| Don mauro(שולט) |
לפני 4 שעות •
29 ביולי 2026
לפני 4 שעות •
29 ביולי 2026
Don mauro(שולט) • 29 ביולי 2026
► Ollie כתב/ה: איך כל פעם נופלים בפח של שרשורי "שואה, בעד ונגד".
אדם מיתמם עם שאלה שהתשובה עליה כל כך ברורה. הגיע הזמן להבין מההתחלה שהוא לא באמת מתכוון לבקש עצות באיזה שלב לגיטימי שהוא יתחיל לבודד חברתית את האישה שהוא בסה"כ התחיל קצת התכתבויות איתה. שאין כן סיפור אמיתי עם תהייה באיזה שלב לגיטימי שהוא יאסור עליה לעשות לייקים תמימים לאנשים אחרים בבלוגים שלהם. כל התגובות שמשתפות פעולה עם התרחיש הדימיונית הזה, שמסבירות לו שזה ממש לא לגיטימי בשום שלב, גם לא כשהקשר מתקדם (ואני מודה שעשיתי להן לייקים בעצמי, כי זה באמת מושך מאוד לספק את ההסבר הפשוט הזה ולדבר בזעם קדוש על כך שאסור להתנהג ככה) - רק משחקות לידיים של הניסוח המיתמם שלו. והנה, כמה מפתיע, מהתגובות מתברר שמה שקרה זה שהוא התכתב עם מישהי, והיא עצרה את ההתכתבות איתו והסבירה שזה משום שהיא מתחילה קשר עם מישהו אחר. פתאום זה לא לייקים ותגובות תמימים, זו ההתכתבות איתו, שמישהי בחרה לעצור, כי החליטה שלא נוח לה להמשיך בהתכתבות הזו בזמן שהיא מפתחת קשר עם מישהו אחר. אולי זה אפילו רק הסבר שהיא נתנה לו כדי שלא יציק (כולנו מכירות את הסיטואציה), ואולי לא. בכל מקרה, אני מקווה שברור לכולכם, בלי להכיר בכלל את הנפשות הפועלות, שהתגובות על כמה זה נורא לדרוש מהפרטנרית שלך להפסיק לעשות לייקים לאנשים בכלוב בזמן שאתם מתחילים היכרות - כנראה לא קשורות בכלום לסיטואציה שבעקבותיה הוא פתח את השרשור הזה. העיקר שקיבלנו מלא תגובות הו-כל-כך-נחוצות על כמה ששואה זה רע. וואו אולי חלמת את זה לבד?? כל זה הסקת רק מקריאת תגובות.. יפה.. כל הכבוד!! חבל שככה בחרת להציג את הדברים בליל של רעיונות תלושים מהמציאות.. אבל זה כתוב יפה אז למי אכפת.. מהאמת.. ביבי מחפש צוות לסושיאל.. באמת צר לי אין לי איך ומה לעשות מול זה, לא זאת היתה מטרת הפרסום.. תודה בנות.. לימדתן אותי המון.. היום . שיעור חשוב בלי להכיר בלי לדעת בלי להתעניין אפילו בלי לרצות לשאול .אולי רק 2 שאלו כאן ישר לצלוב בכיכר העיר הדיגיטלית. אם רק הייתן יודעות פרמיל מי מולכם כאן.. 🫣🤐🤐 |
|
|
| Don mauro(שולט) |
לפני 4 שעות •
29 ביולי 2026
לפני 4 שעות •
29 ביולי 2026
חוצפנית שלוחת רסן מי דרש ממנה להפסיק להגיב או לעשות לייקים חצופה!!! שקרנית!! מי שמך לקבוע קביעות אלה על סמך מה מי את?
אדם מיתמם עם שאלה שהתשובה כל כך ברורה.. כן.. מה השאלה מה תשובה מספיק לראות מי הנפשות הפועלות.. מה הכוונה רוצה לספר לי עליי.. חצופה בזמן שהיא מפתחת קשר עם משהו אחר.. מה יש לך.. למה את עושה את זה מה הבעיה לא להגיב אם לא מבינים.. זה בסדר לא להבין זה בסדר לסתום את הפה.. יש לך כסף מיותר לתביעות דיבה?? אני אשמח.. אני גם טוב בזה... ברוך השם.. חוצפנית שקרנית טיפשה מניפולטיבית.. חולת כוח בלי מוח. |
|
|
| Drizztpool(שולט){ק.ש. K.L} |
לפני 4 שעות •
29 ביולי 2026
לפני 4 שעות •
29 ביולי 2026
Drizztpool(שולט){ק.ש. K.L} • 29 ביולי 2026
אחי, אתה שולט בעצמך?
