| קרימזון(קינקי) |
שלשום •
1 באוג׳ 2026
יצירת משיכה וקשרים
שלשום •
1 באוג׳ 2026
קרימזון(קינקי) • 1 באוג׳ 2026
לכל אלו מכם עם ותק וניסיון ביצירת משיכה וקשרים עם בני המין השני (או אותו המין וחסרי המוגדרות המינית).
● אילו טיפים יש לכם ליצירת משיכה ובניית המתח המיני/רומנטי הדרוש להפיכת היכרות זרה ואפלטונית לקשר רומנטי/מיני/בדסמי וכו'? ● אילו הייתם מסכמים, בנקודות/רשימה, את דרך הפעולה או הגישה שלכם בפנייה לאחד שמוצא חן בעיניכם ואיתו/איתה הייתם מעוניינים ליצור קשר רומנטי/מיני/בדסמי - איך זה היה נראה? *כל טיפ או פיסת הארה יבורכו |
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני 21 שעות •
2 באוג׳ 2026
לפני 21 שעות •
2 באוג׳ 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 2 באוג׳ 2026
לא בטוחה אם זה יחדש למישה משהו, אבל תהיה עצמך.
אם אתה אוהב מטאל ובשר, אל תנסה להיות אוהב מוזיקה קלאסית וטבעוני. זה לא אתה והעמדת פנים רק תפגע בך ובסיכוי שלך למצוא זוגיות נכונה לך. אם אתה מונוגמי, תכריז על כך, אם אתה פוליאמורי, תכריז על כך. לא שווה לנסות לשנות את עצמך. רק תגיע למצב של פגיעה או בגידה. בנוסף - היגיינה זה נהדר, לא רק החלק של להתקלח ולשים דאודורנט. אם אתה מתגלח, אל תתן לזיפים להציק במיוחד בתחילת הדרך. אם אתה מחפש זוגיות - תכריז על כך. אם זה רק משהו זמני או קליל - אל תשקר, זה יפגע בשניכם ובסיכוי עתידי שלך. אנחנו תמיד מדברות בינינו, ומידע כזה יתפרש כשקרן ומתעלל. גם אם רק ניסית להתאים למישהי שמצאה חן בעינך. אנחנו לא תמיד מבינות שאתה מתחיל איתנו, מישהי נראת לך מעניינת, או יפה, או... - תגיד לה את זה. תשאל אם יש סיכוי שגם היא תתעניין בך. לרובינו יש גבולות שלא נתפשר, אבל יש גבולות שנגמיש בשביל האדם שנראה מושלם מלבד הדבר הקטן הזה. אם הכרות אפלטונית קיימת, לדבר, להזמין לדייט ובדייט להבהיר שאתה מעוניין לכל הפחות ייתן סיכוי למעבר מידידות ליותר מזה. לא חושבת שיש צורך לבנות מתח מיני או בדסמי. אם הפרטנר הנכון זה די נבנה לבד. וגם פלירט קל עוזר. מעבר לזה? שיהיה בהצלחה. |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 14 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 14 שעות •
3 באוג׳ 2026
Master Bruce{©} • 3 באוג׳ 2026
יצירת משיכה?
מישהו יכול להסביר לי את צירוף המילים הזה? |
|
|
| קרימזון(קינקי) |
לפני 9 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 9 שעות •
3 באוג׳ 2026
קרימזון(קינקי) • 3 באוג׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: יצירת משיכה?
מישהו יכול להסביר לי את צירוף המילים הזה? אתה ילד גדול, מאסטר לא פחות אני בטוח שתבין את הכוונה בסופו של. |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 8 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 8 שעות •
3 באוג׳ 2026
Master Bruce{©} • 3 באוג׳ 2026
► קרימזון כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: יצירת משיכה?
מישהו יכול להסביר לי את צירוף המילים הזה? אתה ילד גדול, מאסטר לא פחות אני בטוח שתבין את הכוונה בסופו של. ייא אללה, איך הראית לי מה זה. וואי וואי. איזה גבר-גבר אתה! חבל רק שאתה הופך את זה לתחרות למי יש יותר גדול במקום אשכרה להסביר למה התכוונת. |
|
|
| קרימזון(קינקי) |
לפני 7 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
3 באוג׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: ► קרימזון כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: יצירת משיכה?
