בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

נוח על משכבך, ג'יי וייסמן

Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני 13 שעות • 7 בספט׳ 2026

נוח על משכבך, ג'יי וייסמן

היום הלך לעולמו ג'יי וייסמן, אחד מעמודי התווך של הקהילה הבדס"מית ומי שכתב 12 ספרי בדסמ ביניהם את המדריך האלמותי לבטיחות "Dungeon Emergencies and Supplies" שמסביר איך להתמודד עם סוגים שונים של תאונות בסשן (אלרגיות, כוויות, דימומים, התעלפויות, נפילות, היפר-ונטילציה, מנעולים תקולים, הפרת גבולות, הגעת משטרה, העלמות גוף זר ברקטום, סימנים לא רצויים, מצבים רגשיים, זיהומים, קשירות הדוקות מדי, ריבים שהוחרפו ועוד).

על אף גילו המכובד (77) הוא היה פעיל מאד בקהילה והעביר הרצאות עד ממש לתקופה האחרונה. יהי זכרו ברוך 🕯
    התגובה האהובה בשרשור
israel-spanko​(שולט)חשבון מאומת
israel-spanko​(שולט)חשבון מאומת
לפני 3 שעות • 8 בספט׳ 2026
israel-spanko​(שולט)חשבון מאומת • 8 בספט׳ 2026
ושלושה חודשים אחרי שהתחתן... sm 101 היה אחד הראשונים שקראתי על התחום ב1999. כמובן שבארץ לא היה כלום אז הייתי צריך לחכות חודש וחצי למשלוח מאמזון. פתחתי אותו והריח של הנייר והחופש הטריף אותי.
למי שיקרא אותו היום הוא יראה מיושן ולא מתאים לתקופה. הוא מדבר על דפי אינטרנט כמשהו חדש ומרתק וכל הקטע של התקשורת בין אנשים היה אז בתיבות דואר מושכרות, בהודעות בעיתונים ובמקומות מפגש דיסקרטיים ברמה של מוסד. אפילו המונח BDSM לא היה אז בשימוש. מקומות כמו הכלוב או fetlife נראו כמו מדע בדיוני וישראל היתה מדבר בתחום.
הרבה מהעצות שלו על הפרקטיקה הפיזית עומדות במבחן הזמן אבל הרבה עצות אחרות יראו היום שוביניסטיות ואפילו אכזריות כמו הסרת קולר לשפחה ששפכה משהו בבית שכבר אז נראתה לי מטומטמת וחסרת פרופורציות.
אבל עדיין, הספר (וספרים אחרים מאותה הזמנה) היה אוצר על עולם שלא יכולתי לדעת עליו כלום בעיירה הקטנה שגדלתי בה.
נוח בשלום על משכבך.
William Arthur
לפני 52 דקות • 8 בספט׳ 2026
William Arthur • 8 בספט׳ 2026
למי שלא הכיר/ה ושרוצה להתרשם, ולמי שרוצה להיזכר - ראיון קצר שלו על בדס"מ

יהי זכרו ברוך 💐