בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

טעויות שדופקות לך את הסיכוי למצוא שולטת

Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני 6 שעות • 30 בספט׳ 2026

טעויות שדופקות לך את הסיכוי למצוא שולטת

מחפש שולטת ולא מצליח למצוא?
נכון שיחסי ההיצע והביקוש לרעתך, אבל העובדות הן שיש נשלטים שמצליחים למצוא. אם אתה לא נמנה על ברי המזל, הנה 10 דברים שנשלטים עושים והם turn off מטורף.

1. אתה שולח הודעות "היי"
המחשבה: אין לי כוח להשקיע, אשלח "היי" ונזרום.
התוצאה: סיכוי אפסי למענה. סיכוי לחסימה - גבוה ממה שנדמה לך.
אתה יכול להיות מתת המין הגברי לאנושות. אם כל ההודעה שלך היא "היי", אף אחת לא תגלה את זה.

2. אתה מאמין ברשימות תפוצה
הבנת שאי אפשר להסתפק ב"היי", אבל אין לך כוח, סבלנות או זמן לקרוא פרופילים. המסקנה שלך היא אסטרטגיית דיוור גורף לכל שולטת בטווח הגילאים המתאים, כי למה לשלוח חכה כשאפשר לפרוש רשת?
בניגוד לדיוורים משופרסל, AliExpress או SHEIN, אתה לא מציע הצעות מותאמות, כי אתה מוצר שמתאים לכולן וסחורה לוהטת.
בפועל, פיצחת את חוק המספרים הגדולים מהצד הלא נכון שלו: אתה הולך להיחסם ובכמויות, כי שלחת הודעת ספאם.

3. אתה מבקש להגמיש עבורך גבול
לאור הכישלונות הקודמים, אתה מתחיל להכיר בכך שצריך להתייחס לפרופיל.
(כן, גם אם הוא ארוך. זה לא "החטא ועונשו", בסך הכול כמה פסקאות. תוציא את היד מהתחתונים ותקרא, זה לא יהרוג אותך.)
בדרך כלל יהיה כתוב בו מה בעלת הפרופיל מחפשת ומה הגבולות שלה - כלומר, מה יגרום לה לסנן אותך מלכתחילה.
אם אתה לא נמצא בטווח הזה, חסוך את הפנייה.
היא לא מכירה אותך, ואין לה שום סיבה להגמיש עבורך גבולות שהוגדרו מראש.
"מה אכפת לך?" הוא לא טיעון משכנע, הוא פשוט מעצבן.
שים את עצמך בנעליים שלה: מי אתה, ומה כבר עשית ששווה הגמשת גבול מצידה?

4. אתה לא מכבד קשרים
ראית בפרופיל של שולטת שמצאה חן בעיניך שהיא במערכת יחסים ולא מחפשת, והחלטת לשלוח הודעה כדי לברר האם הפרופיל מעודכן והאם מה שמופיע בו "עדיין רלוונטי".
אין הרבה דרכים לקרוא הודעה כזו מהצד שלה, מלבד:
"היי לך! ראיתי שאת בזוגיות. אני ממש מקווה שנפרדתם ושעכשיו יש לי הזדמנות."
גם אם זו לא הכוונה שלך, זו המשמעות שהיא מקבלת.
אין בסוג ההודעות הזה שום דבר שמכבד אותך, או שמראה שיש לך כבוד לשולטת ולקשר שהיא נמצאת בו.
סמוך עליה שאם וכאשר היא תהיה פנויה להכיר, היא תעדכן את החלקים הרלוונטיים בפרופיל שלה.

5. אתה משדל שולטות
בחיפושים שלך תיתקל גם בנצלניות שינסו להוציא ממך כסף ומתנות במסווה של פינדום, עוד לפני שפגשת אותן.
אולי זה הקטע שלך.
ואולי פשוט מצאת את עצמך מתפשר מחוסר ברירה, חרמנות או חוסר עמוד שדרה.
אבל, וזה אבל חשוב, להציע תשלום לנשים שאתה פונה אליהן כדי שישלטו עליך, זה לא לעניין.
הרבה מהשולטות לא נמצאות כאן כביזנס. הן נמצאות כאן כי זה מה שעושה להן את זה.
אל תהפוך את כולנו לזונות או למלכות בתשלום, ואל תכפה על כולנו את קינק הפינדום.
וגם כדאי לזכור: שידול ופינדום אסורים באתר ועלולים לגרום לחסימת החשבון שלך.
ובגלל שלמרפי יש חוש הומור מעוות, זה יקרה בדיוק יום לפני שהשולטת שממש נדלקת עליה תענה להודעה ששלחת לה.
לא חבל?

