| dommixxx(קינקי) |
לפני 7 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 7 שעות •
2 באוק׳ 2026
dommixxx(קינקי) • 2 באוק׳ 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: אולי כל מי שיש לו טזה פסאדו סטטיסטית עם מידגם שכולל את עצמו והמראה בבוקר פשוט יפנה ל - AI המועדף עליו וישחרר אותנו מהצורך לקרוא?
(הכלוב זה לא הוט, אני מחוברת כל הזמן ואין סיכוי שאתנתק גם אם רוב הדיונים פה זה מטרילים לצרכי גירוי) מה זה פאסדו סטטיסטי כאן? מה את רוצה? |
|
|
| olivia r(נשלטת) |
לפני 5 שעות •
2 באוק׳ 2026
Re: נטייה טבעית או נרכשת?
לפני 5 שעות •
2 באוק׳ 2026
olivia r(נשלטת) • 2 באוק׳ 2026
► dommixxx כתב/ה: האם בדסמ זה נטייה טבעית או נרכשת?
אני יודע שהיו לא מעט דיונים כאלה ולרוב מנסים למשוך את החבל יותר לכיוון המולד מאשר נרכש אבל יש פיל בחדר של תאוריית הנטייה הטבעית וזה האוכלוסייה שמצהירה על עצמה ככזאת שיש לה נטייה כזאת. האוכלוסייה הזאת מאד (מאד) הומוגנית בתכונות שלה. זה כאן, זה בחו''ל, זה במועדונים זה בfetlife. איפה שלא תסתכלו. לרוב אנשים שייחשבו לבנים, ממעמד סוציו אקונומי יחסית גבוה, משכילים יותר מהממוצע ועוד. הבעיה עם זה שאם בדסמ הייתה נטיה טבעית היינו מצפים לראות שכיחות זהה של אנשים עם נטייה לבדסמ אצל קבוצות שונות באוכלוסיה אבל זה לא ככה. הייתי אומר שהנטייה הטבעית מופעלת בעקבות חשיפה לתרבות מסוימת כך שאפשר להגיד שזה יותר נרכש ממולד. הייתי אומר שתרבויות שיותר נוטות להיררכיה עם חוק וסדר (אשכנזים אהמ אהמ) מובנים יותר מועדים להפעלה. יש לכם הסבר אחר למה לא רואים בדסמ בשכיחות זהה אצל כלל האוכלוסייה אם זה תכונה מולדת? אי אפשר לענות על זה, יש יותר מדי confounding factors. למשל - אולי בחברות פחות שמרניות - אשכנזים - יותר אנשים מצהירים על הבדסמ שלהם? ואם אתה מוציא מבדסמ את הרכיב של ההסכמה, יש לך מדינות שלמות שהן מעין בדסמ מיילדום בהגדרה, כמו ערב הסעודית. |
|
|
| הוא(שולט) |
לפני 4 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 4 שעות •
2 באוק׳ 2026
הוא(שולט) • 2 באוק׳ 2026
זה משנה אם זה ביסלי או במבה זה מלמד או מעשיר את היכולות?
להג לחג |
|
|
| dommixxx(קינקי) |
לפני 4 שעות •
2 באוק׳ 2026
Re: נטייה טבעית או נרכשת?
לפני 4 שעות •
2 באוק׳ 2026
► olivia r כתב/ה: ► dommixxx כתב/ה: האם בדסמ זה נטייה טבעית או נרכשת?
אני יודע שהיו לא מעט דיונים כאלה ולרוב מנסים למשוך את החבל יותר לכיוון המולד מאשר נרכש אבל יש פיל בחדר של תאוריית הנטייה הטבעית וזה האוכלוסייה שמצהירה על עצמה ככזאת שיש לה נטייה כזאת. האוכלוסייה הזאת מאד (מאד) הומוגנית בתכונות שלה. זה כאן, זה בחו''ל, זה במועדונים זה בfetlife. איפה שלא תסתכלו. לרוב אנשים שייחשבו לבנים, ממעמד סוציו אקונומי יחסית גבוה, משכילים יותר מהממוצע ועוד. הבעיה עם זה שאם בדסמ הייתה נטיה טבעית היינו מצפים לראות שכיחות זהה של אנשים עם נטייה לבדסמ אצל קבוצות שונות באוכלוסיה אבל זה לא ככה. הייתי אומר שהנטייה הטבעית מופעלת בעקבות חשיפה לתרבות מסוימת כך שאפשר להגיד שזה יותר נרכש ממולד. הייתי אומר שתרבויות שיותר נוטות להיררכיה עם חוק וסדר (אשכנזים אהמ אהמ) מובנים יותר מועדים להפעלה. יש לכם הסבר אחר למה לא רואים בדסמ בשכיחות זהה אצל כלל האוכלוסייה אם זה תכונה מולדת? אי אפשר לענות על זה, יש יותר מדי confounding factors. למשל - אולי בחברות פחות שמרניות - אשכנזים - יותר אנשים מצהירים על הבדסמ שלהם? ואם אתה מוציא מבדסמ את הרכיב של ההסכמה, יש לך מדינות שלמות שהן מעין בדסמ מיילדום בהגדרה, כמו ערב הסעודית. קודם כל תודה שענית בצורה עניינית כי מסתבר שזה די נדיר כאן. ראיתי את הטיעון הזה בעוד מקומות שהדיון על המגוון האתני בקהילה עלה. ממה שאני קורא אנשים מקבוצות מיעוט לא אוהבים ״לצאת מהארון״ כי עושים להם פטישיזציה בגלל השוני שלהם. ועדיין בכל זאת אני לא חושב שזה מסביר למה יש כזה שוני במקומות אנונימיים ברשת. יכול להיות שמה שקורה בערב הסעודית זה בדסמ אבל האם הם מגדירים את עצמם ככה? דיון שעלה ברדיט למשל: https://www.reddit.com/r/BDSMAdvice/comments/sjttur/why_does_it_seem_like_there_isnt_as_many_poc/ |
|
|
| dommixxx(קינקי) |
לפני 4 שעות •
2 באוק׳ 2026
לפני 4 שעות •
2 באוק׳ 2026
חבל שכל הטרולים באים להרוס דיון שיכול להיות מעניין.
צריך לעשות שחסימה של משתמשים גם לא תתן להם להגיב לך בפוסטים. לא רק שאתם מציקים לי אתם מציקים לאנשים שרוצים לקחת בדיון ומרתיעים אותם מלהשתתף. |
|
|
| AzureGaze(נשלט) |
לפני שעתיים •
2 באוק׳ 2026
לפני שעתיים •
2 באוק׳ 2026
AzureGaze(נשלט) • 2 באוק׳ 2026
כל אחד יכול להעיד רק על עצמו.
מאז שאני זוכר את עצמי הייתה לי סוג של נטייה שמישהי תוביל ותשלוט בי. כמובן שבזמנו לא הבנתי בדיוק למה ואיך ובדיוק על מה מדובר וכו'. |
|
|