|
|
לפני 11 יום •
6 ביולי 2026
Re: שאלה לשולטים (גם מתחלפים מוזמנים לענות)
לפני 11 יום •
6 ביולי 2026
TasteOfTrouble(שולט) • 6 ביולי 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: איך זה שבמאנצ'ים החינמיים הכי שווים באיזור המרכז יש מצד אחד מלא נשלטות ומתחלפות ומצד שני, כל השולטים והמתחלפים בקושי באים כי הם חושבים שזה פאמדום? תני פרטים באיזה מאנצ'ים מדובר |
|
|
|
|
לפני 11 יום •
7 ביולי 2026
לפני 11 יום •
7 ביולי 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 7 ביולי 2026
רוב המאנצ'ים עולים כאן בכלוב בלוח בילויים או בפורום הבליינים בקביעות.
|
|
|
| אלפא אמיתי(שולט) |
לפני 22 שעות •
16 ביולי 2026
לפני 22 שעות •
16 ביולי 2026
אלפא אמיתי(שולט) • 16 ביולי 2026
עניין של חוסר רצון בלערבב.
עבורי זה לא משחק. לא משהו שניצן לכבות ולהדליק. אז ברגע שאתה נמצא בסביבה כזאת זה יכול ליצור מצבים לא נעימים. לשני הצדדים. אם בגלל קצר בתקשורת או אם סיבות אחרות בגלל שלפגוע באחר ללא הסכמתו או רצונו זה גבול קקה ומוחלט אצלי מעדיף שלא פשוט. לא אהיה מופתע עם רבים אחרים חושבים כמוהי |
|
|
|
|
לפני 22 שעות •
16 ביולי 2026
לפני 22 שעות •
16 ביולי 2026
Ollie(נשלטת) • 16 ביולי 2026
► אלפא אמיתי כתב/ה: עניין של חוסר רצון בלערבב.
עבורי זה לא משחק. לא משהו שניצן לכבות ולהדליק. אז ברגע שאתה נמצא בסביבה כזאת זה יכול ליצור מצבים לא נעימים. לשני הצדדים. אם בגלל קצר בתקשורת או אם סיבות אחרות בגלל שלפגוע באחר ללא הסכמתו או רצונו זה גבול קקה ומוחלט אצלי מעדיף שלא פשוט. לא אהיה מופתע עם רבים אחרים חושבים כמוהי אני לא מצליחה להבין אותך בשום צורה אחרת חוץ מאשר "אם אני בסביבה בדסמית אני עלול בטעות להפנות אקטים של שליטה כלפי נשים שלא נתנו לי הסכמה לזה, ובגלל שאני לא רוצה לעשות דברים בלי הסכמה, אני מעדיף מראש לא להגיע לסביבה בדסמית." אם לא לזה התכוונת, תוכל להסביר למה כן התכוונת? |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
17 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
17 ביולי 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 17 ביולי 2026
מקווה שמי שלא היה אף פעם במאנץ מבין שמדובר בחבורה של אנשים רגועים שמכרסמים במבה ומקשקשים ולא חלילה על פלי פארטי או סשן פריימל בטבע 😊
|
|
|