| love69{miz hyde} |
לפני 21 שעות •
7 בספט׳ 2026
לפני 21 שעות •
7 בספט׳ 2026
love69{miz hyde} • 7 בספט׳ 2026
מי הכשיר אתכם לתת את הסמכות
לאשר לאבחן ואו לא ? לשם כך יש אנשי מקצוע! גם כך המתמודדים ,נאלצים להתמודד במחלה שקופה, לא חסר להם עוד בקורת . אם קשה ולאא יודעים איך לעזור.אל תכשילו. |
|
|
| MagisterDolor(שולט) |
לפני 21 שעות •
7 בספט׳ 2026
לפני 21 שעות •
7 בספט׳ 2026
MagisterDolor(שולט) • 7 בספט׳ 2026
► love69 כתב/ה: מי הכשיר אתכם לתת את הסמכות
לאשר לאבחן ואו לא ? לשם כך יש אנשי מקצוע! גם כך המתמודדים ,נאלצים להתמודד במחלה שקופה, לא חסר להם עוד בקורת . אם קשה ולאא יודעים איך לעזור.אל תכשילו. אני חושב שזכותו של אדם להחליט עם מי הוא רוצה להיכנס לדינמיקת שליטה. לא? 🤔 |
|
|
| פשוט אורי |
לפני 14 שעות •
7 בספט׳ 2026
לפני 14 שעות •
7 בספט׳ 2026
פשוט אורי • 7 בספט׳ 2026
אני שמח ששרשור שכזה נפתח כי הוא מעלה סוגייה מאד חשובה.
מבלי להיכנס לאבחנות השונות, חשוב להבין (מי שכבר יודע יכול לדלג) שאקטים מסויימים בתוך בדסמ נוגעים לעולם הרגש. זה עולם מאד הפכפך וגם האנשים המנוסים ביותר יכולים לפגוש באנשים שלא יעמדו באתגרים אותם מעמיד בדסמ. אני חושב שיותר מהכל חשוב לי להבהיר שאדם שבוחר לקחת/לקבל שליטה מאדם בעל הפרעה נפשית כל שהוא צריך להבין את מקומו. חלק ממגיבי השרשור דיברו על תמיכה או מאמצים שהיו רוצים להימנע מהם כשהם נמצאים במערכת שליטה עם אדם בעל הפרעה נפשית. חלק מהמגיבים ציינו שתקשורת והבנה של ההפרעה הנפשית של האדם שמולם חשובה להם כדי להבין מי מולם ולמה הם מסוגלים. כל ההסברים הללו מגיעים ממקום של הבנה שהפרעה נפשית עשויה להיות בעיה, מטרד או אפילו קרש קפיצה להידרדרות של ה'נשלט/ת' בתוך עצמם חשוב להבין שמדובר במעמסה שלא כולם מוכנים, יכולים או רוצים להיות בתוכה. צריך לנהוג באחריות כלפי אותו מועמד/ת לשליטה. לא להיכנס למקומות רק כי ''אפשר''. דעתי האישית אינה חשובה במקרה זה. חשוב לי שאותם גברים ונשים שבוחרים להיות במקום דומיננטי/'שולט' יבינו שיש להם אחריות גם להגיד לא. גם להסביר למה לא. גם להבין שחלק מלהיות 'שולט/ת' כתואר וכוונה הוא לדעת שיש לך אחריות כאשר אתה לוקח לך תפקיד בתוך דנמיקה שבירה שכזו. |
|
|