| Masterpiece1(נשלט) |
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
*סיפור אמיתי* "סשן עיוור בחסות טינדר"
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
Masterpiece1(נשלט) • 21 ביולי 2026
סיפור שכתבתי לפניי שנתיים בערך אבל כבר לא יכול להקפיץ אותו אז מפרסם לכם אותו כאן שוב, תהנו
איפשהו 3 שנים אחורה החלטתי לפתוח פרופיל "פיקטיבי" בטינדר העונה לשם Slave עם קצת פרטים עליי ותמונה מטושטשת. לאחר יום יומיים של שימוש באפליקציה וכל מיני התאמות פגשתי "אותה" בחורה בלי הרבה ניסיון אפשר גם לומר בשפה שלנו ונילית בטירוף אבל עם ראש פתוח. אחריי שיחה מעמיקה נחשפנו אחת לשניה , היא אמרה לי "וואי לא הייתי מנחשת שאתה עבד בחיים" אוקיי גברת כי איך נראה עבד?" עם כיתוב על המצח? לא נראה לי. אגב בתמונה ששלחה לי היא הייתה נראת מדהים. לאחר שיחה של הכרות בסיסית היא אמרה לי אני מוכנה לשלוט בך אבל יש לי תנאי.. אני בתומי חשבתי וחשבתי איזה תנאי כבר יכול להיות למישהי ונילית וחסרת ניסיון?! היא עושה לי אתה תגיע לכתובת שציינתי ותדפוק בדלת ולאחר מכן אני אענה לך "כן זאת אני" שזה יהיה בעצם הסימן שזו הדלת הנכונה ואז אתה תסתובב עם הגב אליי בלי לראות אותי אני אשים לך כיסוי עיניים ורק אז תיכנס אליי הביתה בזמן שאני אוביל אותך. מה דעתך? אתה יכול כבר להחליט שלא מתאים לך וזה בסדר. אמרתי לעצמי WTF איך יכול להיות שבחורה ונילית וחסרת ניסיון כזאת יצירתית בסשן הראשון שלה?! זה או שהיא ממש יצירתית או שזאת רוצחת סדרתית. התלבטתי הרבה זמן ולאחר מכן החלטתי ללכת על זה מה שיהיה יהיה. אז קבענו בשעה 20:00 אני מגיע לכתובת ועולה במעלית לקומה 25 ואז דופק בדלת והיא משיבה לי "כן זאת אני" אני מסתובב עם הגב ולא יודע למה לצפות.. פתאום נפתחת הדלת ואז גל של בושם חזק ונעים מטריף לי את האף והקול הנשי והסקסי שלה שאומר לי "שלום עבד אני שמחה שהגעת" בחדר המדרגות חשוך לגמריי, היא מיד שמה לי את הכיסוי עיניים ואומרת לי תשתוק עכשיו. ואז היא עושה לי תושיט את הידיים וממהרת לקשור לי אותם מאחורה ואז מניחה עליי את הקולר ומושכת אותי לכיוונה.. *חשוב לציין שהסיפור אמיתי מילה במילה* חלק שני באותו רגע מנסה לחשוב על סרטי השואה רק בכדי לא לגמור מהר, מזל כשהייתי עם כיסוי עיניים כי הגוף שלה בטוח היה מטריף אותי. ואז היא דוהרת ומוזיזה את הגוף מהר וגם כל הזמן מזכירה לי "עבד חסר לך לגמור לפניי* וכל הזמן היד שלה תופסת לי את הביצים שכבר היו כואבות מרוב כל ההתעללות שלה. ואז אני שומע את הגניחות/ נשיפות שלה הולכות ומתגברות וזה הסימן שהיא סוף סוף גומרת למרות שכל זה לדעתי נמשך בערך 5-7 דק' ואז הרגשתי אותה רוטטת על הזין שלי אומרת תוך כדי צעקות כאילו היא בגירוש שדים. וגם אני גומר איתה ביחד סוף סוף , זה היה פשוט מושלם. אומנם ונילי ביותר אבל כיף לא נורמלי, בתור