6. אתה מגיע עם תפריט קינקים
אם הפרופיל שלך מלא בתיאורים של האקטים שעושים לך את זה, הבלוג שלך מלא בפוסטים ובגיפים על מה בא לך לעשות ובמה בא לך שיעשו לך, ובהודעה הראשונה או ישר בזו שאחריה אתה כבר מפרט אילו אקטים אתה מעוניין שיקרו.
אתה מסתובב עם תגית גדולה מעל הראש:
"קינק דיספנסר".
וזה ממש בסדר ליהנות מדברים מסוימים, להיות בעל פטיש ולכתוב את הפנטזיות שלך.
הבעיה מתחילה כשהתחושה היא שכל מה שמעניין אותך זה שהיא תאהב דגדוגים, שתהיה לה כף רגל יפה או שהיא תזיין אותך עם סטרפאון.
כי המסר שעובר הוא שלא באמת משנה מי עומדת מולך. העיקר שהיא תסכים לבצע בך את מה שאתה מפנטז עליו.
וזה לא בדיוק גורם לחשק להכיר אותך.

7. יש לך אלבום תמונות של הזין שלך
לגברים נשלטים יש מעין אובססיה לתמונות של הזין שלהם. כמו הורים גאים, הם מציגים בבלוג ובפרופיל שלהם עשרות תמונות שלו: גומר או במניעה, חופשי או נעול בכלובון, בזקפה ובמנוחה, קומנדו או מבצבץ דרך התחתון.
זו סוגיה מעניינת, כי גברים לא באמת מתעניינים בזין של גברים אחרים, נשים ממש לא מתעניינות בדיק פיק, וזין הוא לא בדיוק המוקד בפמדום. זה גם לא מה שיגרום לשולטות לבחור בך.
אז למה זה טוב?
ואם חושבים על זה רגע, זה עלול להיות רמז מטרים למי הולך להוביל את הקשר הזה.
וזו לא השולטת.
זה הזין שלך. 🙄

8. אתה חותר לתפניות סליזיות בעלילה
עברת את המשוכות הראשונות, התחלתם לדבר והשיחה הייתה נחמדה וקולחת, אבל היא לא מתקדמת לכיוון בדס"מי. אתה מרגיש את הדגדוג של החרמנות וחושב לעצמך שתנסה להזרים את השיחה לשם.
משום מקום נכנס לשיחה הפלאג שאתה בדיוק צריך להוציא או הכלובון שנורא לוחץ לך.
וברכותיי: הרסת את הוייב.
כשולטות אנחנו יודעות איך, מתי והאם לכוון את השיחה לאפיקים מיניים. כשמנסים להוביל אותנו לשם בצורה כזו זה מבאס, מוריד ויכול לגרום לנו לאבד עניין.
תן לשולטת להוביל.

9. אתה מנהל מו"מ אחרי סירוב
שלחת הודעה, היא אמרה שזה לא מתאים או שהיא לא מעוניינת?
שחרר, גבר.
הטעות הכי גדולה שנשלטים עושים בשלב הזה היא לחשוב שסירוב הוא פתיחה למשא ומתן.
"אולי את צריכה מישהו שינקה לך את הבית?"
"מה אכפת לך לתת לי צ'אנס?"
או חביב הקהל:
"יש לך מישהי להכיר לי?"
ברור. אנחנו הרי הכי אוהבות לשדך לחברות שלנו אנשים שלא מבינים מה זה "לא".
במקום להשאיר לעצמך סיכוי בעתיד, עלית על המסלול המהיר לחסימה.

