סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מחפש טיפים והכוונה לאיך משלבים BDSM בזוגיות ונילית

DomoD​(שולט)
לפני 24 שעות • 23 ביולי 2026

מחפש טיפים והכוונה לאיך משלבים BDSM בזוגיות ונילית

DomoD​(שולט) • 23 ביולי 2026
מנסה להבין איך לשלב וללמוד BDSM בזוגיות שהתחילה כונילית אבל מתפתחת

נמשך לעולם ה BDSM מאז ומתמיד, נשוי מספר שנים.
בשנים האחרונות התחלתי להכניס את העולם של ה BDSM יותר לזוגיות. זה מתבטא בזה שאני קורא ומתעניין יותר ומבחינת הזוגיות אנחנו עושים סשנים מידי פעם, אם זה שליטה, קשירות וכו

זה התחיל בספונטניות בינינו ומתגבר בתקופות.

בשיחות שלנו אישתי אומרת שהיא מאוד אוהבת אבל שזה לא תמיד מתאים, לפעמים זורקת הערות שמדליקות אותי וגורמות לי לחשוב שהיא רוצה יותר ממה שאנחנו עושים ולא מזמן עשינו שיחה על להתפתח יותר בעולם הזה, אבל לפעמים זה גם נכבה.
אני רוצה לחשוף אותה עוד לעולם בטפטופים ולא כלכך יודע איך

זה קצת קשה כי יש את העולם האמיתי והזוגיות והכל ויש את הסשנים סוג של אירועי שיא מידי פעם אצלינו.

לא יודע אם הצלחתי לתאר טוב את המצב אבל האחריות בנושא היא עליי והמושכות אצלי, אני מאוד דומיננטי בסשנים אבל מאוד זהיר על האישה שאני אוהב שלא מכירה הרבה מעבר למה שאנחנו עושים יחד.

אשמח להכוונה וטיפים איך לעשות את הדברים בצורה יותר מסודרת ונכונה. אשמח גם לשמוע מזוגות נשואים שבמקביל מנהלים יחסי BDSM.
slave diaper slave diaper​(נשלט)
לפני 23 שעות • 23 ביולי 2026
slave diaper​(נשלט) • 23 ביולי 2026
היי מנסיון שלי...
המון תקשורת בלי סוף
לדעת מראש לדבר לא רק בשביל להשיג מטרות בשביל להבין מה הצרכים של כל אחד, מה הפחדים של כל אחד.
בנוסף להבהיר את זה שהכל רק בהסכמה הדדית חשוב לא לנסות בכוח.
זה רק ירחיק.
בהצלחה
Dn440
לפני 14 שעות • 24 ביולי 2026
Dn440 • 24 ביולי 2026
אני עם אותה שאלה ודילמה.
dommixxx dommixxx
לפני 14 שעות • 24 ביולי 2026
dommixxx • 24 ביולי 2026
נשמע שאתם כבר מתקשרים אז מה אתה רוצה לדעת יותר? מינוחים "פורמליים" לקינקים שלך?

הערת אגב לא פופולרית. יש קינקים שלפי דעתי אי אפשר לממש בקשר כזה מטבע הקינק. אולי יש לה גם קינק כזה כמו למשל cnc מגבר זר, השפלות שפשוט לא מרגישות מתאימות, אלמנטים של הפתעה ופעם ראשונה או כל דינמיקת שליטה שמתנגשת עם מרכיבים אחרים בקשר.
יולי Yuli יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני 12 שעות • 24 ביולי 2026
אני לא חושבת שיש מנוס מלמקד את המאמצים בפיתוח השיח איתה. לא ציינת מה בדיוק כבר עשיתם, וזה בסדר גמור שלא פירטת אבל אז גם קשה לדעת מה עוד לא עשית ולהציע רעיונות.
צריך להבין ממנה מה מושך אותה ולמה היא מוכנה, וכך להבין לאן עוד אפשר להתפתח.

אחד הדברים שעזרו לי להניע את השיחות האלה עם בעלי זה להסתכל יחד על אתר של צעצועים ולצחוק ביחד על המצחיקים (נגיד, דילדו בצורת דינוזאור, באמת יש כזה וזה חמוד לאללה) וכך לשבור את קרח המבוכה ומשם מסתכלים על כל מיני מוצרים ואז אני אומרת - היי, זה מעניין. אולי ננסה? ומסתכלת על התגובה שלו.

עוד רעיון - יש באינטרנט מלא שאלוני בדס"מ, פשוט תגגל
BDSM questionnaire
ותעבור על מה שמוצא, תיקח אחד שמוצא חן בעיניך ותעשו ביחד. יש כאלה שמותאמים לזוגות, אבל כל אחד מהם הוא מקפצה לשיחה על מה מושך אותי. כשיש רשימה ויש שמות לדברים זה יותר קל.

גם למצוא שם מילים לא מוכרות ולחפש את הפירוש יכול להיות פתח.

המשוכה העיקרית בשיחות האלה היא המבוכה. העיקר לשבור את המחסום הראשוני של לדבר על קינקים, לתת לגיטימציה לעצם השיח.

ועוד טיפ חשוב - לא משנה מה היא אומרת, לא משנה מה - על שום דבר אתה לא מגיב עם לעג או ביטול. מותר להגיד הכל.
shirazbar shirazbar​(שולטת)
לפני 11 שעות • 24 ביולי 2026
shirazbar​(שולטת) • 24 ביולי 2026
איזה כיף שהיא פתוחה להתנסות. תחמיא לה על זה.
הייתי מתחילה ממש לייט והרבה מנטלי.
ותתאמץ ללמוד את הגוף שלה, שתהיה לה מילת ביטחון ותעודד אותה להשתמש בה. תראה לה שזה בסדר ואיך את מגיב נכון לשימוש במילה אפילו בתרגיל יבש. תתחיל להשתמש במילים שמסמלות שייכות בעלות ואיך היא מרגישה כשאתה אומר אותן.
תבקש ממנה לכתוב סשן פנטזיה שהייתה רוצה ותוכל ללמוד מזה מה מגרה אותה. תלמד על אפטר קייר.
תקשיב למשפט המשמעותי שאמרה לך: זה לא תמיד מתאים. מה כוונתה, מתי לא מתאים לה. זה חשוב זה גבול. מהם הגבולות שלה בתוך המיטה ומחוצה לה.
בהצלחה ותהנו מהדרך והחקירה העצמית...
    התגובה האהובה בשרשור