בחורה שרק הכרתי בטינדר היא הייתה מאוד קשוחה . *יש לציין* שאחריי שאני גמרתי והיא כמה פעמיים היא פשוט הורידה לי את הכיסוי עיניים אבל לא ראיתי אותה כי היא ביקשה וכשסיימתי להתארגן היא שמה לי את הכיסוי שוב וליוותה אותי לדלת ואז הוציאה לי את הכיסוי עיניים וישר הדלת נטרקה בפניי כשהיא אומרת לי "להתראות עבד" עד היום לא ראיתי אותה במציאות,רק בתמונה ששלחה לי. זאת הפגישה והסשן הכי מוזר שהיה לי אי פעם, ווידתי לפחות שהקונדום היא בפח שלה בחדר כי גם שאלתי, אומנם שליטה והכל אבל גם חשוב לא לעשות טעויות ולגלות אח''כ שאתה אבא. זהו חברים, זה הסיפור שלי עד כאן על "סשן עיוור בחסות טינדר" מקווה שאהבתם, מוזמנים לפרגן בלייק ובתגובות. תהיו אנשים טובים |
|
|
| קרימזון(קינקי) |
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
קרימזון(קינקי) • 21 ביולי 2026
על פניו נשמע מטריף
חוויה ייחודית, חד פעמית, משגעת, ולפי איך שתיארת אותה, גם מענגת (ועכשיו אכניס את עצמי באנוכיות לסיפור שלך) אבל אני לא יכול שלא לתהות עד כמה הייתי מסופק מהחוויה, אחרי שהעונג הראשוני היה מתפוגג לו לאיטו. אני חושב שהייתי מתבאס/מתחרט שלא זכיתי לראות את אותה בחורה וליהנות מהמראה והתגובות שלה למה שהלך שם בבית שלה. עם זאת, שוב אני חוזר, זאת נשמעת שזו הייתה חוויה מטריפה ואני גם מקנא וגם ממש שמח בשבילך שחווית דבר כזה (ויצאת משם בחיים בשביל לספר על כך) |
|
|
| Bluecollar(שולטת) |
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
Bluecollar(שולטת) • 21 ביולי 2026
לא קראתי כבר את הסיפור הזה, עם אותה כותרת?
|
|
|
| Masterpiece1(נשלט) |
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
► קרימזון כתב/ה: על פניו נשמע מטריף
חוויה ייחודית, חד פעמית, משגעת, ולפי איך שתיארת אותה, גם מענגת (ועכשיו אכניס את עצמי באנוכיות לסיפור שלך) אבל אני לא יכול שלא לתהות עד כמה הייתי מסופק מהחוויה, אחרי שהעונג הראשוני היה מתפוגג לו לאיטו. אני חושב שהייתי מתבאס/מתחרט שלא זכיתי לראות את אותה בחורה וליהנות מהמראה והתגובות שלה למה שהלך שם בבית שלה. עם זאת, שוב אני חוזר, זאת נשמעת שזו הייתה חוויה מטריפה ואני גם מקנא וגם ממש שמח בשבילך שחווית דבר כזה (ויצאת משם בחיים בשביל לספר על כך) זה אי שם בשנות ה30 היותר מוקדמות, אתה לא ממש שקול, החרמנות יכולה להניע אותך אבל עדיין סמכתי על האינטואיציה שלי וגם אני בחור גדול אז דיי קשה לנטרל אותי בכ"כ קלות החוויה הייתה עוצמתית, תודה על הפירגון חבר. |
|
|
| Masterpiece1(נשלט) |
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
21 ביולי 2026
► Bluecollar כתב/ה: לא קראתי כבר את הסיפור הזה, עם אותה כותרת? זה סיפור שפירסמתי בעבר, אבל מכיוון שאי אפשר להקפיץ פוסט אחריי יותר משנה אז בחרתי לפרסם שוב . קריאה נעימה. |
|
|