10. אתה מחמיא סדרתי
מחמאות יכולות להביא אותך רחוק, אבל רק כשהן באמת אומרות משהו.
אם החמאת לשולטת אחת על הסטייל שלה, ואז לשולטת אחרת, עם סגנון שונה לגמרי, חילקת את אותה מחמאה בדיוק, ורגע אחרי השתפכת אל מול תמונה של שולטת שלישית ששונה משתיהן...
יוסטון, יש לנו בעיה:
או שאין לך טעם, או שאתה חנפן בלתי נלאה ולמחמאות שלך אין ערך.
זה אפילו גרוע יותר כשזה קורה מול עמדות ודעות שונות. כי אז כבר לא מדובר בפרגון - אלא בניסיון לומר את הדבר שיגרום לך למצוא חן. והיעדר עמוד שדרה הוא לא סקסי.
ובעוד שפחמימות ריקות יכולות להיות לפחות טעימות, למחמאות ריקות אין שום ערך.

בכמה מהסעיפים יצא לכם ליפול?
האם יש סעיפים נוספים שצריכים להופיע ברשימה?
    התגובה האהובה בשרשור
הברון בכפכפים​(קינקי)​{זהרורים}חשבון מאומת
לפני 5 שעות • 30 בספט׳ 2026
הברון בכפכפים​(קינקי)​{זהרורים}חשבון מאומת • 30 בספט׳ 2026
אני עלול בהחלט ליפול ב 3

מסכים חלקית עם 6 - תפריט קינקים הוא חשוב לבדיקת התאמה אבל צריך לדעת באיזה שלב להכניס אותו. במקרה שלי מי שקוראת את הבלוג יודעת בדיוק מה בתפריט.

לגבי 7 - לא בדיוק אלבום וגם משתדל שתהיה סיבה או לפחות משהו אומנותי כי בכל זאת הוא לא יצירת מופת אבל בכל זאת יש בי קצת נטיה לאקסיביזיוניזם.

לא מסכים איתך לגבי סעיף 10 - להחמיא זה חשוב וזה לא עולה כסף לגרום למישהי להרגיש טוב עם עצמה.

לגבי השאר אני לא מאמין שנפלתי או אפול.
aii nawa shibari​(מתחלף)
aii nawa shibari​(מתחלף) • 30 בספט׳ 2026
יש פה המון דברים נכונים , סוף סוף מישהו אומר את זה וזה נכון.
וכן גם סעיף 10 , יותר מידי מחמאות מרגיש שזה לפעמים בא כחנופה ולא תמיד בא בטוב.
צריך להבין מתי להחמיא איך ולמה .
Wasubby​(נשלט)חשבון מאומת
Wasubby​(נשלט)חשבון מאומת
Wasubby​(נשלט)חשבון מאומת • 30 בספט׳ 2026
6. בתחילת דרכי הכרתי שולטת וכבר בתחילת הקשר דחפתי לה באובססיביות את הפוט פטיש שלי, זה איפה נפלתי.

לגבי סעיפים שצריך להוסיף לא עולה לי בראש כלום, אני חושב שהיית מדוייקת לגמרי. הבעיה היא שאותו סוג של נשלטים שהשרשור הזה נכתב עבורם ממילא לא יטרחו לקרוא אותו.
טלי35​(שולטת)
לפני 3 שעות • 30 בספט׳ 2026

Re: טעויות שדופקות לך את הסיכוי למצוא שולטת

טלי35​(שולטת) • 30 בספט׳ 2026
► Black Lotus כתב/ה:
מחפש שולטת ולא מצליח למצוא?
נכון שיחסי ההיצע והביקוש לרעתך, אבל העובדות הן שיש נשלטים שמצליחים למצוא. אם אתה לא נמנה על ברי המזל, הנה 10 דברים שנשלטים עושים והם turn off מטורף.

1. אתה שולח הודעות "היי"
המחשבה: אין לי כוח להשקיע, אשלח "היי" ונזרום.
התוצאה: סיכוי אפסי למענה. סיכוי לחסימה - גבוה ממה שנדמה לך.
אתה יכול להיות מתת המין הגברי לאנושות. אם כל ההודעה שלך היא "היי", אף אחת לא תגלה את זה.