מישהו יכול להסביר לי את צירוף המילים הזה? אתה ילד גדול, מאסטר לא פחות אני בטוח שתבין את הכוונה בסופו של. ייא אללה, איך הראית לי מה זה. וואי וואי. איזה גבר-גבר אתה! חבל רק שאתה הופך את זה לתחרות למי יש יותר גדול במקום אשכרה להסביר למה התכוונת. אם באמת היית רוצה לדעת, היית שואל כמו שצריך, בצורה ברורה. עם כוונה. ולא בצורה שמשתמעת כאילו אתה בא להצחיק או לרדת ולהיטפל לצמד המילים שבחרתי: יצירת משיכה. מצחיקול שכמוך |
|
|
| Eolann(שולט) |
לפני 7 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
3 באוג׳ 2026
Eolann(שולט) • 3 באוג׳ 2026
…ולנושא:
אני לא בטוח שאפשר ״ליצור״ משיכה. לדעתי אפשר ליצור תנאים שבהם משיכה עשויה להתפתח. נושא שיחה, מגע נכון ולפעמים אפילו המרחק בין האוזן לנשימה יכולים לבנות אווירה מאפשרת. זאת שאלה מעניינת כי מניסיוני האנשים מתחלקים לאלה שטוענים שהמשיכה נוצרת, לכאלה שטוענים שהיא מתגלה ולכאלה שלדעתם היא נבנית. אני חושב שזה יותר השילוב בין שלושתם ושהגילוי עומד בראשם. קשה לי להאמין שניתן ליצור משיכה יש מאין. |
|
|
| קרימזון(קינקי) |
לפני 5 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 5 שעות •
3 באוג׳ 2026
► Eolann כתב/ה: …ולנושא:
אני לא בטוח שאפשר ״ליצור״ משיכה. לדעתי אפשר ליצור תנאים שבהם משיכה עשויה להתפתח. נושא שיחה, מגע נכון ולפעמים אפילו המרחק בין האוזן לנשימה יכולים לבנות אווירה מאפשרת. זאת שאלה מעניינת כי מניסיוני האנשים מתחלקים לאלה שטוענים שהמשיכה נוצרת, לכאלה שטוענים שהיא מתגלה ולכאלה שלדעתם היא נבנית. אני חושב שזה יותר השילוב בין שלושתם ושהגילוי עומד בראשם. קשה לי להאמין שניתן ליצור משיכה יש מאין. תודה על המענה הענייני אני מסכים עם הניסוח שלך, אולי הכוונה היא לא "ליצור משיכה" בדיוק, אלא יותר נכון לומר: "ליצור תנאים או משהו קוסמי אחר, שבתגובה יגרום למשיכה או עניין להתפתח אצל הצד השני" ברור לי שאין אפשר ליצור משיכה מהאוויר ושמשיכה מגיעה משילוב נכון של אישיות, תזמון, אנרגיה, מאמץ, נכונות והדדיות (ובוודאי עוד). מה שעניין אותי לדעת, ואותו בעצם אני שואל זה אצל אלו שקל להם לפתח עניין ומשיכה אצל פרטנרים פוטנציאלים או פשוט כאלו עם ניסיון בכך איך זה נראה אצלכם. מה אתם עושים בשביל לפתח עניין, משיכה וסקרנות אצל הצד השני. איך אתם ניגשים לזה, בעיקר בשלב הראשוני. איך אתם עוברים משלב ההיכרות וההתעניינות הראשונית להצגת כוונות ולבדיקת הזרימה/הרצון להמשיך. (אני יודע שזה נשמע רובוטי/חייזרי. אודה לכל מי שיזרום עם זה) |
|
|
| Kitty frank |
לפני 5 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 5 שעות •
3 באוג׳ 2026
Kitty frank • 3 באוג׳ 2026
השקעת זמן ואנרגיה ביצירת סביבה אינטימית.
