|
|
לפני חודש •
13 ביוני 2026
לפני חודש •
13 ביוני 2026
אאספרסו(שולט) • 13 ביוני 2026
גוסטינג בעולם השליטה הוא אותו הדבר כמו בעולם הונילי
מדובר על אנשים שבמקום לדבר הם בורחים |
|
|
|
|
לפני שלושה שבועות •
14 ביוני 2026
לפני שלושה שבועות •
14 ביוני 2026
פותחת מוסך(שולטת) • 14 ביוני 2026
גם אני נעלמת לעיתים, בעיקר בצ'ט. אם הגבר לא משחרר, וגם אם ברור שהוא שולט/מאונן מקלדת/חצוף או לא מכבד גבולות.
חוץ מזה אני אחלה בת אדם |
|
|
| BoundyMe(נשלט) |
לפני שלושה שבועות •
16 ביוני 2026
לפני שלושה שבועות •
16 ביוני 2026
BoundyMe(נשלט) • 16 ביוני 2026
לדעתי, אם הם לא מתקשרים חוסר עניין ופשוט נעלמים, בכנות זה טוב שדברים לא התקדמו.
תקשורת זה דבר קריטי לי ואם בן אדם לא מסוגל לתקשר במינימום "היי לא מתאים לי" איך אני אמור לסמוך עליו שיתקשר דברים יותר קשים? |
|
|
| גבר לאחת(שולט) |
לפני 6 ימים •
5 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
5 ביולי 2026
גבר לאחת(שולט) • 5 ביולי 2026
בואי לטלגרם
@Tobe1111122222 |
|
|
| מריסה |
לפני 6 ימים •
5 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
5 ביולי 2026
מריסה • 5 ביולי 2026
מהצד השני, יכול להיות שפגעתם, ממש לא בכוונה, בנקודה רגישה ואותו אדם לא הצליח להביא את עצמו לומר לכם כמה הוא פתאום מרגיש חשוף וכאוב. יש מנגנוני fight or flight. אולי גוסטינג זה לא סתם כדי לפגוע אלא סוג של flight.
בסופו של דבר אנשים מתכתבים פה ולא רואים באמת את התגובה של הצד השני לתכנים שלהם. |
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 14 שעות •
11 ביולי 2026
Don mauro(שולט) • 11 ביולי 2026
► Googiecurious כתב/ה: מילא תעשה גוסטינג, אבל אלה שבאים ונעלמים הלוך ושוב זה הכי מתסכל.
אני לא אשקר, אני גם עושה גוסטינג אבל רק אחרי שאמרתי שאני לא בעניין כרגע או בכלל, והם ממשיכים לכתוב שוב ושוב (משום מה חסימה מרגישה לי תמיד ברוטלית מדי). |
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 14 שעות •
11 ביולי 2026
Don mauro(שולט) • 11 ביולי 2026
זה לא גוסטינג בעיניי, ענית התייחסת. זה שממשיכים כבר לא שלך..
|
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 9 שעות •
11 ביולי 2026
ArchAngel(שולטת) • 11 ביולי 2026
לדעתי, מי שעושה גוסטינג, הוא בדר"כ מישהו שפעם נהג לשלוח הודעות פרידה ענייניות וזכה ליחס תוקפני סביבן, ועכשיו הוא לא רוצה להתעסק בזה יותר.
מי מאיתנו כנשים לא זכתה למבול של חרא אחרי שאמרה שזה פחות מתאים? אני בטוחה שגם גברים זוכים להעלבויות ודרמות סביב הסירוב שלהם. כל גבר שנעלם וחזר אלי ושאלתי אותו למה, ענה לי את אותו הדבר: "פחדתי שתכעסי עלי". המקרים של פסיכופטים שתכננו את זה מראש הם כל כך זניחים. בסופו של דבר גוסטינג הוא תופעה של הימנעות, ואנשים נמנעים אחרי שצולקו בעבר והם לא רוצים לקחת את ההימור הזה שוב. מאחורי כל גוסטינג עומדים מספיק "לכי לכי יא זונה מכוערת" או "יא אפס מי אתה חושב שאתה" שהם שמעו בעבר. קל להפנות אליהם את האצבע המאשימה הבלעדית במקום לנסות לקחת בחשבון את איך שאנשים בימינו נוהגים להגיב לסירובים, בטח מאחורי המסך. אי אפשר לשלוט בהתנהגות של אחרים, אבל אפשר לעודד התנהגויות מסוימות אם נשדר להם את הדבר הנכון, כמו שאנחנו יודעים להגיב בבגרות גם כשדברים לא הולכים בדרך שלנו. ואם בכל זאת נעלמו, בעיה שלהם עם ביטחון העצמי שלהם שהם צריכים לטפל בו, לא משהו שמעיד על ערכנו. |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 8 שעות •
11 ביולי 2026
PeterPup(קינקי) • 11 ביולי 2026
זה חלק מהתקופה.
זה לא יפה ולא מנומס אבל זה חלק מתקופה. התייחסות כאילו לצד השני של השיחה אין רגשות, כאילו הוא בוט. הרי זה נהיה כל כך נפוץ שנתנו לו שם שלא היה קיים לפני 15 שנה. |
|
|