2. אתה מאמין ברשימות תפוצה
הבנת שאי אפשר להסתפק ב"היי", אבל אין לך כוח, סבלנות או זמן לקרוא פרופילים. המסקנה שלך היא אסטרטגיית דיוור גורף לכל שולטת בטווח הגילאים המתאים, כי למה לשלוח חכה כשאפשר לפרוש רשת?
בניגוד לדיוורים משופרסל, AliExpress או SHEIN, אתה לא מציע הצעות מותאמות, כי אתה מוצר שמתאים לכולן וסחורה לוהטת.
בפועל, פיצחת את חוק המספרים הגדולים מהצד הלא נכון שלו: אתה הולך להיחסם ובכמויות, כי שלחת הודעת ספאם.

3. אתה מבקש להגמיש עבורך גבול
לאור הכישלונות הקודמים, אתה מתחיל להכיר בכך שצריך להתייחס לפרופיל.
(כן, גם אם הוא ארוך. זה לא "החטא ועונשו", בסך הכול כמה פסקאות. תוציא את היד מהתחתונים ותקרא, זה לא יהרוג אותך.)
בדרך כלל יהיה כתוב בו מה בעלת הפרופיל מחפשת ומה הגבולות שלה - כלומר, מה יגרום לה לסנן אותך מלכתחילה.
אם אתה לא נמצא בטווח הזה, חסוך את הפנייה.
היא לא מכירה אותך, ואין לה שום סיבה להגמיש עבורך גבולות שהוגדרו מראש.
"מה אכפת לך?" הוא לא טיעון משכנע, הוא פשוט מעצבן.
שים את עצמך בנעליים שלה: מי אתה, ומה כבר עשית ששווה הגמשת גבול מצידה?

4. אתה לא מכבד קשרים
ראית בפרופיל של שולטת שמצאה חן בעיניך שהיא במערכת יחסים ולא מחפשת, והחלטת לשלוח הודעה כדי לברר האם הפרופיל מעודכן והאם מה שמופיע בו "עדיין רלוונטי".
אין הרבה דרכים לקרוא הודעה כזו מהצד שלה, מלבד:
"היי לך! ראיתי שאת בזוגיות. אני ממש מקווה שנפרדתם ושעכשיו יש לי הזדמנות."
גם אם זו לא הכוונה שלך, זו המשמעות שהיא מקבלת.
אין בסוג ההודעות הזה שום דבר שמכבד אותך, או שמראה שיש לך כבוד לשולטת ולקשר שהיא נמצאת בו.
סמוך עליה שאם וכאשר היא תהיה פנויה להכיר, היא תעדכן את החלקים הרלוונטיים בפרופיל שלה.

5. אתה משדל שולטות
בחיפושים שלך תיתקל גם בנצלניות שינסו להוציא ממך כסף ומתנות במסווה של פינדום, עוד לפני שפגשת אותן.
אולי זה הקטע שלך.
ואולי פשוט מצאת את עצמך מתפשר מחוסר ברירה, חרמנות או חוסר עמוד שדרה.
אבל, וזה אבל חשוב, להציע תשלום לנשים שאתה פונה אליהן כדי שישלטו עליך, זה לא לעניין.
הרבה מהשולטות לא נמצאות כאן כביזנס. הן נמצאות כאן כי זה מה שעושה להן את זה.
אל תהפוך את כולנו לזונות או למלכות בתשלום, ואל תכפה על כולנו את קינק הפינדום.
וגם כדאי לזכור: שידול ופינדום אסורים באתר ועלולים לגרום לחסימת החשבון שלך.
ובגלל שלמרפי יש חוש הומור מעוות, זה יקרה בדיוק יום לפני שהשולטת שממש נדלקת עליה תענה להודעה ששלחת לה.
לא חבל?

