לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך אתן מבדילות בין שולטים לסתם מישהו שרוצה מין ?

פרוידוש פרוידוש​(מתחלף)
לפני 6 ימים • 9 ביולי 2026
פרוידוש​(מתחלף) • 9 ביולי 2026
זה לא סותר.
אני אוהב שליטה, אוהב משחקים ומשחקיות,
אבל יכול להנות גם ממין וונילי רגיל.

בניגוד לשאלה, אני לא מתייחס לשליטה בהערצה, לעצמנו כטובים - ולווניליים כמשעממים
מלישס מלישס​(שולטת)
לפני 6 ימים • 9 ביולי 2026
מלישס​(שולטת) • 9 ביולי 2026
אם הוא הגיע לזה מתוך הסרט "50 גוונים" במחשבה שזה יותר קל להביא מין, כי לא הולך לו בעולם הונילי.
אה ושמבחינתו "מציצה" זה סשן שליטה
הוא הוא​(שולט)
לפני 5 ימים • 9 ביולי 2026
הוא​(שולט) • 9 ביולי 2026
כולכם וכולכן אחיתופלים. שלל עצות הזויות
זה כמו שחיה עד שלא תהיי במים לא תדעי שחיה מהי
וכן, כל קשר הוא תחנה בחיים או ושיעור
פריאפוס פריאפוס​(קינקי)
לפני 5 ימים • 10 ביולי 2026
פריאפוס​(קינקי) • 10 ביולי 2026
חשבתי על השאלה הזאת קצת יותר לעומק.
ואני חושב שהכי בטוח זה לבקש המלצות מנשלטות עבר.
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 10 ביולי 2026
אני יכולה לענות על זה גם מהצד ההפוך, על נשלטים, כי בסופו של דבר מדובר בגברים וכשהם רוצים רק לזיין זאת אותה גברת בשינוי אדרת.

1. אם הוא לא שולט בעצמו.

גם שולט וגם נשלט מחפשים בסופו של דבר לבנות דימניקה, ובשני המקרים היא תדרוש מהם איפוק כדי לבסס אותה, ולא רק לגמור וללכת.
אם הוא לא יודע לשלוט בעצמו, להתאפק, אז הוא לא בקטע של יחסי שליטה, הוא רק רוצה לזיין עם תירוץ, וגם סביב התירוץ קשה לו התאפק כי הוא לא באמת בעניין.

2. כשלא מעניין אותו להכיר אותך.

כדי שיחסי שליטה יהיו מעניינים צריך חיבור כלשהו.
כי לשלוט או להתמסר לאדם ספציפי זה מה שבונה את הדינמיקה, את משחק המוחות שבונה את המתח ביניכם, מייצר את תחושת הכיבוש או הכניעה, במקום שזאת סתם תהיה העמדת פנים משעממת בשקל תשעים.
לעומת זאת, כדי לזיין לא צריך לדעת מי את, העיקר שיש לך כוס, לכל הנשים יש כוס וזה לא דורש היכרות מיוחדת כדי שיהיה מרגש לחדור אליו.
וכמובן שלהכיר אותך דורש איפוק ושליטה עצמית, וזה משהו שהם לא מעוניינים בו עוד מסעיף 1.

3. אם הוא מזיין את השכל על שליטה אבל ההתנהגות שלו מרגישה כדיסוננס למילים שלו.

זה סימן שהוא לא באמת רוצה להתעסק בך בדס"מית אלא לדלג על הכל ולזיין כבר, הוא פשוט חושב שלהגיד מילים מסוימים יגרום לזה, אבל זה מרגיש לך כמו דקלום ולא תשוקה אותנטית.

למשל, כשהוא מדקלם כמה הוא שולט, אבל חותר רק למגע שמוביל לזיון ונילי, נותן איזה שני פליקים ומאבד עניין, קושר באופן חפיפניקי, ונראה כל דבר בדס"מי אחר שסיכמת ביניכם נעשה באווירה של "יאללה, יאללה, בואי נדלג על זה ונשכב כבר"- תהיי בטוחה שהוא רק רוצה זיון.

