לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מדד ונוס

Venus in Fursחשבון מאומת
Venus in Fursחשבון מאומת
שלשום • 4 בספט׳ 2026

מדד ונוס

Venus in Fursחשבון מאומת • 4 בספט׳ 2026
מערכת ״מתחת לפרווה״ בשילוב עם מכון המחקר ״קן הציפורים״ גאות להציג פרי עבודה מסורה של עשורים רבים: ״מדד ונוס״

״מדד ונוס״ הוא כלי לניבוי הכדאיות של התקדמות בשלב היכרות ראשוני עם אדם ספציפי. 
כל שעליכן לעשות הוא לתת ציון מ0 עד 10 בכל אחת מהקטגוריות (ביחס הדגלים הציון גבוה יותר ככל שיש יותר דגלים ירוקים), לסכם את התוצאות, לחלק ב6 ולדעת אם האדם שנמצא לכן על הכוונת שווה את המאמץ. 

1. התאמה אישיותית
2. כימיה רומנטית
3. משיכה מינית
4. צפי משוער של סיכוי ההצלחה של הקשר לטווח ארוך
5. יחס דגלים אדומים/ירוקים
6. התאמה נסיבתית

האלגוריתם נכתב בקוד פתוח כתרומה לקהילה ואתן מוזמנות לתרום הצעות ייעול ולשתף בתוצאות שלכן. 
    התגובה האהובה בשרשור
Sirene​(נשלטת)
שלשום • 4 בספט׳ 2026
Sirene​(נשלטת) • 4 בספט׳ 2026
הממ, אין לי הצעת לייעול, אבל זה גרם לי לחשוב על רגשות בראי של חוקיות מתמטית או לוגית
מערכות יחסים זו כזו בעיה לוגית מוזרה
ככל שמכירים מישהו פחות אבל מקטלגים אותו כמישהו שמעוניינים בו, ישנה נטיה להראות את הצדדים הכי אטרקטיביים שלנו
ככל שמכירים אותו יותר ובוטחים בו יותר, מרגישים יותר בנוח להראות את הצדדים הפחות אטרקטיביים שלנו
ככל שמראים את הצדדים הפחות אטרקטיביים שלנו, קיים סיכון שהאדם ימשך אלינו פחות
כלומר, ככל שאנחנו משקיעים בקשר יותר זמן + חוויות, אנחנו יוצרים יותר ויותר סיבות לזה שהוא יתמסמס.
אבל במערכות יחסים ארוכות אנחנו יוצרים סט אחר של ציפיות יותר אותנטיות שאנחנו איכשהו נמשכים גם אליהן.
יש כאן סוג של bait and switch אינדיאנה ג'ונס מוזר שבו השקיק עם העפר/האבן (מתנצלת, לא ראיתי אינדיאנה ג'ונס) מקבל את אותה המשמעות שנתנו ליהלום.
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת
לפני 14 שעות • 5 בספט׳ 2026
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת • 5 בספט׳ 2026
לו רק ידעתי איך מכמתים את 4 בקלות בשלבים הראשוניים של קשר כלשהו.
אם יש לך פטנט אשמח ללמוד
Master Bruce​{©}
לפני 12 שעות • 5 בספט׳ 2026
Master Bruce​{©} • 5 בספט׳ 2026
צריך את סעיף 4 בשביל לחשב את מדד ונוס, אבל צריך את מדד ונוס בשביל לחשב את סעיף 4...
Venus in Fursחשבון מאומת
Venus in Fursחשבון מאומת
Venus in Fursחשבון מאומת • 5 בספט׳ 2026
זה לא ממש מסובך ואני חושב שרובנו יכולות לנבא בעזרת האינטואיציה שלנו את מידת השרידות של קשר חדש לטווח הארוך.

בכל מקרה מי שמתקשה תמיד יכולה לפעול בשיטת האלימינציה.

הנה כמה רמזים מובהקים שהקשר כנראה לא יאריך ימים:

1. בן הזוג הפוטנציאלי חגג 98.
2. בן הזוג הפוטנציאלי לבוש במדים לבנים מגוהצים, יש לו קעקוע גדול על הזרוע, תוכי על הכתף וכובע פיראטים על הראש.
3. הוא מופיע בסשן פומבי בדאנג׳ן מדי סופ״ש, כל פעם עם מישהי אחרת.
4. הוא לובש חליפה, עונד שעון יקר, נוהג ברכב יוקרתי ותמיד מתקשר אליך מחסוי. כשאת שואלת מה הוא עושה הוא עונה שהוא איש עסקים, מתייחד איתך בבתי מלון ועונד טבעת נישואין.
5. הוא גרוש טרי.
6. כשאתן יוצאות למסעדה הוא מפלרטט עם המלצר.

ובכל מקרה אם את באמת לא יודעת אז תני ציון 5 בקטגוריה הזו.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 5 בספט׳ 2026
Venus in Furs כתב/ה:
זה לא ממש מסובך ואני חושב שרובנו יכולות לנבא בעזרת האינטואיציה שלנו את מידת השרידות של קשר חדש לטווח הארוך.

2. בן הזוג הפוטנציאלי לבוש במדים לבנים מגוהצים, יש לו קעקוע גדול על הזרוע, תוכי על הכתף וכובע פיראטים על הראש.
4. הוא לובש חליפה, עונד שעון יקר, נוהג ברכב יוקרתי ותמיד מתקשר אליך מחסוי. כשאת שואלת מה הוא עושה הוא עונה שהוא איש עסקים, מתייחד איתך בבתי מלון ועונד טבעת נישואין.
5. הוא גרוש טרי.

מה שאני מבין מזה, זה שאתה אומר שאין סיכוי למערכת יחסים ארוכת טווח עם פופאי
קושקה שלו​(מתחלפת)​{Drizztpool}
לפני 10 שעות • 5 בספט׳ 2026
Venus in Furs כתב/ה:

5. הוא גרוש טרי.

לא יודעת, בעלי היה גרוש טרי כל כך שאפילו לא הגישו את המסמכים לבית הדין בשביל להתגרש כשעברנו לגור יחד (בברכתה של גרושתו), וחגגנו כבר 7 שנות נישואין, לא רואה סיבה שלא נמשיך עוד 100 שנה (כל עוד המדע יתקדם כמתוכנן)
והוא גם מפלרטט עם כולם, כי זו האישיות שלו.
גם לא סגורה מה הבעיה עם חיל הים, או עובדי ספנות, אבל לא רואה בעיה גם במקרים האלה, לא אם הזוגיות מתאימה לכולם.
לא סגורה לגבי מופעים עם אחרים ואחרות זה דבר כל כך מיוחד או ספציפי, אבל בזמנו הייתי די שרלילה, וסגרתי את הצד שלי לשנים רבות כי איכס אנשים.
ולגבי נשוי - מכירה זוגיות בוגדים שנמשכו יותר שנים מכמה מהנישואים פה באתר. לא הייתי רצה לבטל, גם אם אישית לא רוצה לקחת חלק בבגידה משום צד.
אבל נשוי בפתוחים, בהחלט אופציה נהדרת אם כל החוקים והגבולות מתאימים לכולם.
ivy sweet​(נשלטת)
לפני 10 שעות • 5 בספט׳ 2026
ivy sweet​(נשלטת) • 5 בספט׳ 2026
וואללה המדד היחידי שעובד לי לאחרונה הוא: 150 X משקל בק״ג = כמות משוערת במ״ל ל-24 שעות 😅