6. אתה מגיע עם תפריט קינקים
אם הפרופיל שלך מלא בתיאורים של האקטים שעושים לך את זה, הבלוג שלך מלא בפוסטים ובגיפים על מה בא לך לעשות ובמה בא לך שיעשו לך, ובהודעה הראשונה או ישר בזו שאחריה אתה כבר מפרט אילו אקטים אתה מעוניין שיקרו.
אתה מסתובב עם תגית גדולה מעל הראש:
"קינק דיספנסר".
וזה ממש בסדר ליהנות מדברים מסוימים, להיות בעל פטיש ולכתוב את הפנטזיות שלך.
הבעיה מתחילה כשהתחושה היא שכל מה שמעניין אותך זה שהיא תאהב דגדוגים, שתהיה לה כף רגל יפה או שהיא תזיין אותך עם סטרפאון.
כי המסר שעובר הוא שלא באמת משנה מי עומדת מולך. העיקר שהיא תסכים לבצע בך את מה שאתה מפנטז עליו.
וזה לא בדיוק גורם לחשק להכיר אותך.

7. יש לך אלבום תמונות של הזין שלך
לגברים נשלטים יש מעין אובססיה לתמונות של הזין שלהם. כמו הורים גאים, הם מציגים בבלוג ובפרופיל שלהם עשרות תמונות שלו: גומר או במניעה, חופשי או נעול בכלובון, בזקפה ובמנוחה, קומנדו או מבצבץ דרך התחתון.
זו סוגיה מעניינת, כי גברים לא באמת מתעניינים בזין של גברים אחרים, נשים ממש לא מתעניינות בדיק פיק, וזין הוא לא בדיוק המוקד בפמדום. זה גם לא מה שיגרום לשולטות לבחור בך.
אז למה זה טוב?
ואם חושבים על זה רגע, זה עלול להיות רמז מטרים למי הולך להוביל את הקשר הזה.
וזו לא השולטת.
זה הזין שלך. 🙄

8. אתה חותר לתפניות סליזיות בעלילה
עברת את המשוכות הראשונות, התחלתם לדבר והשיחה הייתה נחמדה וקולחת, אבל היא לא מתקדמת לכיוון בדס"מי. אתה מרגיש את הדגדוג של החרמנות וחושב לעצמך שתנסה להזרים את השיחה לשם.
משום מקום נכנס לשיחה הפלאג שאתה בדיוק צריך להוציא או הכלובון שנורא לוחץ לך.
וברכותיי: הרסת את הוייב.
כשולטות אנחנו יודעות איך, מתי והאם לכוון את השיחה לאפיקים מיניים. כשמנסים להוביל אותנו לשם בצורה כזו זה מבאס, מוריד ויכול לגרום לנו לאבד עניין.
תן לשולטת להוביל.

9. אתה מנהל מו"מ אחרי סירוב
שלחת הודעה, היא אמרה שזה לא מתאים או שהיא לא מעוניינת?
שחרר, גבר.
הטעות הכי גדולה שנשלטים עושים בשלב הזה היא לחשוב שסירוב הוא פתיחה למשא ומתן.
"אולי את צריכה מישהו שינקה לך את הבית?"
"מה אכפת לך לתת לי צ'אנס?"
או חביב הקהל:
"יש לך מישהי להכיר לי?"
ברור. אנחנו הרי הכי אוהבות לשדך לחברות שלנו אנשים שלא מבינים מה זה "לא".
במקום להשאיר לעצמך סיכוי בעתיד, עלית על המסלול המהיר לחסימה.

10. אתה מחמיא סדרתי
מחמאות יכולות להביא אותך רחוק, אבל רק כשהן באמת אומרות משהו.
אם החמאת לשולטת אחת על הסטייל שלה, ואז לשולטת אחרת, עם סגנון שונה לגמרי, חילקת את אותה מחמאה בדיוק, ורגע אחרי השתפכת אל מול תמונה של שולטת שלישית ששונה משתיהן...
יוסטון, יש לנו בעיה:
או שאין לך טעם, או שאתה חנפן בלתי נלאה ולמחמאות שלך אין ערך.
זה אפילו גרוע יותר כשזה קורה מול עמדות ודעות שונות. כי אז כבר לא מדובר בפרגון - אלא בניסיון לומר את הדבר שיגרום לך למצוא חן. והיעדר עמוד שדרה הוא לא סקסי.
ובעוד שפחמימות ריקות יכולות להיות לפחות טעימות, למחמאות ריקות אין שום ערך.

בכמה מהסעיפים יצא לכם ליפול?
האם יש סעיפים נוספים שצריכים להופיע ברשימה?