4. אם הוא מרוכז רק בעצמו.

זה די מובן מאליו כשזה מגיע מנשלט, אבל זה רלוונטי גם לשולט.
כי מה שמחרמן ביחסי שליטה אלו התגובות של הפרטנרית לשליטה שלך, היא המראה של ההשפעה שלך עליה וזה מחרמן בטירוף להבחין בזה.
זה מעורר את הרצון להתעסק בה עוד יותר, לעשות עוד מהדבר הזה שגלית שמטריף לה את השכל וגורם לה להתמסר יותר (ובמקרה של נשלט- גורם לה להכניע אותך יותר)
אם זה לא מדבר אליו והוא מתרכז רק בלגרום לעצמו לגמור כמה שיותר מהר כדי שזה יסתיים כבר ולא יצטרך להתעסק בך מעבר, הוא רוצה רק לזיין.

5. אם משתמש בקלף של "אני השולט וככה אמרתי!" או "אני רק עבד מסכן!", "שליטה מלמטה" או "את לא שולטת/נשלטת אמיתית" כדי לעשות לך גזלייטינג כשאת קולטת שהוא לא בקטע של שליטה ומנסה לדבר על הפיל המובהק בחדר, אז הוא מחפש לזיין עם מניפולציות.

בגלל שלהתעמת איתם מוביל למגננה מצידם, את יכולה לעשות את ההפך ולהגיד משהו השורה התחתונה שלו היא "עזוב שטויות, בוא פשוט נזדיין" ותראי את ההקלה על פניו שהוא לא צריך להעמיד פנים יותר, והאמת תצא ממנו החוצה לבד.

6. התגובה שלו אחרי שהוא גומר.

אחרי שגבר גומר, הדחף המיני יורד מהשולחן, והאמת שלו לגביך ומה שעשיתם נחשפת, ה- post nut clarity מאפס אותו, ויורדת המוטיבציה להמשיך להעמיד פנים.

מי שנהנה רגשית ממה שעשיתם, כי באמת נהנה לשלוט בך או להישלט על ידך, ירגיש שלם עם מה שעשה, וההתנהגות שלו תהיה בהתאם.
כי בדס"מ זה לא רק זיון, זה אופי של קשר שנרקם בין שני אנשים.

אם אחרי שגמר נהיה לו בראש סוויץ' של 180 מעלות, והוא מתנהג באופן מרוחק, סימן שמעולם לא עניינת אותו אישית.
וגם סביר להניח שהוא גם מרגיש עכשיו שמה שעשה היה ממש פתטי ונואש למין והוא לא רוצה להתמודד עם הבושה הזו, מעדיף להדחיק.

הוא יכול לחזור שוב כשיעמוד לו שוב, אבל המעגל הזה של אובדן עניין מיידי בך והיעלמות יחזור על עצמו.
הוא יתרץ בתירוצים שליטה את זה כדי להשאיר אותך על אש קטנה כשירצה לזיין שוב.
אבל מי שבאמת נהנה משליטה לא נעלם רגע אחרי, הוא מסופק ממה שעשה ובטוח בכך שרוצה בזה שוב.
Ollie Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 10 ביולי 2026
ArchAngel כתב/ה:
אני יכולה לענות על זה גם מהצד ההפוך, על נשלטים, כי בסופו של דבר מדובר בגברים וכשהם רוצים רק לזיין זאת אותה גברת בשינוי אדרת.

1. אם הוא לא שולט בעצמו.

גם שולט וגם נשלט מחפשים בסופו של דבר לבנות דימניקה, ובשני המקרים היא תדרוש מהם איפוק כדי לבסס אותה, ולא רק לגמור וללכת.
אם הוא לא יודע לשלוט בעצמו, להתאפק, אז הוא לא בקטע של יחסי שליטה, הוא רק רוצה לזיין עם תירוץ, וגם סביב התירוץ קשה לו התאפק כי הוא לא באמת בעניין.

