ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אשתי הפסיקה להתעניין

הטופר המפשר​(נשלט)
לפני 8 ימים • 18 באוג׳ 2026
הטופר המפשר​(נשלט) • 18 באוג׳ 2026
אין כאן איזושהי חוקיות אחת. תקשורת בין אנשים היא תמיד תמהיל של דברים.
ולא חושב שצריך לקחת את זה לקיצוניות "שאתה עושה הכל בלי להתלונן , בלי לצפות לכלום, כי אתה פשוט סוגד
לה וכו' וכו'". אנחנו אוהבים לשרת ולעזור לאנשים שאנחנו אוהבים, ולא משרתים אנשים כדי שיאהבו אותנו.
ברגע שזה מגיע למקום הזה של יחסי תן וקח אינסטרומנטליים, אז כן הקשר כבר במקום מאוד לא טוב.

יכול להיות שאפשר לעבוד על זה ולשפר את המצב , יכול להיות שלא.
אם אתה אוהב את אשתך, אז תעשה את המאמץ והצעדים כדי לשפר את הקשר והתקשורת ביניכם.
מצד שני אם אתה מרגיש שיחסי שליטה זה חלק ממך ומשהו שאתה מרגיש שצריך להיות מסופק בקשר ביניכם,
ואשתך פשוט כבר לא בעניין, ללא קשר לתקשורת ביניכם, אז יכול להיות שדרככם נפרדות.

חלק מהחיים.
המלקה הצוחקת
לפני 8 ימים • 18 באוג׳ 2026
המלקה הצוחקת • 18 באוג׳ 2026
הטופר המפשר כתב/ה:
אין כאן איזושהי חוקיות אחת. תקשורת בין אנשים היא תמיד תמהיל של דברים.
ולא חושב שצריך לקחת את זה לקיצוניות "שאתה עושה הכל בלי להתלונן , בלי לצפות לכלום, כי אתה פשוט סוגד
לה וכו' וכו'". אנחנו אוהבים לשרת ולעזור לאנשים שאנחנו אוהבים, ולא משרתים אנשים כדי שיאהבו אותנו.
ברגע שזה מגיע למקום הזה של יחסי תן וקח אינסטרומנטליים, אז כן הקשר כבר במקום מאוד לא טוב.

יכול להיות שאפשר לעבוד על זה ולשפר את המצב , יכול להיות שלא.
אם אתה אוהב את אשתך, אז תעשה את המאמץ והצעדים כדי לשפר את הקשר והתקשורת ביניכם.
מצד שני אם אתה מרגיש שיחסי שליטה זה חלק ממך ומשהו שאתה מרגיש שצריך להיות מסופק בקשר ביניכם,
ואשתך פשוט כבר לא בעניין, ללא קשר לתקשורת ביניכם, אז יכול להיות שדרככם נפרדות.

חלק מהחיים.

תסלח לי אבל זו פשוט תשובה של רווק בלי ילדים שפשוט לא יודע מה עובר על הרוב הגדול, הרוב הכמעט מוחלט של נשים נשואות עם ילדים שנמצאות בזוגיות עם גבר, במקרה הזה נשלט שבמקום לעשות לביתו ולאשתו ולגדל ילדיו, הוא נמצא ברשת, מתלונן על אשתו, מזניח את ביתו, ומחפש להוציא את פנטזיות השליטה שלו למיקור חוץ, כשיש לו שולטת מוצלחת לחלוטין בבית שהיא גם אשתו ואם ילדיו (לפחות היא היתה מוצלחת לפני שהוא במו ידיו קילקל אותה וכיבה אותה. נקווה שלא מאוחר לתקן).

ואיך אני יודעת את זה?
כי דיברתי עם עשרות (ואני באמת שלא מגזימה) כאלה בצ׳אט ובאדומות, והסיפור תמיד אותו סיפור מכמיר לב על האומלל הזה שהמיניות הבדסמית חסרה לו ואשתו לא נותנת לו מה שהוא צריך וכשאני שואלת מה אשתו עושה בזמן שהוא מצ׳וטט עם סוטה מהכלוב היא תמיד מנקה את הבית האומללה, או משכיבה את התינוק לישון, או כבר ישנה בעצמה גמורה מיום קשה. האם הוא ישכיב את הילדים? לא. האם הוא ינקה את הבית? שוב: לא. הוא יבחר להשקיע את האנרגיה הזאת בלמצוא שולטת בכלוב ולבגוד באשתו תוך מציאת אלף אלפי הצדקות לכך.