לא נשמע ככה. אתה נהיה יותר ויותר Unhinged עם כל תגובה שלך. אתה לא מסוגל לשמור על תרבות דיון וחושב שכולם פה אמורים להיות Beneath you. אני רק ממתין לראות כמה עוד תעוף מהכלים ותוכיח ששולט אתה לא. |
|
|
| Eolann(שולט) |
לפני 4 שעות •
29 ביולי 2026
לפני 4 שעות •
29 ביולי 2026
Eolann(שולט) • 29 ביולי 2026
שוחחת עם מישהי והיא שמה לב שאתה משוחח עם אחרות במקביל ואף עושה להן לייקים בבלוגים, ולכן חתכה? ועכשיו אתה מנסה להבין עד איזה שלב במהלך ההכרות מותר לך לשוחח עם אחרות ולקרוא בבלוגים של אחרות?
אם כן, אז תלוי איך היא חתכה. היא אמרה שלא מקובל עליה שתנהל חיי חברה במקביל למערכת היחסים שלכם? או שהיא אמרה שהיא מחפשת קשר בלעדי כבר מהשלב הזה, ולכן אם אתה ממשיך לבדוק אופציות נוספת במקביל אליה, זה פחות מתאים לה? שתי האפשרויות רק נראות זהות מבחוץ, אבל הן מכוונות לדברים שונים. |
|
|
| Ollie(נשלטת) |
לפני 3 שעות •
29 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
29 ביולי 2026
Ollie(נשלטת) • 29 ביולי 2026
► Don mauro כתב/ה: חוצפנית שלוחת רסן מי דרש ממנה להפסיק להגיב או לעשות לייקים חצופה!!! שקרנית!! מי שמך לקבוע קביעות אלה על סמך מה מי את?
אדם מיתמם עם שאלה שהתשובה כל כך ברורה.. כן.. מה השאלה מה תשובה מספיק לראות מי הנפשות הפועלות.. מה הכוונה רוצה לספר לי עליי.. חצופה בזמן שהיא מפתחת קשר עם משהו אחר.. מה יש לך.. למה את עושה את זה מה הבעיה לא להגיב אם לא מבינים.. זה בסדר לא להבין זה בסדר לסתום את הפה.. יש לך כסף מיותר לתביעות דיבה?? אני אשמח.. אני גם טוב בזה... ברוך השם.. חוצפנית שקרנית טיפשה מניפולטיבית.. חולת כוח בלי מוח. אתה קורא את הדברים שכתבתי *בדיוק הפוך* ממה שכתבתי. אני מניחה שאתה עמוק בסטרס וזה מונע ממך לקרוא היטב את מה שנכתב. אני כתבתי שאתה *לא* ביקשת עצות על מתי אתה רשאי לאסור עליה לעשות לייקים. מהניסוח של הפוסט היה נשמע כאילו זו העצה שאתה מבקש. מתי מותר לך לאסור עליה לעשות לייקים. אז מהר כולם אמרו לך "מה פתאום, אסור לך לאסור את זה עליה בשום שלב". אבל למעשה זה לא הסיפור שלגביו התייעצת. כפי שכתבתי בתגובה שעליה חטפת קריזה, אתה *לא* ביקשת עצה מתי מותר לך לאסור עליה לעשות לייקים. ואז כתבתי מה כן הבנתי מהתגובות שלך (שאתה בעצם מתייעץ על מצב שמישהי ניתקה איתך קשר משום שהיא בקשר עם אדם אחר, והוא זה שאמר לה לא לעשות לייקים ולא להיות בקשר עם אנשים אחרים, כולל אותך), ובתגובה הבאה שלי כתבתי שבהמשך הבנתי סיפור אחר (שאתה היית בקשר עם מישהי והיא ניתקה איתך קשר כי אתה עשית לייקים למישהי אחרת). אני מבינה שאתה בסטרס כי מהרגע הראשון השרשור הזה לא זרם כמו שקיווית. כמו שאמרתי לך בפרטי, אני חושבת שאם היית מראש כותב מה היה הסיפור, אנשים היו מייעצים לך בצורה נורמלית במקום לצחוק עליך כי חשבו שאתה מבקש עצות על איך לבודד את הפרטנרית שלך. |
|
|
| Don mauro(שולט) |
לפני 3 שעות •
29 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
29 ביולי 2026
► Ollie כתב/ה: ► Don mauro כתב/ה: ► Blonde כתב/ה: אני חושבת שזה לגיטימי להפסיק קשר עם מישהו במידה והוא משוחח עם נשים אחרות במקביל אליהן, לא חושב?
