אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך אתם מכוונים את הפרטנר שלכם

תומר ההוא​(שולט)​{כלבונת סקר}
אתמול • 25 ביולי 2026

Re: איך אתם מכוונים את הפרטנר שלכם

-TOMI- כתב/ה:
איך אתם מדברים/ מכוונים משתפים את הצד השני בקשר לגבי איך אתם אוהבים את זה
ונגיד לנסות דברים חדשים יחד לאו דווקא קיצוני אבל כזה להכיר ביחד דברים
מעניין איך תוקפים את זה , גם אין לי מספיק ניסיון מיני בשביל לדעת בדיוק איך אני אוהבת
שאלה היפותטית כמובן
רווקה וטוב לי כרגע

אני חושב שאם יש רצון לחקור, אבל את עדיין לא ממש יודעת מה באמת מעניין אותך או מה ירגיש לך נעים ומרגש, אז פרטנר או פרטנרית עם ניסיון יכולים להיות יתרון גדול
לא מישהו שבא ממקום אגואיסטי של "לקחת אותך" למה שמדליק אותו, אלא מישהו שבאמת רוצה להתחבר אלייך, להבין אותך ברמה עמוקה, ולהיות סקרן לגבייך
משם אפשר לנסות יחד כל מיני כיוונים, בלי לחץ ובלי שיפוטיות, ולגלות תוך כדי מה מדבר אלייך ומה פחות
בעיניי זו גם דרך ללמוד על עצמך, וגם דרך לבנות חיבור מאוד עמוק כזוג, כי החקירה הופכת להיות משהו שעושים ביחד ולא משהו שצד אחד מלמד את השני
מלישס​(שולטת)
אתמול • 25 ביולי 2026
מלישס​(שולטת) • 25 ביולי 2026
הבסיס לזוגיות טובה זה כנות ותקשורת פתוחה.
ככל שתשתפי אותו יותר, זה יהיה יותר קל.
פשוט לספר לו כמו שזה.
איש במסע​(שולט)חשבון מאומת
איש במסע​(שולט)חשבון מאומת
לפני 15 שעות • 26 ביולי 2026
איש במסע​(שולט)חשבון מאומת • 26 ביולי 2026
כלבונת סקרנית כתב/ה:
זה נבנה עם הזמן, עוזר מאוד שעל ההתחלה שהתקשורת תהיה פתוחה. התמזל מזלי והוא מעודד אותי תמיד לומר הכל, ולספר הכל ולהיות הכי כנה שיש, גם אם זה מביך ברמות/מכאיב/מעציב... ברגע שיש את הבסיס הזה, כנות הופכת לטבע, אם משהו לא נעים, אם משהו שהיה נעים ועכשיו כבר לא, אם משהו חדש מוצא חן בעיני או רעיון שבא לי לנסות.. פשוט לדבר... עוד לא היה מקרה שזה לא היה מושלם ועשה רק טוב לומר את האמת ומה אני מרגישה

אכן, כמובן, תקשורת גלויה ופתוחה זה המפתח.
אני לא רק מעודד לספר הכל, אני רוצה בזה, מחפש את החיבור העמוק שנוצר בזכות תקשורת פתוחה ועמוקה.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון יול' 26, 2026 10:48 am, סך-הכל נערך פעם אחת
שולט בך בכבוד
לפני 15 שעות • 26 ביולי 2026
שולט בך בכבוד • 26 ביולי 2026
יותר קל לשתף ולספר לפני הסיטואציה, מאשר באקט עצמו, בטח אם את נשלטת מכל מיני סיבות.
אז לפני אפשר לשתף בפנטזיות, רצונות, העדפות, גבולות, מה שמסקרן אותך ומה שרוצה לנסות, אישית אני מאוד מאוד חופר לפני לדעת הכל, ככה אני כבר מגיע מוכן.