|
|
לפני 5 שעות •
14 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
14 ביולי 2026
Master Bruce{©} • 14 ביולי 2026
כי אני בא בקלות
הולך בקלות קצת גבוה קצת נמוך בכל כיוון הרוח כלום לא משנה... בשבילי |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
14 ביולי 2026
Re: אני לא מציעה טיפול נפשי
לפני 4 שעות •
14 ביולי 2026
EmeraldPrince(נשלט) • 14 ביולי 2026
► LoveSick כתב/ה: ► Lady cbt כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: כששולטת כותבת :
"חתיכוש קטן כזה, שלא יודע כמה הוא חתיך, שיש לו עדיין דימוי עצמי נמוך עוד מתקופת התיכון כשהיה השחיף של השכבה שיודע שיש לו זין שלא מספק הרבה נשים..." ומציעה טיפול באמצעות השליטה שלה. זה דגל אדום אבל אני מכירה את המקום הזה כי היו לי כאלה. ואת יודעת מה? זה השאיר בהם רק צורך לחיבוק חם מדי פעם (כמו כולנו, הרי כולם רוצים להרגיש רצויים ונאהבים). הם לא מסתובבים עם ערך עצמי נמוך ביומיום, הם מתפקדים היטב בחייהם ויציבים נפשית. כאלה היו לי. אני רוצה להתחבר לרגעים האלה וזה מה שכתבתי באותו פוסט. לפעמים גם בא לי להתחבר לרגעים שבהם מישהו רוצה לספק אותי מינית או לספק את הסאדיזם שלי, וגם על זה אני כותבת פוסטים. ברגעים שונים מתחשק לי משהו אחר. ואני כותבת פוסטים על מה שמתחשק לי. אז את יכולה לסמן אותי בדגל אדום, אין לי בעיה. אני יודעת מי אני ומה אני, ויודעת שהכוונות שלי טובות. אגב יכול להיות שבדסמ על כל גווניו הוא בעצם סטיה מינית, חברתית, נפשית וכו'. אנשים חכמים ממני בתחומי הנפש הגיעו למסקנות שונות. אז תלוי את מי שואלים 🤷🏻♀️ את במפורש כותבת שאת מחפשת גברים חלשים, חסרי בטחון, עם דימוי עצמי נמוך זה דגל אדום של טורפת שמחפשת חולשה וצדה אנשים חלשים כדי לעשות מניפולציה ולהפיל אותם ברשת. שלא לדבר על הקשקוש הזה שהם באים אלייך לחיבוקי שירפא אותם. מה שכתבת כאן בתגובה לא קשור לאותו פוסט שמנסה לחפש אנשים חלשים במסווה של טיפול לנפשם הפצועה נכון שבאמת יש טורפים וטורפות שמחפשים מראש את הייצור החלש כדי לנצל בצורה רעה. אבל את כן צריכה להיזהר מאוד באיך שאת מגיבה לאנשים שאת לא מכירה. כי לאנשים אין פילטר למה שהם כותבים מאחורי המסך של אנונימיות, ולא מבינים שזה יכול באמת להיות פוגע. בדברים האלה חייבים ממש להיזהר. אני מכיר את אותה שולטת במקרה ממש טוב , והיא אחת האנשים הכי אנושיים והכי טובים שאני מכיר בחיים. והיא בחיים לא אדם שינצל לא יטרוף נשלטים אלא ההיפך. כל סגנון השליטה שלה הוא להעצים את הנשלט. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
14 ביולי 2026
Re: אני לא מציעה טיפול נפשי
לפני שעתיים •
14 ביולי 2026
Lady cbt(שולטת) • 14 ביולי 2026
► EmeraldPrince כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: ► Lady cbt כתב/ה: ► LoveSick כתב/ה: כששולטת כותבת :
"חתיכוש קטן כזה, שלא יודע כמה הוא חתיך, שיש לו עדיין דימוי עצמי נמוך עוד מתקופת התיכון כשהיה השחיף של השכבה שיודע שיש לו זין שלא מספק הרבה נשים..." ומציעה טיפול באמצעות השליטה שלה. זה דגל אדום אבל אני מכירה את המקום הזה כי היו לי כאלה. ואת יודעת מה? זה השאיר בהם רק צורך לחיבוק חם מדי פעם (כמו כולנו, הרי כולם רוצים להרגיש רצויים ונאהבים). הם לא מסתובבים עם ערך עצמי נמוך ביומיום, הם מתפקדים היטב בחייהם ויציבים נפשית. כאלה היו לי. אני רוצה להתחבר לרגעים האלה וזה מה שכתבתי באותו פוסט. לפעמים גם בא לי להתחבר לרגעים שבהם מישהו רוצה לספק אותי מינית או לספק את הסאדיזם שלי, וגם על זה אני כותבת פוסטים. ברגעים שונים מתחשק לי משהו אחר. ואני כותבת פוסטים על מה שמתחשק לי. אז את יכולה לסמן אותי בדגל אדום, אין לי בעיה. אני יודעת מי אני ומה אני, ויודעת שהכוונות שלי טובות. אגב יכול להיות שבדסמ על כל גווניו הוא בעצם סטיה מינית, חברתית, נפשית וכו'. אנשים חכמים ממני בתחומי הנפש הגיעו למסקנות שונות. אז תלוי את מי שואלים 🤷🏻♀️ את במפורש כותבת שאת מחפשת גברים חלשים, חסרי בטחון, עם דימוי עצמי נמוך זה דגל אדום של טורפת שמחפשת חולשה וצדה אנשים חלשים כדי לעשות מניפולציה ולהפיל אותם ברשת. שלא לדבר על הקשקוש הזה שהם באים אלייך לחיבוקי שירפא אותם. מה שכתבת כאן בתגובה לא קשור לאותו פוסט שמנסה לחפש אנשים חלשים במסווה של טיפול לנפשם הפצועה נכון שבאמת יש טורפים וטורפות שמחפשים מראש את הייצור החלש כדי לנצל בצורה רעה. אבל את כן צריכה להיזהר מאוד באיך שאת מגיבה לאנשים שאת לא מכירה. כי לאנשים אין פילטר למה שהם כותבים מאחורי המסך של אנונימיות, ולא מבינים שזה יכול באמת להיות פוגע. בדברים האלה חייבים ממש להיזהר. אני מכיר את אותה שולטת במקרה ממש טוב , והיא אחת האנשים הכי אנושיים והכי טובים שאני מכיר בחיים. והיא בחיים לא אדם שינצל לא יטרוף נשלטים אלא ההיפך. כל סגנון השליטה שלה הוא להעצים את הנשלט. חחח אני מנסה לטרוף, אבל תמיד נשארים עליהם רק סימני שיניים😏 |
|
|
|
|
לפני 19 דקות •
14 ביולי 2026
לפני 19 דקות •
14 ביולי 2026
Tremble(קינקית) • 14 ביולי 2026
כן, מאוד משנה לי.
הייתי פעם עם מישהו והרגשתי שהוא לא בא להינות. הרגשתי מנצלת ומנוצלת לטובת הלקאה עצמית, ממש לא המקום שאני רציתי להיות בו. אם אתם באים בואו להינות |
|
|