בהנחה ואתם מתקדמים לקשר מעבר לפלטפורמה? יש לי תחושה מאוד חזקה משמיים, תקראו לי מדיום, שאתה שוחחת עם נשים אחרות באותו הזמן אליה, והיא רק ביקשה ממך שלא תעשה זאת ואז אתה מעלה כאן פוסט שהוציא אותה כאן איזה הזויה אז לא יקרה שאת, הפעם הכוכבים לא הסתדרו לך, תעבירי וויש על הכדור בדולח מדיום שלי. לא היתה בקשה והיא ממש לא הזויה.. זה נחת עלי משום מקום. לא דיברתי עם אף אחת במקביל כן הגבתי ומזגתי לייקות לבלוגים שקראתי עוד לפני.. סורי על ניפוץ תאוריות.. ממש רציתי שיצא איתה משהו ויזמתי המון.. כל פעם נדחתי.. מבין את הרצון לעשות כאן איזה פליק פלאק על הגבר המצוי.. אבל סורי זה לא המקרה.. שנייה, כל פעם יזמת ונדחית, ולא הבנת את הרמז? ואז מה קרה? היא אמרה לך שהיא לא רוצה קשר איתך כי היא התחילה קשר עם מישהו אחר? (ככה הבנתי מאחת התגובות הקודמות שלך.) או שהיא אמרה לך שהיא לא רוצה קשר איתך כי אתה עושה לייקים ומגיב לאחרות? (זה מה שאני מבינה מהתגובה האחרונה שלך.) בכל מקרה, מה דעתך על התאוריה שהיא פשוט המציאה תירוץ כי לא הצליחה להיפטר ממך בדרך אחרת? אגב, אם האפשרות השנייה היא הנכונה, אני מאוד סקרנית מה בדיוק היה הניסוח שלה לכך שהיא לא רוצה קשר איתך כי אתה עושה לייקים לאחרות. |
|
|
| Blonde |
לפני 3 שעות •
29 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
29 ביולי 2026
Blonde • 29 ביולי 2026
אני לא הבנתי מהתגובות שלו שהוא כתב שהיא חתכה ממנו בגלל שהיא התחילה לדבר עם גבר אחר אלא בגלל שהיא ביקשה ממנו ליצור קשר עם נשים אחרות ולהפסיק לעשות לייקים ולהגיב לתמונות,שזה נשמע מונפץ, ואני דיי בטוחה שהוא כן דיבר נשים והיא קלטה את זה ולכן חתכה
|
|
|
| Don mauro(שולט) |
לפני 3 שעות •
29 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
29 ביולי 2026
► Don mauro כתב/ה: ► Ollie כתב/ה: ► Don mauro כתב/ה: ► Blonde כתב/ה: אני חושבת שזה לגיטימי להפסיק קשר עם מישהו במידה והוא משוחח עם נשים אחרות במקביל אליהן, לא חושב?
בהנחה ואתם מתקדמים לקשר מעבר לפלטפורמה? יש לי תחושה מאוד חזקה משמיים, תקראו לי מדיום, שאתה שוחחת עם נשים אחרות באותו הזמן אליה, והיא רק ביקשה ממך שלא תעשה זאת ואז אתה מעלה כאן פוסט שהוציא אותה כאן איזה הזויה אז לא יקרה שאת, הפעם הכוכבים לא הסתדרו לך, תעבירי וויש על הכדור בדולח מדיום שלי. לא היתה בקשה והיא ממש לא הזויה.. זה נחת עלי משום מקום. לא דיברתי עם אף אחת במקביל כן הגבתי ומזגתי לייקות לבלוגים שקראתי עוד לפני.. סורי על ניפוץ תאוריות.. ממש רציתי שיצא איתה משהו ויזמתי המון.. כל פעם נדחתי.. מבין את הרצון לעשות כאן איזה פליק פלאק על הגבר המצוי.. אבל סורי זה לא המקרה.. שנייה, כל פעם יזמת ונדחית, ולא הבנת את הרמז? ואז מה קרה? היא אמרה לך שהיא לא רוצה קשר איתך כי היא התחילה קשר עם מישהו אחר? (ככה הבנתי מאחת התגובות הקודמות שלך.) או שהיא אמרה לך שהיא לא רוצה קשר איתך כי אתה עושה לייקים ומגיב לאחרות? (זה מה שאני מבינה מהתגובה האחרונה שלך.) בכל מקרה, מה דעתך על התאוריה שהיא פשוט המציאה תירוץ כי לא הצליחה להיפטר ממך בדרך אחרת? אגב, אם האפשרות השנייה היא הנכונה, אני מאוד סקרנית מה בדיוק היה הניסוח שלה לכך שהיא לא רוצה קשר איתך כי אתה עושה לייקים לאחרות. |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 48 דקות •
29 ביולי 2026
לפני 48 דקות •
29 ביולי 2026
shirazbar(שולטת) • 29 ביולי 2026
התחלת התכתבות עם מישהי, זורם מעולה אז מדוע לא להשקיע בזה. זה כל כך מוריד לי. גברים שמתחילים שיח כדי להכיר ובינתיים ממשיכים לתחזק אפשרויות. מה קרה? אי אפשר לעצור קצת ולתת הזדמנות למשהו אמיתי?
אז לא תעשה לייקים לתמונות,כמה ימים למה זה חשוב בכלל הלייקים האלה. שלא לדבר על להמשיך לפנות לנשים, ליזום פניות מראה חוסר רצינות ופומו מי שחשוב לו להמשיך אינטראקציות בכלוב,שברור שהן לא ברמת ידידות, כנראה יתקשה להפסיק אותן גם אחרי. |
|
|