אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מטרת האתר הכלוב

כמהת-יער
לפני 24 שעות • 1 באוג׳ 2026

Re: מטרת האתר הכלוב

כמהת-יער • 1 באוג׳ 2026
LunaPuuppy כתב/ה:
קיבלתי הודעה ממישהו היום ולאחר שהבהרתי שלא חיפשתי להכיר במיוחד שרשום לי בפרופיל משוייכת ושלא מחפשת להכיר במיוחד לא גברים אותו אחד שלח לי את הדבר הבא

״ אם את רוצה להתפלסף …
המקום הוא אתר הכרויות, אם את לא רוצה להכיר, לדעתי היה נכון לרשום את זה באותיות קידוש לבנה.

זה קצת כמו לעמוד בתור לבית קפה ולהגיד למארחת מי ביקש להיכנס שהיא פונה אלייך ..״

אז מעלה את זה לפה לשמוע את דעתכם
אני חושבת שהאתר הוא מקום וירטואלי לאנשים שרוצים לספר לפרוק להתייעץ ולדבר על BDSM
ויש כאלה שמחפשים להכיר
אם זה אתר הכרויות לא היה תווית בפרופיל של מחפשת או לא מחפשת להכיר!?

🤣 הוא נשמע לי מסוג האנשים שיכתבו לך- "אין דבר כזה לסבית, בשביל מה אלוהים ברא אותך בת אם לא כדי להיות עם בן?"
כאילו גם אם היית מחפשת להכיר... זה כמו לחפש לקנות מלפפון חמוץ באתר בנייה. מה אתה קשוררררר 🤣
Snitch
לפני 23 שעות • 1 באוג׳ 2026
Snitch • 1 באוג׳ 2026
הפסד שלך! דווקא נשמע כמו בחור אטרקטיבי שמביאים לקידוש אצל ההורים!:}
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 21 שעות • 1 באוג׳ 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 1 באוג׳ 2026
״ אם את רוצה להתפלסף …” - זה בעיני המתבונן.
מי שרצה להכיר, רואה היכרויות.
מי שרוצה להזדיין, רואה פה שבורים/שבורות.
מי שמחפש את המקום להתבטא, רואה פה בלוג.
מי שיש לו בעיות דימוי, רואה פה שמנים/שמנות.

פתגם רוסי עתיק: “בשביל פטיש, כל הבעיות בעולם נראות כמו מסמרים.”
TradeMark​(שולט)
לפני 13 שעות • 2 באוג׳ 2026
TradeMark​(שולט) • 2 באוג׳ 2026
אם זו הצהרת נאמנות פומבית ומוחלטת לשולטת שלך אז פייר אינאף, אבל מה השאלה פה בעצם? למי אכפת מה מישהו או מישהי אומרים מה המטרה "האמיתית" של האתר ומה חייב להצהיר כדי שכבודו או כבודה יהיו מסופקים ומרוצים? הם יכולים לשאול, אפשר לענות בצורה כנה וברורה, ופה הדיון על זה נגמר. גם אם כלובי יפרסם הצהרת מחויבות חתומה על מטרת האתר ומהותו אני עדיין אשתמש באתר לפי מה שאני מחליט שהאתר מספק לי. וכן, אני יכול גם לשנות את דעתי או לשנות את המטרה שבשבילה אני מתחבר לפה בתקופות כאלה, בתקופות אחרות, ומה שבניהן. וואלה אפשר להתחבר לפה גם בלי שום מטרה או סיבה מיוחדת, מטורף אני יודע אבל אפשר, וואלה אפשר.

בקיצור: האתר הוא מה שאת מחליטה שהוא, מי שיש לו בעיה עם זה שיתמודד. סימפלס.
xBLACKIEx​(מתחלפת)
לפני 11 שעות • 2 באוג׳ 2026
xBLACKIEx​(מתחלפת) • 2 באוג׳ 2026
" הצהרת נאמנות פומבית ומוחלטת לשולטת שלך אז פייר אינאף " אני מעולם לא ביקשתי ממנה הצהרת נאמנות פומבית כלפיי למעט אצלה בפרופיל שתרשום שהיא שלי והצלקות שיש לה ממני זה גם הסימון שלה ממני ותאכלס זה מספיק עבורי אני לא צריכה או הצטרכתי משהו מעבר לכך מעולם !!! 💀 אבל אהבתי מאוד את מה שהיא עשתה פה אני לא אכחיש את העבודה הזאת הנאמנות שלה כלפיי היא דבר מאוד יפה וראוי להערכה והיה לי כיף וגם מצחיק חחח לקרוא אותה אתמול ♥️💋♥️
טלי35​(שולטת)
לפני 8 שעות • 2 באוג׳ 2026
טלי35​(שולטת) • 2 באוג׳ 2026
המטרה של האתר שצעירים יתפקדו לא?
Blonde
לפני 8 שעות • 2 באוג׳ 2026
Blonde • 2 באוג׳ 2026
גם אם היית באתר כדי להפליץ ולספר על זה, זה עיניין שלך, ואנשים צריכים להירגע חחח