|
|
לפני 9 שעות •
14 ביולי 2026
פטיש דיל החדשה ברחוב לוריא 6 בתל אביב
לפני 9 שעות •
14 ביולי 2026
Alexey90210(מתחלף) • 14 ביולי 2026
חברים יקרים ואהובים, מתרגש לספר לכם שחנות שלנו, פטישדיל, עברה למקום חדש ברחוב לוריא 6 בתל אביב, ממש לייד חנות כלי כתיבה. המתחם נקרא בניין בית כלל. והחנייה שלנו בחניון הכיכר. וכמובן שאנחנו ממשיכים לעבוד 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע.
זה חמש דקות הליכה או נסיעה מהחנות שהייתה לנו ברחוב אסתר המלכה, שהיינו בה שלוש וחצי שנים האחרונות. וגם בערך חמש דקות מהפטישדיל הראשונה שהייתה בבר כוכבא במשך 10 שנים. אז מה נשתנה ? 1. זאת חנות ענקית. אפילו בקנה מידה של חנויות גדולות באירופה. 2. זה חלל אחד ענק ולא מלא חדרונים קטנים. קצת מזכיר סופר פארם. 3. התצוגה היא הרבה יותר גדולה ברורה ומסודרת. וזה חשוב במיוחד כשיש לנו יותר מ-4000 פריטים שונים. 4. זה נמצא בקומת קרקע ויש גישה לנכים. עדיין אם צריכים עזרה תתקשרו אלינו ונעזור לכם. 5. אין פחי זבל בכניסה. אני יודע שלחלק מכם זה הפריע. 6. יש לנו כניסה מהרחוב שפעילה עד 21:00 בערב. ואז עד 6:00 בבוקר הכניסה דרך דלת מסתורית ליד המחסום של החניון. 7. כל מי שמגיע אלינו, יכול לחנות בחניון הכיכר, וזה חינם לשעה עם מדבקה שתקבלו אצלנו בחנות. גם אם לא קניתם נדאג לכם לחניה. 8. יש גם מלא תחב"צים, אנחנו מאוד קרובים לדיזינגוף סנטר, למזרקת דיזינגוף, לבוגרשוב לפרישמן ולפינסקר. 9. זה אומנם חנות שנמצאת על הרחוב אבל היא מאוד דיסקרטית כמו שתי חנויות הראשונות שלנו. 10. והחודש אנחנו מחליפים ספרה 14 ל15. כן כן, פטיש דיל חוגגת החודש 15 שנים של הגשמות פנטזיות. בהזדמנות זאת אני רוצה להגיד לכם תודה רבה רבה שבחרתם פטיש דיל ! תודה שעזרתם לנו להצליח ! תודה שפירגנתם לנו והמלצתם עלינו ! מבטיחים לשמור על רמת שירות, מחיר הוגן ואיכות המוצרים. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
15 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
15 ביולי 2026
שרף אורנים • 15 ביולי 2026
מזל טוב בריבוע
|
|
|
|
|
לפני שעתיים •
15 ביולי 2026
לפני שעתיים •
15 ביולי 2026
Ashenn(שולט){nomii} • 15 ביולי 2026
יצא לי כבר להיות אצלכם שעוד פרקתם ארגזים. המיקום החדש גדול יותר ונוח מאוד. שיפור משמעותי
|
|
|