 2026
בין אם אפשר או לא, עצם השאלה מלמדת שמי ששואל אותה לא צריך לקשור אף אחד או להיקשר בעצמם עם איזשהו שבר.
אפשר ללכת על חוט ארוך בין שני בניינים בלי רשת ביטחון. אם אתם שואלים אם אפשר ללכת על חוט ארוך בין שני בניינים בלי רשת ביטחון, עדיף שלא תלכו על חוט ארוך בין שני בניינים בלי רשת ביטחון. ובנימה יותר פשוטה, זה כמו הבדיחה ההיא עם צניחה חופשית: אפשר לצנוח צניחה חופשית בלי מצנח. אי אפשר לצנוח צניחה חופשית בלי מצנח פעמיים. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
9 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
9 ביולי 2026
Snitch • 9 ביולי 2026
אז רגע. מה בסוף? אפשר או אי אפשר? אני במתח!!!!
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
9 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
9 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 9 ביולי 2026
► Snitch כתב/ה: אז רגע. מה בסוף? אפשר או אי אפשר? אני במתח!!!! כשתשבור משהו נבדוק את זה 😉 |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
9 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
9 ביולי 2026
Live With Passion • 9 ביולי 2026
אל תקשיבי לכל מה שכתבו כאן
כל אלה בבירור לא מבינים כלום גם אלה שכביכול קושרים בקושי שרוכים הם יודעים לקשור אני היחידי בכל האתר הזה שמבין מבין יודע והכי חשוב מוסמך לתת עצות כל אלה שהגיבו לפני קשקשנים בני קשקשנים אני היחידי שמדבר לעניין בתור אלוף הקשירות הבינלאומי הכי גדול בכל הזמנים מאז שהאדם למד לכתוב ובתור בעל ניסיון בשברים אני אומר באופן חד משמעי ולא משתמע לשתי פנים לא רק שמומלץ לקשור חייבים לקשור במיוחד כשיש שברים יש ליצנים שיגידו שאם קושרים אז אסור לקשור את האיבר השבור טעות טעות טעות רק את האיבר השבור קושרים כי ככה נוודא שישאר שבור ואם נתת לעצמות להחלים טעות קשה! רוצי מהר להיקשר עדיף עם מישהו מתחיל חסר ניסיון גוף שבור הוא גוף בריא ושבר פיזי מפצה על שבר נפשי והרי נאמר כל המרבה שברים הרי זה משובח |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
9 ביולי 2026
Re: השרשור הזה מחזיר אותי עשרים שנה אחורה (:
לפני 5 ימים •
9 ביולי 2026
מישלי • 9 ביולי 2026
► William Arthur כתב/ה: ► מישלי כתב/ה: .... ובלי קשר, סתם שתדעו, הכותבת מנוסת שברים לרוב (: אבל אם נחזור, בכל זאת, לנושא העיקרי של השרשור הזה, נסיון בקשירות במצב הזה של שברים, יש לך ? גם. וגם בעוד מצבים. וגם לא רק קשירות. אם נהיה כנים, רבים מאיתנו עושים דברים מסוכנים, מזיקים ומטומטמים... אבל זה חלק מהטירוף של הבדס"מ. ללכת על בטוח ולא להסתכן, זה לשחק משחק, זה להיות בכאילו, וזה לדעתי ההבדל בין לעוף או לצלול לאקסטרים בחוויות, לבין להשתעשע. אם לא מגרדים (או) עוברים את הגבולות, זה שליטה מלמטה. גם גבולות פיזיים וגם מנטליים. ובשליטה מלמטה, אין ספייס ואין טירוף. במבט לאחור, 15-20 שנה אחרי, רוב (או כל) מה שעשיתי פה, היה מסוכן. ואיך הוא היה אומר: "זה הכל ניהול סיכונים!" |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
9 ביולי 2026
לפני 5 ימים •
9 ביולי 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 ביולי 2026
אני חושבת שאלה קלישאות.
