| הלן הדוב |
לפני שלושה שבועות •
19 ביולי 2026
Re: פוסט של "שורדת בדס"מ"
לפני שלושה שבועות •
19 ביולי 2026
הלן הדוב • 19 ביולי 2026
► הליברטיני כתב/ה: שאלה לי לקהילה- האם יצא לכם להתקל בפוסט הזה? מה דעתכם? לא שואל כפרובוקציה, אלא באמת רוצה לדעת. לא עוסק באופן אינטנסיבי בבדס"מ, ורוצה לדעת איך זה מנקודת מבט של אחרים כאן. הליברטיני כן. נתקלתי בו כל כך הרבה פעמים שאני צריך לכתוב פוסט על כמה שהפוסט עשה לי טראומה. דעתי? האישה צריכה טיפול. ויפה 20 שנה קודם. וזה לא קשור למי פגשה בדרך אלא לחוסר אחריות והתנערות מאחריות. בגדול? יש אנשים חרא בכל מקום. נשים וגברים כאחד מנצלים אחד את השני משחר האנושות. ולהאשים את הבדסמ בזה שנפגעת זה כמו להאשים סכיני מטבח בזה שדחפת את היד לבלנדר בלי לחשוב. תכלס? לולא האנשים פה בכלוב לא הייתי שם זין על הפוסט. הוא מסתובב בפייסבוק ונשלטת לשעבר שלחה לי ושאלה לדעתי אמרתי שאני כעוס ושבחרתי לא להגיב והמשכתי הלאה. אני חושב שמרגיז לא פחות מהפוסט עצמו אלה האנשים שמצדיקים אותו על טהרת "גברים מתעללים, נשים נפגעות". לא זכור שעשו לי קמפיין כזה כששרשרת נשים פגעו בי מגיל 16 ועד היום בבדסמ ומחוצה לו. 🤷 |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני שלושה שבועות •
19 ביולי 2026
לפני שלושה שבועות •
19 ביולי 2026
shirazbar(שולטת) • 19 ביולי 2026
הפוסט הראשון גרם לי להרגיש צער רב על מה שקרה לה. וכל מיני מחשבות על עצמי על השליטה שלי על עלינו כ"קהילה" האם נכון יותר כן להגיב לפוסטים שמעוררים בי אי נוחות וכד'.
חלק ב שלה גרם לי לשמוח שלא הגבתי על חלק א ואף לתהות לגביו. אם מה שנכתב שם נכון מדוע לא הוגשה תלונה לפחות על אונס שעליו היא כתבה מפורשות? מכל מקום, המילים האלה יחזרו אליה הכי קשה כלפי עצמה משום שזה רק עניין של זמן עד שהיא תחזור לבדסמ.. בהצלחה עם להסביר לעצמך את את חוזרת לעולם שבו הגדרת את כולנו כמפלצות. מתעללים/ מעודדים מהצד/שותקים. מאחלת לכותבת הפוסט רפואת הגוף והנפש אני מאמינה לה שקרו לה דברים רעים. |
|
|
| חתולה חמודה(נשלטת) |
לפני שלושה שבועות •
20 ביולי 2026
לפני שלושה שבועות •
20 ביולי 2026
חתולה חמודה(נשלטת) • 20 ביולי 2026
ראיתי וכתבתי על זה.
להאשים קהילה שלמה במעשה של כמה בודדים זה לא נכון. היא שורדת תקיפה מינית לא שורדת בדסמ |
|
|
| Snitch |
לפני שלושה שבועות •
20 ביולי 2026
לפני שלושה שבועות •
20 ביולי 2026
Snitch • 20 ביולי 2026
תראו, אני מאמין שהיא נפגעה והכל, אבל, כן אפשר להגיד שהבחורה הזאת הייתה כאן המון שנים, חתכה, ופעם בכמה זמן היא היא מפרסמת כל מה שרע על בדס"ם והכלוב ברשתות חברתיות, ומדי פעם נכנסת הנה כדי להציל נשמות תועות.
לא מאשים אותה כי אין לי שמץ של מושג מה מצבה הנפשי ומה היא באמת חוותה, עדיין, להפוך את קהילת הבדס"ם/כלוב לחובבי תקיפות מיניות, זה משהו שהוא פשוט לא נכון עובדתית. גם כי אין באמת דבר כזה "קהילה" אלא סתם אנשים חרמנים עם מכנה משותף מאד ספציפי ונישתי, וגם כי אני יודע אישית על המאמצים הגדולים של כלובי לחסום מכאן כל מיני בני זונות מטרידנים. |
|
|
| Kinky Lotus(ג׳נדר קוויר נשלטת) |
לפני שבועיים •
20 ביולי 2026
לפני שבועיים •
20 ביולי 2026
Kinky Lotus(ג׳נדר קוויר נשלטת) • 20 ביולי 2026
היא התחחילה להדליף, לא בטוח ממתי- קטעים מבלוגים, דיוני פורומים (גם את זה ספציפית, היי לך! תקרי את הפוסט שבו כבתי עלייך בבקשה) ומודעות.