כי לשלוט או להתמסר לאדם ספציפי זה מה שבונה את הדינמיקה, את משחק המוחות שבונה את המתח ביניכם, מייצר את תחושת הכיבוש או הכניעה, במקום שזאת סתם תהיה העמדת פנים משעממת בשקל תשעים.
לעומת זאת, כדי לזיין לא צריך לדעת מי את, העיקר שיש לך כוס, לכל הנשים יש כוס וזה לא דורש היכרות מיוחדת כדי שיהיה מרגש לחדור אליו.
וכמובן שלהכיר אותך דורש איפוק ושליטה עצמית, וזה משהו שהם לא מעוניינים בו עוד מסעיף 1.

זה סימן שהוא לא באמת רוצה להתעסק בך בדס"מית אלא לדלג על הכל ולזיין כבר, הוא פשוט חושב שלהגיד מילים מסוימים יגרום לזה, אבל זה מרגיש לך כמו דקלום ולא תשוקה אותנטית.

למשל, כשהוא מדקלם כמה הוא שולט, אבל חותר רק למגע שמוביל לזיון ונילי, נותן איזה שני פליקים ומאבד עניין, קושר באופן חפיפניקי, ונראה כל דבר בדס"מי אחר שסיכמת ביניכם נעשה באווירה של "יאללה, יאללה, בואי נדלג על זה ונשכב כבר"- תהיי בטוחה שהוא רק רוצה זיון.

כי מה שמחרמן ביחסי שליטה אלו התגובות של הפרטנרית לשליטה שלך, היא המראה של ההשפעה שלך עליה וזה מחרמן בטירוף להבחין בזה.
זה מעורר את הרצון להתעסק בה עוד יותר, לעשות עוד מהדבר הזה שגלית שמטריף לה את השכל וגורם לה להתמסר יותר (ובמקרה של נשלט- גורם לה להכניע אותך יותר)
אם זה לא מדבר אליו והוא מתרכז רק בלגרום לעצמו לגמור כמה שיותר מהר כדי שזה יסתיים כבר ולא יצטרך להתעסק בך מעבר, הוא רוצה רק לזיין.

5. אם משתמש בקלף של "אני השולט וככה אמרתי!" או "אני רק עבד מסכן!", "שליטה מלמטה" או "את לא שולטת/נשלטת אמיתית" כדי לעשות לך גזלייטינג כשאת קולטת שהוא לא בקטע של שליטה ומנסה לדבר על הפיל המובהק בחדר, אז הוא מחפש לזיין עם מניפולציות.

בגלל שלהתעמת איתם מוביל למגננה מצידם, את יכולה לעשות את ההפך ולהגיד משהו השורה התחתונה שלו היא "עזוב שטויות, בוא פשוט נזדיין" ותראי את ההקלה על פניו שהוא לא צריך להעמיד פנים יותר, והאמת תצא ממנו החוצה לבד.

אחרי שגבר גומר, הדחף המיני יורד מהשולחן, והאמת שלו לגביך ומה שעשיתם נחשפת, ה- post nut clarity מאפס אותו, ויורדת המוטיבציה להמשיך להעמיד פנים.

מי שנהנה רגשית ממה שעשיתם, כי באמת נהנה לשלוט בך או להישלט על ידך, ירגיש שלם עם מה שעשה, וההתנהגות שלו תהיה בהתאם.

אם אחרי שגמר נהיה לו בראש סוויץ' של 180 מעלות, והוא מתנהג באופן מרוחק, סימן שמעולם לא עניינת אותו אישית.
וגם סביר להניח שהוא גם מרגיש עכשיו שמה שעשה היה ממש פתטי ונואש למין והוא לא רוצה להתמודד עם הבושה הזו, מעדיף להדחיק.