בטיחות זה טוב. נכון שכולנו לוקחים סיכונים אבל יש איזה פער בין סיכון מחושב וסביר לבין ויתור מוחלט על זהירות בסיסית. להגיד שכל הגבולות באשר הם או כל אמצעי הבטיחות הם "שליטה מלמטה" או "אומר שזה סתם שעשוע" נשמע לי כמו אמירה מניפולטיבית של שולט רע. זה לעשות דה-לגיטימציה לעצם קיומו של גבול. זה לוקח אותנו לכיוון שכבר לא עוסק בשברים גרידא, אבל זה ההמשך הטבעי שלו, כי את השאלה המקורית היה אפשר לסגור בתגובה האחת "לא מומלץ". ומהר מאד זה הפך ל - האם זה בסדר לענות על זה בלי ידע מספק באנטומיה, האם זה בסדר לעשות דברים שיכולים לגרום נזק פיזי לטווח ארוך, האם זה בסדר בכלל לשקול את זה כשברור שאפשר פשוט לחכות קצת שהשבר יתאחה אז מה כל כך דחוף, ומשם קל להגיע ל - האם צריך בכלל להיזהר? האם לא צריך לעשות הכל ולחיות עם הסיכון ותמיד להעדיף את מימוש החשק על פני כל דבר אחר כולל בטיחות וכולל בטיחות של אנשים אחרים? התשובה שלי היא - לא. פשוט לא. לא צריך את זה וגם לא צריך לעשות רומנטיזציה לסיכונים ולחציית גבולות. ועוד משהו אישי, אולי פרדוקסלי, לא יודעת: אני מוכנה לקחת סיכונים (מחושבים) על הגוף של עצמי, ואולי להחמיר פציעה זה סיכון שאני מוכנה לקחת. אבל להיקשר על ידי מישהו שמוכן לקשור באופן שיכול להחמיר פציעה - זה סיכון שאני לא מוכנה לקחת. (אפשר גם לדבר על למה בכלל "שליטה מלמטה" זה דבר שמפריע לנו אבל זה כבר באמת דיון אחר כנראה). |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
9 ביולי 2026
לפני 5 ימים •
9 ביולי 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 ביולי 2026
או ביותר קצר: זה בסדר לקחת סיכונים על עצמנו, זה לא בסדר לקחת סיכונים על אנשים אחרים או להפציר באנשים אחרים לסכן את עצמם.
|
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
10 ביולי 2026
לפני 5 ימים •
10 ביולי 2026
הלן הדוב • 10 ביולי 2026
וואי השם ירחם. תפעילו קצת שכל? טוב אני אעשה את זה בשבילכם.
א. אפשר לשים יד או רגל שבורה תלויה באוויר. עושים את זה בבתי חולים כבר עשרות שנים אם לא יותר. דהיינו sling ובמיוחד רגליים. א2. לא מומלץ לקשור את האיבר הפגוע למקרה שזה לא היה ברור. ב. להתייעץ עם רופא. לא צריך להתבייש. הם שמעו כבר הכל וגם אם לא - תשאלו!!! ותהיו ספציפים. שאלות מדוייקות. ג. אם מדובר בשבר "נקי" בעצם ארוכה כגון זרוע או רגל ו**אם** רופא אישר את הדבר ו**אם** כל הצדדים מכירים ויודעים מה לא לעשות אפשר לקשור בצורה מוגבלת ובטוחה כל עוד לא קושרים או מפעילים לחץ על השבר (דהיינו עם השבר בעצם הטיביה של הרגל וחבל עובר תחת הברך ומרים אותה לא אמורה להיות בעיה). כל שבר אחר : שבר מורכב, שבר במקומות אחרים וכו לא לקשור לא לגעת. לתת לזה להחלים. אז מה כן? טוב. מכורי קשירה שכמותכם - שבר בגפיים? טוב. רתמה בחזה. נפתרה הבעיה. אני היחיד שמתייעץ עם רופאים לגבי בדסמ? נ.ב סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן. התחלתי בהומור כי הנחתי שאנשים יפעילו שכל. בנתיים כולם עסוקים בלהתווכח אחד עם השני על טיב הקשר בין הקושר לנקשר. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
10 ביולי 2026
לפני 5 ימים •
10 ביולי 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 ביולי 2026
נו הלן למה ציפית? אתה חדש פה?
אני לא מצפה לשום דבר מאנשים שאני לא מכירה ולא יודעת למה אפשר לצפות מהם. הכי בטיחותי (ובאמת, רופאים הם האנשים האחרונים שיש מה להתבייש מהם. רופא טראומה רואה ביומיום דברים שאנחנו לא מדמיינים אפילו). |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
10 ביולי 2026
לפני 5 ימים •
10 ביולי 2026
הלן הדוב • 10 ביולי 2026
► יולי Yuli כתב/ה: נו הלן למה ציפית? אתה חדש פה? אני לא מצפה לשום דבר מאנשים שאני לא מכירה ולא יודעת למה אפשר לצפות מהם. הכי בטיחותי (ובאמת, רופאים הם האנשים האחרונים שיש מה להתבייש מהם. רופא טראומה רואה ביומיום דברים שאנחנו לא מדמיינים אפילו). לצערי אני עדיין מצפה מאנשים להפעיל שכל. That's my toxic trait |
|
|