|
|
לפני 5 שעות •
18 ביולי 2026
פוסט של "שורדת בדס"מ"
לפני 5 שעות •
18 ביולי 2026
הליברטיני(קינקי) • 18 ביולי 2026
נתקלתי לא מזמן בפוסט שמסתובב ברשת של "שורדת בדס"מ", בו הכותבת מעלה טיעונים על עולם הבד"סמ וטוענת כי העולם הזה הוא בעיקר פלטפורמה לניצול ושהיא עצמה עברה חוויות קשות של אלימות וביזוי, ולמעשה נכנסה בשל טראומה מינית עוד בהיותה בת 15. היא הצליחה להיחלץ ממנו רק כעבור כמה שנים טובות, אך עבורה העולם הזה הוא עדיין עולם של ניצול
https://www.facebook.com/share/p/1DWkxX37Bq/ שאלה לי לקהילה- האם יצא לכם להתקל בפוסט הזה? מה דעתכם? לא שואל כפרובוקציה, אלא באמת רוצה לדעת. לא עוסק באופן אינטנסיבי בבדס"מ, ורוצה לדעת איך זה מנקודת מבט של אחרים כאן. הליברטיני |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
18 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
18 ביולי 2026
דעתי האישית היא שמדובר בתעמולה שנועדה להלחם בכל מיניות שאיננה נורמטיבית ושנועדה להכתים את קהילת הבדס"מ- גם בגלל הכוללנות של הפוסט, אך גם כי נראה כי הוא גזור מידי- הכותבת נכנסה בהיותה קטינה, ניצולת טראומה, עברה חוויות שהן רק קשות. היא גם קושרת כל הזמן בין בדס"מ לזנות וטוענת בעקיפין שכל אישה- שלפחות מבקשת להיות נשלטת עושה זאת בשל חוויות עבר, ומתעלמתת גם משולטות, אך גם מכאלו שמגיעות ממקום נקי
|
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
18 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
18 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 18 ביולי 2026
איחרת את הרכבת בשלושה ימים
|
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
18 ביולי 2026
לפני 4 שעות •
18 ביולי 2026
Kinky Lotus(ג׳נדר קוויר נשלטת) • 18 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: איחרת את הרכבת בשלושה ימים מצד אחד כן, מצד שני- הרכבת גם פתחה חשבון אינסטגרם... |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
18 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
18 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: איחרת את הרכבת בשלושה ימים רק עכשיו נתקלתי בפוסט- וחשבתי על המקום הזה. מעניין אם מישו כאן נתקל בו. אני קורא את החוויות של אנשים- ומה שהם כותבים רחוק ממה שמתואר. פסוט. וככל שמעמיק בו מבין כמה הוא מלאכותי ומגוייס |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
18 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
18 ביולי 2026
ילד שלך(נשלט) • 18 ביולי 2026
דעתי היא שפגיעות הן הרס, ורע ומר. ופגיעות יש בכל שדה ובכל חברה, במקומות שבהן הגבול מטושטש - עוד יותר מסוכן, ועוד יותר יש פתח לאנשים רעים להיכנס ולהרע, ולכן צריך גם להיזהר יותר וגם להוקיע את הפוגעים.
|
|
|
|
|
לפני שעה •
18 ביולי 2026
לפני שעה •
18 ביולי 2026
זאלופון(שולט) • 18 ביולי 2026
בינתיים פורסם גם חלק ב' ובו אנו למדים כי "בדסמ כמוסד, כפרקטיקה, עם טקסים וחוקים והיררכיה, הוא ת.מ.י.ד ניצול ואלימות מינית (כן, גם בחו"ל) [...] רצון להכאיב ולשלוט ולהשפיל ולסרסר זו לא מיניות לגיטימית".
מקסים. ואת זה "היא" יודעת כי "הייתי במקרה עם מאות שולטים". מאות. אין על טקסטים אנונימיים באינטרנט. https://www.facebook.com/share/1Cx1d8TiHU/ |
|
|
|
|
לפני 32 דקות •
18 ביולי 2026
לפני 32 דקות •
18 ביולי 2026
► הליברטיני כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: איחרת את הרכבת בשלושה ימים רק עכשיו נתקלתי בפוסט- וחשבתי על המקום הזה. מעניין אם מישו כאן נתקל בו. אני קורא את החוויות של אנשים- ומה שהם כותבים רחוק ממה שמתואר. פסוט. וככל שמעמיק בו מבין כמה הוא מלאכותי ומגוייס תיקון: שלשום, במהלך שישי נתקלתי |
|
|