הוא יכול לחזור שוב כשיעמוד לו שוב, אבל המעגל הזה של אובדן עניין מיידי בך והיעלמות יחזור על עצמו.
אבל מי שבאמת נהנה משליטה לא נעלם רגע אחרי, הוא מסופק ממה שעשה ובטוח בכך שרוצה בזה שוב.

מעולה! תעלי כפוסט.
Care Artist Care Artist
Care Artist • 10 ביולי 2026
ArchAngel כתב/ה:

1. אם הוא לא שולט בעצמו.

מסכים בגדול, אבל רוצה להוסיף את המחשבה לפיה יש גם אנשים שההתמודדות עם הצרכים הבדסמיים, והביטוי הפנימי והחיצוני שלהם מורכבת להם. חששות או דרופים, או בושה, הם לא בהכרח סימן לחוסר עניין בצד השני. הכל תלוי באיך מתקשרים את זה וכמה אכפתיות כלפייך הצד השני מראה.
אבל יש פה דברים שנוגעים מאוד עמוק בנפש, ולא הייתי רוצה שיצטייר שכולם חייבים להיות טפלון, שלמים ונקיים ומדויקים לפני תוך כדי ואחרי, כדי שיחשב שהם באמת רוצים את זה.
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 10 ביולי 2026
ברור שלכל אחד יש רגעים לבלטים, בטח בתחילת דרכו. אבל כשאתה באמת רוצה בזה, מרגישים את זה.
מרגישים את המאבק הזה בין "אני רוצה" ל"אני מתבייש", ולא רק "גמרתי, יאללה ביי".
רואים את המורכבות, וההיקשרות שנוצרה לך כלפי הצד השני, אל מול המאבק הפנימי שלך. זה ההפך מאדישות של הזיינים.

ובסופו של דבר, זה גם עניין של מכלול של הדברים.
בוא נגיד שאם מישהו עונה על כל הסעיפים הנ"ל, די ברור שהקשר בין ושליטה מקרי בהחלט, אבל אם הוא עונה רק על סעיף אחד זה יותר פתוח לפרשנות.
אבל גם כאן, אף אחת לא אמורה לספוג נטישות כי מישהו לא מגובש עם עצמו גם אם הוא בדס"מי בכל רמ"ח איבריו.
שליטה באה עם אחריות כלפי הצד השני, משני צידי השוט.
Cajon Cajon
לפני 4 ימים • 10 ביולי 2026
Cajon • 10 ביולי 2026
תרדי לו,
אם הוא ישאר אחרי זה הוא רוצה יותר מרק את זה.
אם הוא ייעלם אז הוא רצה רק לגמור וללכת.
יולי Yuli יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני 4 ימים • 10 ביולי 2026
רק אני לא מבינה מה יש לפענח? פשוט שואלים.
הוא אומר שהוא שולט? אוקיי, תסביר מה זה אומר. תגיד מה אתה מחפש בקשר שליטה, תגיד מה בכל המכלול של בדסמ מושך אותך.
אני לא מצליחה לדמיין איך מישהו מצליח לתאר מה מושך אותו בזה מבלי שאשכרה יש לו משיכה לזה.

וגם, הרבה מהתשובות פה לא נראה לי עונות על כן/לא שולט, אלא יותר על - איך יודעים שהוא שולט טוב, איך יודעים שהוא רציני, איך יודעים שהוא חומר טוב לקשר שליטה מתמשך, כאלה דברים.
מצד שני אולי זו בעצם השאלה. לא יודעת. היו לי סטוצים עם שולטים, זה לא היה עמוק ולא היה שם איזה קשר רוחני עמוק, אבל ונילי זה בטח שלא היה. אז לא יודעת, אולי זה גם תלוי למה בעצם הכוונה ב"שולט". הרבה פעמים קראתי פוסטים בפורום שבהם השאלה היא "מהו שולט" אבל התשובות הן על "מהו שולט טוב". זה לא נראה לי אותו הדבר אבל אולי זו אני שלא מבינה שמובן מאליו שרק השני בכלל מעניין מישהו.