| Eolann(שולט) |
לפני 21 שעות •
3 באוג׳ 2026
לפני 21 שעות •
3 באוג׳ 2026
Eolann(שולט) • 3 באוג׳ 2026
אצלי זה קורה אינטואיטיבית, ולכן קשה לי לפרק את זה לשלבים. אבל אני לא חושב שתכנון מראש הופך את האדם לפחות אותנטי או ליותר ״רובוטי״. אפשר לחשוב על המפגש, לבחור מקום או לתכנן שאלות שתרצה לשאול, ובכל זאת להישאר קשוב למה שקורה ביניכם ברגע עצמו.
אם יש דבר אחד שאני משתדל לעשות, הוא להיות באמת סקרן לגבי האדם שמולי. לא רק להקשיב כדי להגיב, אלא להקשיב כי אני רוצה להבין מי היא. אני מאמין שכשהאדם מרגיש שמקשיבים לו מתוך עניין אמיתי, הרבה יותר קל לו להרגיש בנוח ולהיות עצמו, שזאת התחלה לא רעה ליצירת אינטימיות. אם אני מרגיש שאנחנו משדרים על אותו הגל, וששנינו נינוחים, אני אנסה ליצור גם קירבה פיזית עדינה כמו מגע קל ביד. או שפשוט אניח את היד שלי על שלה. ואם אחשוב שמקומות הישיבה שבחרנו והמרחק ביניהם כבר לא משרת אותנו, אבקש רשות להתקרב. אבל אני לא בטוח שהייתי ״ממליץ״ למישהו להתנהג כמוני עם כולן, כי האישה שמולך עשויה להמשך דווקא לגבר הספונטני שלא מבקש רשות, כי בעיניה זה סימן לבטחון עצמי. הבקשה מאפשרת לי להיות ישיר, ובמקביל ליידע את האדם שמולי שאני מכבד את המרחב שלו, אתה אולי תרצה לשדר משהו אחר. ולא פחות חשוב לזכור שנשים הן לא נסיכות בשמלות ורודות שממתינות לנסיך על הסוס הלבן שיבנה עבורן אווירה וינסה לנחש אותן או להוביל. גם נשים, כמו הגברים, תוהות איך להעביר מסרים בצורה מובנת, איך להגיב ואיך לסמן לצד השני את מה שהן מרגישות. כך שאל תתנהג כאילו אתה לבד במערכה. אם היא מעוניינת בך, היא תעזור לך ליצור את האווירה שתוביל לאינטימיות. |
|
|
| CTAC DM(שולט) |
לפני 9 שעות •
4 באוג׳ 2026
לפני 9 שעות •
4 באוג׳ 2026
CTAC DM(שולט) • 4 באוג׳ 2026
זה מעניין
שאלת שאלה ...איך עדיף להתנהל/לייצר משיכה וכו' עם הצד שני. הגברים ענו איך גברים צריכים להתנהל. הנשים גם ענו איך גברים צריכים להתנהל. כנראה נשאר לך לצאת עם גברים |
|
|
| קרימזון(קינקי) |
לפני 7 שעות •
4 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
4 באוג׳ 2026
קרימזון(קינקי) • 4 באוג׳ 2026
► CTAC DM כתב/ה: זה מעניין
שאלת שאלה ...איך עדיף להתנהל/לייצר משיכה וכו' עם הצד שני. הגברים ענו איך גברים צריכים להתנהל. הנשים גם ענו איך גברים צריכים להתנהל. כנראה נשאר לך לצאת עם גברים וואלה מצטער, לא הבנתי את כוונתך |
|
|
| CTAC DM(שולט) |
לפני 5 שעות •
4 באוג׳ 2026
לפני 5 שעות •
4 באוג׳ 2026
CTAC DM(שולט) • 4 באוג׳ 2026
► קרימזון כתב/ה: ► CTAC DM כתב/ה: זה מעניין
שאלת שאלה ...איך עדיף להתנהל/לייצר משיכה וכו' עם הצד שני. הגברים ענו איך גברים צריכים להתנהל. הנשים גם ענו איך גברים צריכים להתנהל. כנראה נשאר לך לצאת עם גברים וואלה מצטער, לא הבנתי את כוונתך תעבור על התשובות, תראה למי מיועדות התשובות...נראה לי זה יסביר את מה שכתבתי. אם לא, תכתוב לי בפרטי, נראה לי חבל לזהם את השירשור שלך בהסברים שלי השאלות שלך טובות, מקווה שיעזרו לך. |
|
|