ולמה עניתי את התשובה שעניתי? כי מישהו כזה שהוא נשלט במהותו, בדר"כ (לא תמיד, אבל לרוב) יתחתן עם אשה - שגם כשהיא וונילית - היא איך לומר זאת? בדרכ תהיה מהסוג השתלטני והאסרטיבי. מהסוג שאוהב לנהל. לא סתם הוא נמשך לטיפוס הזה שהיתה מ"כית בצבא או סוהרת.

לכן זה הזמן - בדיוק כמו שבונדמן כפרעליו סיפר שעבד לו לפחות לכמה שנים - להחיות מתוך האפר של הנישואים הגוססים האלה, לזכור מי אתה? נשלט. הרוצה לסגוד ולעשות רצונה של גבירתו.
לזכור מי היא? אשה בוסית שאוהבת לנהל ולפקד (גם אם היא לא הטיפוס, אני מעריכה שהיא עדיין תשמח שיהיה לה מישהו שיעשה בבית מה שהיא תורה לו ללא וויכוחים, בטח במצב השברירי והמאתגר בו היא נמצאת כעת אחרי 2 לידות, מטופלת ב2 תינוקות, ויש לה בעל מניאק ומזניח).
ולהתחיל להחיות את החלקים הללו שוב: בתוך עצמכם, ובתוך הנישואין הללו - זה אחלה פתרון ביניים, לפחות ולו לכמה שנים.
מלישס​(שולטת)
לפני 8 ימים • 19 באוג׳ 2026
מלישס​(שולטת) • 19 באוג׳ 2026
קודם כל לכבד את ההחלטה שלה .
אם היא לא מתעניינת כרגע בתחום לדעתי אין טעם לשלוח לה חומר ובכוח לגרום לה להתעניין.
אהבה זה לדעת לקבל את המקום שהצד השני נמצא בו, גם אם זה לא מה שרצית.
היא בת אדם בסופו של דבר. והיא עברה לידות ומגדלת ילדים ונמצאת בזרם המרכזי של החיים שבניתם.. אולי זה מה שיותר מעניין אותה וזה בסדר וטבעי.
בתור התחלה אני חושבת ששווה לדבר איתה ולהבין למה החשק נעלם. באופן כללי אני תמיד בעד תקשורת כנה וגלויה.
תתעניין בה , מה היא מרגישה , איך היא מרגישה,
תנסה לעזור לה אם יש עומס, ובכללי אני פשוט בעד שתדברו על הדברים.
אולי היא רק רוצה הפסקה ,אולי זה רק זמני.
בגדול, פשוט תדברו על הדברים.
ותזכור שהיא קודם כל אישה. אימא ואשתך. לפני הכול
סווריןן
לפני 8 ימים • 19 באוג׳ 2026

Re: אשתי הפסיקה להתעניין

סווריןן • 19 באוג׳ 2026
[quote="המלקה הצוחקת"]
TheGoat כתב/ה:
אשתי ואני ביחד כבר עשור,

לשאלתך, מה שאפשר לעשות - על פי שיטת המלקה הצוחקת® להפיכת אשה וונילית בלתי מסופקת וממורמרת בצדק על בעלה הנשלט האגוצנטרי שרואה רק את עצמו ואותה בכלל לא לשולטת על - ב3 צעדים פשוטים:

1. אתה מנקה את הבית, מסדר הכל יפה יפה, עושה קניות, מבשל, מטפל בילדים, מאכיל, מקלח, מטפח משכיב לישון. יוצר אווירה נעימה ורגועה כדי שתוכל להגיד לה את הדבר הבא:

2. כשהכל נעים ורגוע ושקט אתה אומר לה ככה: אשתי האהובה! מלכה שלי! האור בחיי! מצטער שהזנחתי אותך והזנחתי את ביתנו והטיפול בילדינו. חשבתי רק על עצמי ועל הרצונות והחשקים שלי ואותך לא ראיתי! חשבתי על הכל והבנתי שטעיתי - את המלכה שלי ובשבילך אני חי.
כל מה שתרצי ותצווי - אעשה!
תרצי שאנקה את הבית? תצווי עליי בקולך המלכותי
תרצי שאשטוף כלים - צווי נא
תרצי שאקריא סיפור לילדים? שאקלח אותם? שאקח אותם לפארק? לג׳ימבורי? לקניות? רק פקדי עליי!

היא אולי תהיה מופתעת, אבל תעזור לה להבין שבעצם כאן אנחנו מגיעים לwin- win מצד שתיכן: היא כרגע מחזיקה כנגדך תועפות של מרמור וטינה על כל מה שאתה לא עושה בבית ועם הילדים ועבורה ועוד בא ומתלונן על המיניות החסרה. הדבר האחרון שהיא רוצה זה לשלוט בך או לשכב איתך.

