|
|
לפני 6 שעות •
15 ביולי 2026
ברלין
לפני 6 שעות •
15 ביולי 2026
משיכה ותשוקה • 15 ביולי 2026
לילה בברלין
יש לכם המלצות שווות ? כולל קניות בהנחה שזה אמצש ורק 24 שעות אשמח |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
15 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
15 ביולי 2026
סניוריטה • 15 ביולי 2026
שלחתי לך את הרשימה הקדושה באדומות.
לשתף רק עם ראויים 🥹 לגבי מסיבות פטיש, אני אוהבת את האינסומניה, זאת הקבוצה בטלגרם: --telegram-- |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
15 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
15 ביולי 2026
זאלופון(שולט) • 15 ביולי 2026
נדחף 🙂
יש באינסומניה כל מיני מסיבות. באילו יצא לך להיות ואיך היתה החוויה? |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
15 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
15 ביולי 2026
סניוריטה • 15 ביולי 2026
► זאלופון כתב/ה: נדחף 🙂
יש באינסומניה כל מיני מסיבות. באילו יצא לך להיות ואיך היתה החוויה? גילוי נאות, עברו איזה שנתיים ואול השתנה מאז. הייתי בשתיים, אחת קינקי 90's ואחת לא זכור לי שהיה נושא, הייתה מסיבת פטיש רגילה. הרגשתי מאוד בבית, מאוד מכבד, אחלה אווירה, המוזיקה הייתה מעולה ברגילה וסבירה ב90's. לא הציקו לי גברים, התחילו איתי בודדים בצורה מכבדת, באתי עם נשלט מקומי, לא הפריעו לנו לשחק, למרות שלא עשינו יותר מדי. האלכוהול היה יקר אבל איכותי. יש אכיפה מטורפת של הדרסקוד, לא מכניסים נעלי ספורט וג'ינס, חייבים לבוא בלבוש פטישיסטי ייחודי, גם לא סתם שחור, יש מלא מסכנים שנשארים בחוץ, לא כמו בארץ שמתפשרים ומכניסים בשביל שהמועדון יסגור את החודש. ממש מקפידים עם זה בברלין באופן כללי. מבחינת קהילה, הרגשתי מעורבב- חלק הרגישו מאוד אותנטיים, חלק היה ברור שבאו להסתכל. מי שהפריע העירו לו וראיתי אחד שעמד קרוב מדי לאיזה זוג ששיחק והוציאו אותו, הם לא משחקים שם. מה שכן, הייתי במסיבות באירופה שהיו הרבה יותר פלייפול, הרגשתי שבאים בעיקר לרקוד ולהתחרמן שם ופחות לשחק. ראיתי מעט שמסשנים הרוב באו למסיבה עצמה. בכל מקרה, נהניתי ממש והייתי חוזרת ♥️ עריכה: שכחתי לכתוב, מבחינת המועדון עצמו, נראה קטן מבחוץ אבל ענק מבפנים עם מלא חללים מגניבים. אפילו מקלחת הייתה שם 😅 |
|
|
|
|
לפני 49 דקות •
15 ביולי 2026
לפני 49 דקות •
15 ביולי 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 15 ביולי 2026
יופי לכם... עכשיו באלי ברלין ❣️❣️❣️
|
|