שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

לציין עיר מגורים בכרטיסיה של הפרופיל.

Latinlover​(שולט)​{עיר אילת}
לפני 14 שעות • 7 באוג׳ 2026

לציין עיר מגורים בכרטיסיה של הפרופיל.

היי,
נקודה מאוד חשובה כדי להחליט אל מי לפנות ולכתוב על מנת להכיר מתוך הכרטיסיות פרופיל, יש לציין שלא כל או נכון יותר לא הרבה כרטיסיות פרופיל כתובות בהן את העיר מגורים ומה שכן יש מעט זה האיזור כמו צפון או דרום, אבל יש לציין שבתוך הדרום ובתוך הצפון המרחקים ממיקום למיקום אחר מאוד ארוכים ורחוקים ביניהם, אז כדי לסייע למעוניינות/ים להכיר ו/או להפגש ראוי שתידרש מהמערכת הדרישה בעת מילוי הפרופיל לציין גם את עיר המגורים או לפחות הישוב הכי קרוב למגורים אם לא נעים לגלות על מנת לעזור להחליט האם לפנות אם מעוניינות/ים להכרות ו/או מפגש בקרבת בינהן/ם, ובתקווה שהמערכת תיקח את העצה ברצינות ותוציא את העצה לפועל🙏🫶
פישוטו
לפני 14 שעות • 7 באוג׳ 2026
פישוטו • 7 באוג׳ 2026
עוד בקשות?
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת
לפני 13 שעות • 7 באוג׳ 2026
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת • 7 באוג׳ 2026
אנשים כאן חוששים לציין פרטים מזהים כאלה ואחרים, כאילו שאם אגלה שאני גרה בקריית אונו יקראו לי שיר כאב בסופר.
ילדת קסם​(מזוכיסטית)​{spankindan}
האתר הוא לא פלטפורמת היכרויות - הוא רשת חברתית, שמתאימה לדיונים, כתיבה, אירועים, ושיכולה בין היתר לשמש גם כדי להכיר.

אין שום סיבה שיהיה אילוץ לציין עיר מגורים. מי שרוצה להכיר ורוצה לציין - מוזמן.

יש עוד נתונים שחסרים כדי לקבל החלטה להכיר ולהיפגש, כך שממילא ''תאלץ'' לדבר ולהכיר לפני שתהיה התקדמות לשלב הבא.
    התגובה האהובה בשרשור
-DNA-​(נשלטת)
-DNA-​(נשלטת) • 7 באוג׳ 2026
שיר כאב כתב/ה:
אנשים כאן חוששים לציין פרטים מזהים כאלה ואחרים, כאילו שאם אגלה שאני גרה בקריית אונו יקראו לי שיר כאב בסופר.

זה רק במידה ונידרש לציין בפרופיל גם את כתובת הסופר המועדף עלינו.
אבן שחם

גאון

אבן שחם • 7 באוג׳ 2026
הברון בכפכפים כתב/ה:
יש פה מישהו מבת-ים?
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 7 באוג׳ 2026
כמובן שבעקבות השרשור הזה הייתי חייב להכנס לפרופיל של פותח השרשור ולראות מה הוא כתב על עצמו
כמה הופתעתי לראות אותו מלא בפרטים
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני 12 שעות • 7 באוג׳ 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 7 באוג׳ 2026
אני מעדיף הפוך, זה לא פקטור בעיני.
לשים את מקום המגורים כפקטור לפני שמכירים הוא בעיני סימפטום של דור שרגיל שהדברים באים אליו אם רק יחכה מספיק.
(לא בקטע של העלבה או הטרלה), אני לא מאמין שהעולם עובד ככה, ואני משתדל גם לעשות את זה בפועל.
חוץ מזה, הרבה יותר אמיתי בעיני להחליט שאתה לא נוסע כי האדם שמולך לא מספיק מעניין שתקדיש חצי יום לנסיעה, אחרי שהכרת אותו, מאשר להחליט את זה מראש.
בלוסום​(לא בעסק)​{ע}
לפני 11 שעות • 7 באוג׳ 2026
מה?? יש פה פסיכים שמסוגלים למה ששיר כאב אמרה. כבר ראיתי אנשים עושים אאוטינג במקןם העבודה (!!!) אז נראה לי שעדיף לשמור את הנתון הזה לעצמנו.