אתה בעצם בא בענווה ומתנצל על שלא ראית ופספסת ואתה מכה על חטא ורוצה להשתנות. אתה מקבל את השליטה שלה עליך, ועוזר לה למצוא את הכוח והסוכנות שלה עליך שאבדו לה. שם את המיניות בצד, ומבסס שליטה שאינה מינית ומחוץ למיטה. ואתה מציית לה שם.

בשלב הזה כמובן שבאמת תצטרך להיות בענווה וכפרה אמיתיות על כל ההזנחה שהזנחת אותה ואת הבית. ולהיות במוכנות לעשות כל מה שהיא אומרת, כי היא השולטת שלך.
הצהרת שאתה לא רוצה שהיא תפעל מתוך ריצוי שלך - עליך לגבות זאת במעשים ולתת לה לשלוט בך ולהפעיל אותך כראות עיניה.
תציית לה, תשרת אותה, תחכה בסבלנות וגם המיניות והשליטה המינית בוא תבוא.

3. הצעד המאתגר מכולם: אתה עושה הכל! בלי להתלונן ובלי להתחמק. אתה נהנה מזה, אתה מתחרמן מזה!
ההימור שלי הוא שברגע שהיא תבין ותפנים שנתת לה כרטיס פתוח להפעיל אותך, לתזז אותך, לסנג׳ר אותך ושתעשה סופסוף את כל הדברים שהיא ביקשה ממך ולא עשית (כי במקום זה הבאת ביד על פורנו שולטות כשיש לך שולטת אמיתית בבית שזקוקה לך), אני מתארת לעצמי שהשמחה תהיה רבה והיא תנצל את ההזדמנות עד תום.
עליך כמובן לעשות את כל מה שהיא מצווה עליך. בעזרת טוויסט במחשבה - לראות את אשתך הממורמרת והעייפה כשולטת המוזהבת שהיא ולהחזיר אותה לשם - גם בתודעה שלך וגם בפועל ובמעשה.

ה.

אה, הוא יקריא סיפור לילדים ויתחרמן מזה כי היא צוותה עליו? זה הרעיון שלך? אינסטרומנטליזציה של קשר הורי והפיכתו לחלק מהסקס בינו לבינה? *זה* מה שלמדת מעשרות שיחות בצ'אט עם נשים באתר??
evillovable
לפני 7 ימים • 19 באוג׳ 2026

Re: אשתי הפסיקה להתעניין

evillovable • 19 באוג׳ 2026
ה.[/quote]

אה, הוא יקריא סיפור לילדים ויתחרמן מזה כי היא צוותה עליו? זה הרעיון שלך? אינסטרומנטליזציה של קשר הורי והפיכתו לחלק מהסקס בינו לבינה? *זה* מה שלמדת מעשרות שיחות בצ'אט עם נשים באתר??[/quote]
קצת הבנת הנקרא מעולם לא הזיקה לאף אחד.

הכוונה הייתה להנות ולהתחרמן מזה שהוא מרצה אותה ועושה לה טוב, לא מלהקריא סיפור לילדים.
Venus in Fursחשבון מאומת
Venus in Fursחשבון מאומת
Venus in Fursחשבון מאומת • 19 באוג׳ 2026
אני קצת לא מבין איך השרשור הזה התדרדר כל כך ולמה הOP קיבל כל כך הרבה שנאה, זלזול, הטפה והשלכה.

זה אולי לא נעים כל כך להגיד אבל אפילו לגברים יש זכות לצרכים, רגשות ומאוויים.

היתה את התגובה הראשונה היפה של יולי Yuli שמסגרה את הנושא בצורה מסויימת ומשם כולן.ם עשו ממנו איזה סוטה פרימיטיבי שרואה באשתו ספק שירותי קינק שסרח.

האם התגובות היו זהות אם המינים והמגדרים היו הפוכים?

חיפשתי כמה פעמים ולא מצאתי מקום שהOP הזכיר שהוא לא שותף מלא בעבודות הבית וגידול הילדים. יכול להיות שהוא כן ויכול להיות שהוא לא, אבל זה לא משהו שבא ממנו ולא מצאתי תגובות ממנו (אולי זה לא מפליא בהתחשב בתגובות המאוד שיפוטיות).

אני כן רואה שכולן.ם (וגם אני) משליכות את הרגשות הלא נעימים שלהם על הנושא הכאוב הזה.

