| Samsonn(לא בעסק) |
לפני 7 ימים •
30 ביולי 2026
לפני 7 ימים •
30 ביולי 2026
Samsonn(לא בעסק) • 30 ביולי 2026
פוסל בחיים לא, ההפך ככל שהיא מחזיקה דעה מבוססת יותר (לא משנה מאיזה צד) זה רק עושה לי את זה יותר.
|
|
|
| Samsonn(לא בעסק) |
לפני 7 ימים •
30 ביולי 2026
לפני 7 ימים •
30 ביולי 2026
Samsonn(לא בעסק) • 30 ביולי 2026
► Samsonn כתב/ה: פוסל בחיים לא, ההפך ככל שהיא מחזיקה דעה מבוססת יותר (לא משנה מאיזה צד) זה רק עושה לי את זה יותר. אלא אם כן זה קיצוני וכולל שנאה, שקיימת בשני הצדדים. |
|
|
| אף על פי כן |
לפני 6 ימים •
31 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
31 ביולי 2026
אף על פי כן • 31 ביולי 2026
אני לא פוסלת בני אדם בגלל מה שאתם מכנים כדעה.
אם יש לאותו אדם דעה משלו אשמח להכירו אבל לצערי הם נדירים ביותר. הנה, למשל, דעה שלי: לשלוט על עם אחר זו לא דעה כמו שערוץ 14 הוא לא ערוץ תקשורת וכמו שביביזם זו הפרעה שרק פסיכולוגית-על (הגברת נתניהו כמובן) יכולה אולי להסביר. התבלבלתם פה בין דעה לאמונה ועם אמונות על כל רבדיה אני לא מתווכחת כי זה חסר טעם ומבחינתי לדבר עם המזגן הרבה יותר יעיל ומעניין. |
|
|
| הוא(שולט) |
לפני 6 ימים •
31 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
31 ביולי 2026
הוא(שולט) • 31 ביולי 2026
דעה פוליטית היא כמו פלולה.
או שאתה משלים או שאתה מפטר |
|
|
| Behemuth(מתחלף) |
לפני 6 ימים •
31 ביולי 2026
לפני 6 ימים •
31 ביולי 2026
Behemuth(מתחלף) • 31 ביולי 2026
דיעה פוליטית לכשעצמה אינה בעיה כל יוד היר מנומקת בראוי ואינה איזו מנטרה או כסות מוסרית מזוייפת. אם אדם יודע לנמק בתבונה את דעתו אין בעיה בכלל. כיום היוצרות התהפכו ואלו שמתהדרים בליברליזם נוהגים כמו אחרוני הפשיסטים, נמנעים מכל דיון אמיתי וזועקים גוואלט. פסיכולוגים מתייחסים ךתופעה הזאת כ-תצוגה של רגשות" תוך רצון להרגיש משהו - על ידי צריחה של סיסמאות אקאעביסטיות כדי לשכנע את עצמם שהם מסוגלים להרגיש איכפתיטת למשהו. זה יוצר מצב בו הם מרגישים חיים והופכים ךכלי של אלה עם אגנדה שהופכים אותם לאדיןטחם שימושיים. הם מנסים להוכיח הם מרגישים משהו מספיק בכדי לצרוח ולכעוס בגינו. אבל זה הכל תוצאה של ואקום בחיים שלהם.
|
|
|