| Puss in Boots |
לפני 10 שעות •
27 ביולי 2026
לפני 10 שעות •
27 ביולי 2026
Puss in Boots • 27 ביולי 2026
כשאני שאלתי את השאלה באוויר, המילה סיפוק לה התכוונתי היא מותאמת לכל אחד ואחת לפי הדרישות והסיפוקים אשר משכו אותם לאתר הזה...
הרי לכל אדם שנכנס לאתר הזה היו חששות ופנטזיות שיכולות לצאת ממנו לחיים האיישים של אותו אדם, אני עדיין ממתין להם אבל מקווה שזו הייתה שאלה שהחזירה כל אחד ואחת ללחיצה הראשונה על הכניסה לאתר הזה |
|
|
| אאספרסו(שולט) |
לפני 9 שעות •
27 ביולי 2026
לפני 9 שעות •
27 ביולי 2026
אאספרסו(שולט) • 27 ביולי 2026
סיפוק נוצר כשאני נמצא עם שפחה שלי והחיבור מדויק עם תקשורת אמיתית וכנה ואז יש סשן אלוהי ושנינו מרגישים בגן עדן מחובקים .
השאלה ,לדעתי , האם האתר מועיל מקצועי בהקשר של: משמש מקום לאנשי עולם השליטה לשתף רעיונות ללמוד על התחום להכיר אנשים מעולם השליטה להעביר זמן בכייף לקטר על אלוהים ולהיות אפירוקס במקביל התשובה שלי בענק ממש מעולה |
|
|
| מרן שליטה |
לפני 8 שעות •
27 ביולי 2026
לפני 8 שעות •
27 ביולי 2026
מרן שליטה • 27 ביולי 2026
חח סיפוק? מה זה נראה לך פה - יעוד של חיים שלנו? זה סתם תיכון עם הרבה הורמונים מתפוצצים. לא יותר. זה כמו שתשאל אם טינדר נותן לכם סיפוק.
|
|
|
| שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 7 שעות •
27 ביולי 2026
לפני 7 שעות •
27 ביולי 2026
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 27 ביולי 2026
עד כה כן
אבל עברו בסך הכל יותר מ-20 שנה, לך תדע מה יקרה בעתיד |
|
|
| MagisterDolor(שולט) |
לפני 7 שעות •
27 ביולי 2026
לפני 7 שעות •
27 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 27 ביולי 2026
סופקתי פעמים רבות מאז שנרשמתי לאתר 😏
|
|
|
| פשוט אורי |
לפני שעתיים •
27 ביולי 2026
לפני שעתיים •
27 ביולי 2026
פשוט אורי • 27 ביולי 2026
כשאנשים מתלוננים על האתר , אני תמיד מזכיר לעצמי שנשלט בנה אותו
חושב שהקושי והתמודדות היא חלק מהקסם של האתר הזה. האתר הזה עבר הרבה ב20 שנה האחרונות. גם הקהילה הזו. מה שנשאר ממנה. הותיקים פה יכולים להיזכר איך הפורום היה פעם מרכז הבמה ובבלוגים לא היו לבבות, רק תגובות. זה אתר שלמרות הכל עדיין מתבסס על טקסט. על כל גווניו. האפשרות לפרק תחושות למילים ופסיקים זה משהו שתמיד ייחד את האתר הזה כנגד מקומות אחרים. גם האנונימיות. שקיבלה כל מיני כיוונים פחות נעימים. לשאלתך, יש לי הרבה סיפוק באתר הזה. הוא לא מפסיק להפתיע אותי בחוויה שהוא מקנה לי . כצופה וכותב. הכרתי ואני ממשיך להכיר , אנשים ונשים מדהימים. אני נתקל פה בסיפורים עצובים ורואה לעיתים גם סיפורי הצלחה מרגשים. למדתי את כוחה של מילה טובה ופרגון ללא מטרה. למדתי פה שנקודות השקפה אחרות , אולי מרגיזות לעיתים, אבל ..אין להם תחרות. האתר הזה מזכיר לי שנפש האדם/אישה, מורכבים, מנוגדים וכל כך יפים ומרשימים. אי אפשר שלא להתפעל. עדיין מוזר לי לחשוב על עצמי כותיק. |
|
|