כולם אוהבים שמשקיעים בהם, מפנקים אותם ומראים להם שהם חשובים ושכיף להיות יחד. אם אתה רוצה ''לבדוק את המים'' עם חברה יש כל מני מפגשים שנמצאים ''באמצע''. סתם בירה, או הקרנת צהריים, או הצעה כביכול ספונטנית לקפוץ למעיין. אם אתה רוצה להיות ברור לגבי הכוונות שלך זה הכי קל. להזמין לדייט חד וחלק, לקבוע בערך שבוע מראש כדי להראות שאתה מכבד את הזמן שלה. להגיע בזמן, להביא לה פרחים, לפתוח דלתות, להזיז כיסאות, להקשיב, לנסות לראות את כל היופי שבה והחיוך שלך כבר יגיב מעצמו. לא להיות ממוקד בלו''ז, לעצור להסתכל על פרח יפה או ערס עושה גלבה עם קורקינט בכביש או להחילף מסעדה אם לא נעים שם. אלו הרגעים הקטנים שכיף להיזכר בהם אחר כך, כשאת מספרת לחברות ובונה נרטיב של הדייט, מה שישליך על ההמשך. הכל כך כך מבלבל בימינו מבחינת תפקידי מגדר.יש לזה ייתרונות אבל זה מתסכל את כולם. בעיני היצמדות לחוקי החיזור הג'נטלמניים זו דרך ממש טובה להבהיר לאישה שאתה לא איזה קוקו חי-בסרט, ויש כאלו למכביר. סמוך עלי, שכל מה שצריך כדי להשיג דייט שני עם אישה בימינו זה פשוט להראות שאתה לא מטורלל או מטומטם, משימה לא קלה עבור רובכם. אחרי שהיא בעניין ברור שהעדינויות ייפרמו, והקשר יתפוס את הצורה של שניכם, אבל כדי להמיר סתם הכרות להכרות של גבר ואישה צריך להתנהג כמו גבר כדי שמי שמולך תרצה להיות מולך אישה. אם אתה מרגיש שאתה לא יודע מה לעשות, תראה כמה קומדיות רומנטיות כי שם מנוסחות הציפיות המגדריות של ימינו. |
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני 5 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 5 שעות •
3 באוג׳ 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 3 באוג׳ 2026
► Kitty frank כתב/ה: השקעת זמן ואנרגיה ביצירת סביבה אינטימית.
כולם אוהבים שמשקיעים בהם, מפנקים אותם ומראים להם שהם חשובים ושכיף להיות יחד. אם אתה רוצה ''לבדוק את המים'' עם חברה יש כל מני מפגשים שנמצאים ''באמצע''. סתם בירה, או הקרנת צהריים, או הצעה כביכול ספונטנית לקפוץ למעיין. אם אתה רוצה להיות ברור לגבי הכוונות שלך זה הכי קל. להזמין לדייט חד וחלק, לקבוע בערך שבוע מראש כדי להראות שאתה מכבד את הזמן שלה. להגיע בזמן, להביא לה פרחים, לפתוח דלתות, להזיז כיסאות, להקשיב, לנסות לראות את כל היופי שבה והחיוך שלך כבר יגיב מעצמו. לא להיות ממוקד בלו''ז, לעצור להסתכל על פרח יפה או ערס עושה גלבה עם קורקינט בכביש או להחילף מסעדה אם לא נעים שם. אלו הרגעים הקטנים שכיף להיזכר בהם אחר כך, כשאת מספרת לחברות ובונה נרטיב של הדייט, מה שישליך על ההמשך. הכל כך כך מבלבל בימינו מבחינת תפקידי מגדר.יש לזה ייתרונות אבל זה מתסכל את כולם. בעיני היצמדות לחוקי החיזור הג'נטלמניים זו דרך ממש טובה להבהיר לאישה שאתה לא איזה קוקו חי-בסרט, ויש כאלו למכביר. סמוך עלי, שכל מה שצריך כדי להשיג דייט שני עם אישה בימינו זה פשוט להראות שאתה לא מטורלל או מטומטם, משימה לא קלה עבור רובכם. אחרי שהיא בעניין ברור שהעדינויות ייפרמו, והקשר יתפוס את הצורה של שניכם, אבל כדי להמיר סתם הכרות להכרות של גבר ואישה צריך להתנהג כמו גבר כדי שמי שמולך תרצה להיות מולך אישה. אם אתה מרגיש שאתה לא יודע מה לעשות, תראה כמה קומדיות רומנטיות כי שם מנוסחות הציפיות המגדריות של ימינו. מה שקיטי, רק לפני הדייט תבדוק האם היא אוהבת פרחים, כי לא כולנו אוהבות, ובבית עם חתולים או כלבים לא כל פרח הוא בטיחותי. במקום פרחים אפשר להביא שוקולד או כל דבר אחר שהיא אוהבת. |
|
|