אני מאמין ששיח יותר מועיל סביב הנושא של חדר מיטות מת בזוגיות ארוכת טווח, שינוי החוזה המיני בין בני זוג בצורה חד צדדית, חלומות ותקוות שהתנפצו על קרקע המציאות הדפוקה וכיוב׳ צריך להתנהל בלי התלהמות מטיפנית ותוך ראיית הקושי של כל הצדדים המעורבים.
evillovable
evillovable • 19 באוג׳ 2026
Venus in Furs כתב/ה:
אני קצת לא מבין איך השרשור הזה התדרדר כל כך ולמה הOP קיבל כל כך הרבה שנאה, זלזול, הטפה והשלכה.

זה אולי לא נעים כל כך להגיד אבל אפילו לגברים יש זכות לצרכים, רגשות ומאוויים.

היתה את התגובה הראשונה היפה של יולי Yuli שמסגרה את הנושא בצורה מסויימת ומשם כולן.ם עשו ממנו איזה סוטה פרימיטיבי שרואה באשתו ספק שירותי קינק שסרח.

האם התגובות היו זהות אם המינים והמגדרים היו הפוכים?

חיפשתי כמה פעמים ולא מצאתי מקום שהOP הזכיר שהוא לא שותף מלא בעבודות הבית וגידול הילדים. יכול להיות שהוא כן ויכול להיות שהוא לא, אבל זה לא משהו שבא ממנו ולא מצאתי תגובות ממנו (אולי זה לא מפליא בהתחשב בתגובות המאוד שיפוטיות).

אני כן רואה שכולן.ם (וגם אני) משליכות את הרגשות הלא נעימים שלהם על הנושא הכאוב הזה.

אני מאמין ששיח יותר מועיל סביב הנושא של חדר מיטות מת בזוגיות ארוכת טווח, שינוי החוזה המיני בין בני זוג בצורה חד צדדית, חלומות ותקוות שהתנפצו על קרקע המציאות הדפוקה וכיוב׳ צריך להתנהל בלי התלהמות מטיפנית ותוך ראיית הקושי של כל הצדדים המעורבים.

ברגע שהוא כתב שהיא לא בקטע והוא שלח לה חומרי קריאה הבנו ישר את הטיפוס.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 19 באוג׳ 2026
הוא ניסה להדליק אותה… אז זה לא היה הדבר הכי חכם בעולם, אבל זה בטח לא כולל את מפולת הנחות היסוד שבאה בעקבות כך.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
לפני 7 ימים • 20 באוג׳ 2026
נראה לי שהתלהמות זה מיותר בכל מקרה, גם לבקר ולא להסכים אפשר בלי נבזיות.

לא יודעת לגבי מגדרים, אני חושבת שברוב המצבים הייתי חסרת סבלנות לאנשים שמנסים לגרום לאנשים לעשות דברים במקום לשאול אותם איך הם מרגישים.
אבל אפשר גם להבין את הרגישות סביב "הרעיה כדיספנסר" שזו תופעה שרובנו פגשנו בבית. אני לא יודעת אם זה מה שקורה פה, אבל אני מבינה למה רובנו ישר חשבנו על זה. זה בין השורות - משתמעת חוסר הבנה לכמה שלידה זה מהפך מטורף. שוב - לך תדע מה קיים ולא כתוב, אבל איך תדע שזה שם אם זה לא כתוב.

העניין (אחד העניינים) הוא שלהימנע מהשלכה זה סופר קשה, כי אף פוסט לא מכיל תמונה מלאה, והדמיון אוטומטית משלים את מה שבין השורות. אז התחלנו להגיב לא רק למה שכתוב, אלא גם למה שלא כתוב - הצד שלה. בדיוק בגלל שהצד שלה לא נמצא כאן, הדחף שלי כקוראת הוא לחפש אותו.

יותר קל להגיב בעקיצה מאשר ברגישות, ואני מוצאת את עצמי כל פעם מול הבחירה אם להתאמץ ולהשקיע רגש או סתם לזרוק את המשפט הראשון שעולה לי בראש.
לגלות אמפתיה זה מאמץ.

אני מקווה ש OP קיבל חומר למחשבה. גם תגובות אימפולסיביות יכולות לתת כיוון, הן מראות מה עולה באנשים מהתיאור השטחי ויכולות להסב תשומת לב לאיזה היבט שלא חשבנו עליו. זה לא טוב כמו עומק ורגישות אבל זה יכול להיות משהו.
גם בשביל להגיב ברגישות צריך להניח מלא הנחות בשביל לבחור כיוון כלשהו.