| המלכה קארינה(שולטת) |
לפני 6 ימים •
13 בספט׳ 2026
לפני 6 ימים •
13 בספט׳ 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 13 בספט׳ 2026
► bondman כתב/ה: ► המלכה קארינה כתב/ה: רובכם רושמים "קל" ...
רק אני כל שניה מחליטה אחרת? לא מצליחה לבחור 🥴🥴🥴 זאת התלבטות קשה. אבל אם אפשר רק 2, חותכים בבשר החי. עדיין...עדיין... לא מצליחה לבחור 🥴 ועוד רק שני דברים ! |
|
|
| Snitch |
לפני 6 ימים •
13 בספט׳ 2026
Re: אפשר לבחור רק 2 דברים
לפני 6 ימים •
13 בספט׳ 2026
Snitch • 13 בספט׳ 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: אפשר לבחור רק 2 דברים:
1. סקס כל יום 2. הבית תמיד נקי 3. כרטיס אשראי בלי הגבלה 4. לאכול ולא להשמין 5. שינה איכותית 6. זוגיות בריאה 7. פרטנר אחד לכל החיים 8. אורגזמה בכל סקס 9. פרסום עולמי 10. ויזה לכל מדינה בעולם אני עוד מתלבטת ...... 🤔🤔 אני רוצה את 3 פעמיים כי תמיד יש סיכוי שהכרטיס הראשון ילך לאיבוד |
|
|
| TheMixologist |
לפני 19 שעות •
18 בספט׳ 2026
לפני 19 שעות •
18 בספט׳ 2026
TheMixologist • 18 בספט׳ 2026
3 ו5 אבל שינה איכותית במעט זמן. לא יזיקו לי עוד כמה שעות ליום בעיקר אם לא צריך לדאוג לחשבונות 😜.
כל השאר כבר יגיע מעצמו/קיים. |
|
|
| עוגיית לילה(נשלט) |
לפני 18 שעות •
18 בספט׳ 2026
לפני 18 שעות •
18 בספט׳ 2026
עוגיית לילה(נשלט) • 18 בספט׳ 2026
מעשיות, אגדות עם, פולקלור, מסורת ותרבות פופולרית לימדו אותנו כי המשאלות האלה אף פעם לא מסתיימות טוב - בין אם מדובר בג'יני ובין אם בשטן שנראה כמו אליזבת הארלי המהממת.
סקס כל יום - מה זה בכלל אומר? ראשית, זה מתכון לבגידות. האישה לא נמצאת בבית, אבל אין לך ברירה אלא לקיים יחסי מין. המשמעות היא סקס גם כשאתה עם 40 מעלות חום ובחילות. אתה נמצא בטיסה של 24 שעות לדרום אמריקה ואתה מקיים יחסי מין במטוס, עוצרים אותך ואתה נכנס לכלא בקולומביה למשך שלושה ימים - ושם בטוח אתה לא רוצה סקס. בקיצור, מתכון למשבר משפחתי, ייסורים ומוות מוקדם. אורגזמה בכל סקס - שימו לב שלא מצוינת איכות האורגזמה; ייתכן מאוד שלא תרגישו אותה. כמו כן, בפרספקטיבה בדסמיות, זה מוריד את כל העניין של חגורת צניעות וכדומה. פרסום עולמי - לא בהכרח חייב להיות חיובי. יכול להיות שתפסו אותך ברגע מביך שהפך לוויראלי, או שפורסמה כתבה בעיתון כי קיימת יחסי מין במטוס. ויזה לכל מדינה בעולם - לא באמת קשה להשיג ויזה לרוב המקומות היום, ואלה שאין אליהן אפשרות לקבל ויזה, כנראה שגם ככה לא תרצו לבקר בהן. מעבר לכך, ייתכן שטומנים לכם מלכודת ומדינת אויב רוצה לחטוף אתכם. לאכול ולא להשמין - מסוכן. שימו לב, לא כתוב שאי אפשר לרדת במשקל, כלומר: אתה יכול להגיע למצב של תת-תזונה ואין לך אפשרות להבריא! שינה איכותית - שינה איכותית לאדם מבוגר היא לפחות 7 שעות רצופות. זה אומר שאם אתה צריך להעיר את הילדים בבוקר וללכת לעבודה, אבל ישנת כמה דקות מאוחר מדי - אתה מאחר; עסקה חשובה מתעכבת כי לא קמת מהמיטה; יש מצב חירום בצבא, אבל אתה באמצע חופשה באילת; אתה צריך לקום לשמירה במילואים, אבל ישנת רק 4 שעות; או שאתה מאחר לטיסה ב-5 בבוקר. אנחנו מדברים על קריסת מערכות: לא רק אישית, או אפילו לאומית, אלא גלובלית. כרטיס אשראי בלי הגבלה הוא לא חשבון בנק ללא הגבלה. חשוב לשים לב להבדל הדק אך הקריטי הזה, ולא בטוח שזה חכם. תמיד עדיף להציב גבול באשראי. הבית תמיד נקי – אין לי תשובה מניחה את הדעת על ההשלכות השליליות האפשריות, אך אני תוהה: אם הבית תמיד נקי 24/7, האם כשאתה מפיל גרגיר של אורז הוא נשאר באוויר? האם זה אומר שאתה לא יכול ללכלך את הדירה גם אם אתה ממש רוצה? ואם אתה הומלס, האם רחוב שלם נשאר נקי? מעבר לפגיעה באוטונומיה של הפרט - הזכות ללכלך נלקחת ממך - ההשלכות של בית נקי הם משהו שמעבר ליכולת הקיבולת של מוח אנושי ממוצע להכיל ולעבד. אם אני חייב לבחור משהו, אז זוגיות בריאה ופרטנר אחד לכל החיים. שני דברים שמשתלבים יפה יחד. לפחות יש כאן הבטחה כלשהי ליציבות. |
|
|
| אנונה(נשלטת) |
לפני 11 שעות •
18 בספט׳ 2026
Re: אפשר לבחור רק 2 דברים
לפני 11 שעות •
18 בספט׳ 2026
אנונה(נשלטת) • 18 בספט׳ 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: אפשר לבחור רק 2 דברים:
1. סקס כל יום- שקרן מי שכותב כן 2. הבית תמיד נקי- אם שלוש נבחר שתיים קיים 3. כרטיס אשראי בלי הגבלה-יס יס יס 4. לאכול ולא להשמין- שמנה וטוב לה 5. שינה איכותית-הייתי רוצה אבל…. 6. זוגיות בריאה- כן כן כן 7. פרטנר אחד לכל החיים- אם שש נבחר אז שבע קיים 8. אורגזמה בכל סקס- אם שש קיים שמונה קיים 9. פרסום עולמי- לא תודה 10. ויזה לכל מדינה בעולם- אם 3 קיים 10 קיים כסף קונה הכל כמעט אני עוד מתלבטת ...... 🤔🤔 |
|
|