הו, זה קורע מצחוק, גאוני ונכון עד כאב בעת ובעונה אח.
the rain song
לפני שעתיים • 30 בספט׳ 2026
the rain song • 30 בספט׳ 2026
ובכן, בתור התחלה - תהיו בררנים. חפשו מישהי שמתאימה לכם, לא רק שאתם חושבים שאתם מתאימים לה.
תהיו בררנים מאוד. מספיק עם התירוץ של החרמנות הזאת שלכם.

תפנו רק למי שרוצה שיפנו אליה. מי שמחפשת להכיר - מציינת את זה מאוד ברור.
Lady cbt​(שולטת)
Lady cbt​(שולטת) • 30 בספט׳ 2026
כמה שאת מדויקת לוטוס.
בדיוק אתמול כתבתי על זה פוסט אבל מה שעשית כאן חד, מפורט ומקיף ברמות שאין סיבה שאעלה את זה מהטיוטות שלי.
הקטע היפה הוא שרציתי לשלוח את זה לאחד החדשים הצעירים הסקרנים המציפים שהגיעו אליי בגל הנוכחי, אבל הוא נעלם.
פרופיל לא קיים.
אז זה יכול להיות עוד סעיף אצלך.
היעלמות וחזרה אחרי X זמן ופניה אלייך שוב כאילו את זוכרת אותו והוא נעלם כי היה לו משהו אישי או נבהל שהפנטזיה עומדת להפוך למציאות והוא עשוי לפגוש שולטת *אמיתית* במציאות ולא יכול להכיל את עצמו ככה. אבל הוא מתנצל מעומק הלב ומבטיח לפצות והפעם הוא בוגר יותר, מיושב בדעתו וסגור על נשלטותו ולא יבריז או יעלם לך שוב ואז מה אם הוא חורג מכל הגבולות שלך, הוא רק רוצה לשרת אותך אז פליז פליז תני לו הזדמנות הוא מבטיח שלא תתאכזבי!!!!!!!

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי ספט' 30, 2026 11:18 am, סך-הכל נערך פעם אחת
Lady cbt​(שולטת)
Lady cbt​(שולטת) • 30 בספט׳ 2026
► Lady cbt כתב/ה:
כמה שאת מדויקת לוטוס.
בדיוק אתמול כתבתי על זה פוסט אבל מה שעשית כאן חד, מפורט ומקיף ברמות שאין סיבה שאעלה את זה מהטיוטות שלי.
הקטע היפה הוא שרציתי לשלוח את זה לאחד החדשים הצעירים הסקרנים המציפים שהגיעו אליי בגל הנוכחי, אבל הוא נעלם.
פרופיל לא קיים.
אז זה יכול להיות עוד סעיף אצלך.
היעלמות וחזרה אחרי X זמן ופניה אלייך שוב כאילו את זוכרת אותו והוא נעלם כי היה לו משהו אישי או נבהל שהפנטזיה עומדת להפוך למציאות והוא עשוי לפגוש שולטת *אמיתית* במציאות ולא יכול להכיל את עצמו ככה. אבל הוא מתנצל מעומק הלב ומבטיח לפצות והפעם הוא בוגר יותר, מיושב בדעתו וסגור על נשלטותו ולא יבריז או יעלם לך שוב ואז מה אם הוא חורג מכל הגבולות שלך, הוא רק רוצה לשרת אותך אז פליז פליז תני לו הזדמנות הוא מבטיח שלא תתאכזבי!!!!!!!

לא. התכוונתי ל"עריכה".
לא ל"ציטוט".
חבל שאי אפשר למחוק תגובות בפורום🤦🏻‍♀️
Ollie​(נשלטת)
לפני שעה • 30 בספט׳ 2026
Ollie​(נשלטת) • 30 בספט׳ 2026
מעולה 😂
והרוב מתאים גם במיילדום או בכללי כל אינטראקציה בין גברים לנשים*.
שלגיחשבון מאומת
שלגיחשבון מאומת
לפני שעה • 30 בספט׳ 2026
שלגיחשבון מאומת • 30 בספט׳ 2026
פשששש
כל הכבוד על ההשקעה…
וכן, זה מדויק בהחלט