תענוג של תחביב, לדבר בשם אחרים עלמחוויות שלא שלה- כולל הטרדות מיניות. כל אחד מאיתנו זכאי לכתוב פה בלי חשש שדבריו יודלפו לרשתות החברתיות וישרתו אגנדה כזו או אחרת. בנוסף, ללכת ולפרסם סיפורים אישיים של קורבנות ללא אישורם ולעוות אותם למען האידאולוגיה האישית שלך זה מעשה דוחה. |
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
21 ביולי 2026
לפני שבועיים •
21 ביולי 2026
bondman(נשלט){FLR} • 21 ביולי 2026
נשמע כמו חוזרת בתשובה.
|
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני שבועיים •
21 ביולי 2026
לפני שבועיים •
21 ביולי 2026
Master Bruce{©} • 21 ביולי 2026
טוב, ניסיתי להתחמק מלעשות את זה, אבל נכנעתי וקראתי, מבלי להכנס לשמות ספציפיים, אני רק אגיד שמסגנון הכתיבה ומכמה פרטים נוספים, יש לי חשד די רציני מי זאת, ושבהחלט יש לה אג'נדה ספציפית נגד הכלוב, היות והיא נחסמה מכאן.
רק כדי להבהיר: אין לי הוכחה חותכת, ואני ממש לא בטוח. אבל אם אני צודק, זה מסביר הרבה. |
|
|
| הליברטיני(קינקי) |
לפני שבועיים •
21 ביולי 2026
לפני שבועיים •
21 ביולי 2026
הליברטיני(קינקי) • 21 ביולי 2026
ווא, אז אתם יודעים מיזו? והיא ממש התנכלה לאנשים כאן והוציאה מכאן דברים? התעמתתם איתה? דיברתם איתה? ניסתם לשכנע אותה לא לעשות זאת לפני שנחסמה? מה המניע שלה? יכולים להגיד?
|
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני שבועיים •
22 ביולי 2026
לפני שבועיים •
22 ביולי 2026
Master Bruce{©} • 22 ביולי 2026
חשבתי שהייתי ברור שאני *לא* יודע מי זו. רק שיש לי חשד.
|
|
|
| כרוב קייל |
לפני שבועיים •
22 ביולי 2026
לפני שבועיים •
22 ביולי 2026
כרוב קייל • 22 ביולי 2026
הבחורה בפוסט מספרת על חוויות מאוד מאוד קשות שגרמו לה לפתח שנאה לכל מי שקושר את עצמו לבדסמ ואני חושבת שזה לא בסדר לקחת כמה חוויות נקודתיות ולהכליל על פי הן קהילה שלמה, אבל צריך להבין שהבחורה נפגעה מינית ונאנסה (כך היא כותבת ואני מאמינה לה) במועדון בדסמי, והיו לה חוויות שהיו לכאורה בדסמיות אבל נשמע שהיא פשוט נפלה קורבן לפגיעות מיניות בקהילה. אני מבינה את האינסטינקט של כל מי שמגדיר עצמו כבדסמי להשמיע בתגובה את הקול של "מה שעברת לא קשור לבדסם, פגיעות מיניות זה לא בדסם", אבל חשוב קודם להבין מאיפה הסלידה שלה מגיעה, לא לקחת את זה אישית, ואחר כך גם להבין שמדובר בבעיה אמתית בקהילת הבדסמ בארץ, יש לא מעט נרקסיסטים, שולטים ושולטות שכל מה שהם עושים זה לפגוע בנשלטים ונשלטות ולא לקחת אחריות. וזו בעיה אמתית שהיא מציפה, אני פגשתי לא מעט פעמים גברים שמחשיבים עצמם כבדסמים ומצפים ממני להתמסר אליהם עוד לפני שהכרנו, הטרדות מיניות ועוד דברים בעייתיים שלא אפרט אצל גברים שמגדירים עצמם כבדסמים, יש בעיה אמתית בקהילה הבדסמית וצריך להתייחס אליה ברצינות בלי לבטל בזלזול את העדות של הבחורה הזו, שאני מבינה גם את הטענה שיכול להיות שמדובר בטרולית שמרנית שבאה ללכלך סתם על קהילת בדסמ בקטע של - מיניות פתוחה זה רע כי אלוהים אמר שאסור, אבל כל עוד אנחנו לא יודעות ויודעים שזה המקרה, אסור לנו לבטל את הטענות שלה ולהתייחס לעדויות שלה כ"שקריות".
|
|
|