| Galian the Eagle(שולט) |
אתמול •
6 באוק׳ 2026
אתמול •
6 באוק׳ 2026
Galian the Eagle(שולט) • 6 באוק׳ 2026
► ארטמיה כתב/ה: הכלל *שלי* בדייט הראשון זה לשבת לדבר על כוס קפה/דרינק, ללא סקס. מבהירה את זה לפני וממתינה לקבל את הסכמתו של הגבר (בכתב).
קורה לפעמים שאני מחליטה לשבור את הכלל שלי. לא נרשמה התנגדות מהצד השני (: זה נורא, לגברים אין אופי |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
אתמול •
6 באוק׳ 2026
אתמול •
6 באוק׳ 2026
אליפסה(שולטת) • 6 באוק׳ 2026
המון זמן שלא היה לי דייט, ומעולם לא היה לי דייט בדס"מי.
אבל היום, אם היה לי דייט בדס"מי, וכזה שקדמה לו הכרות מסויימת, אני חושבת שהייתי רוצה להרגיש משהו בדס"מי. אני לא מתכוונת לסשן, אני מניחה שאנחנו בבית קפה. אבל הייתי רוצה להרגיש משהו מהוויב הבדס"מי, איך הוא פונה אלי, ואיך הוא מגיב לדברים קטנים שאני עושה או אומרת. מאוד חשוב לי להרגיש דברים ולא רק לדבר עליהם, אפילו אם זה ממש בקטנה. |
|
|
| מלישס(שולטת) |
לפני 16 שעות •
7 באוק׳ 2026
לפני 16 שעות •
7 באוק׳ 2026
מלישס(שולטת) • 7 באוק׳ 2026
קודם כל נפגשים במקום ציבורי וונילי כמו בית קפה.
מדברים בכדי לראות אם יש התאמה. בסוף בשביל דינמיקה בידיסמית טובה ועמוקה, צריך חיבור חזק מהלב והנפש. אז לי במפגש ראשון מאוד חשוב להכיר את האדם. מי הוא? מה הוא אוהב? מה התחביבים? בכלל לקבל תמונה על האדם באופן כללי. לראות איך הוא מתנהג אלי, האם הוא מכבד? וכמובן שילמד להכיר גם אותי מעבר לטייטל "שולטת". אני חושבת שאחר כך אם המפגש היה מוצלח, אז יהיה יותר נעים ונכון לנסות משהו בידיסמי. |
|
|
| דרדסייית(נשלטת) |
לפני 12 שעות •
7 באוק׳ 2026
לפני 12 שעות •
7 באוק׳ 2026
דרדסייית(נשלטת) • 7 באוק׳ 2026
לפחות מבחינתי פגישה ראשונה
של היכרות צריכה לעבור דרך ונילית ולבדוק אם קיימת גניה ומשיכה. |
|
|
| fee |
לפני 10 שעות •
7 באוק׳ 2026
לפני 10 שעות •
7 באוק׳ 2026
fee • 7 באוק׳ 2026
דייט?
לא יודעת עבורי זה מעלים חלק משמעותי מהקסם, כי מה זאת אומרת שאתה ואני יושבים יחד באותו שולחן? מישהו חייב לשבת על הרצפה וזאת לא אני. מפגש ראשון הוא מבחן פרונטלי ראשון לאחר שצלח את הסינון המתיש שלי (: עורכת* אם אני בצד השני, גם לא ונילי כי בשביל מה אנחנו פה. וגם, מפגשים זה לאחר היכרות לא קצרה כך שבשלב הזה אין צורך בוניליות לטעמי. |
|
|
| spankindan(שולט) |
לפני 7 שעות •
7 באוק׳ 2026
לפני 7 שעות •
7 באוק׳ 2026
spankindan(שולט) • 7 באוק׳ 2026
אני לגמרי מצדד בפגישה על כוס קפה, אפילו אם הפגישה הגיעה אחרי שיחות ארוכות בכלוב או בטלגרם, ויש כבר הבנה על ההתנהלות הבדסמית.
לא פעם, כשכבר קמים מהשולחן מתחבקים, מתגפפים ועוברים את "מבחן הנשיקה." לדעתי זה מסכם טוב פגישה מוצלחת ומכין את הרקע לסשן אמיתי |
|
|
| משחק תפקידים(קינקי) |
לפני 10 דקות •
7 באוק׳ 2026
לפני 10 דקות •
7 באוק׳ 2026
משחק תפקידים(קינקי) • 7 באוק׳ 2026
אני לא אוהב סקס בדייט ראשון, אבל סממנים קלים כמו לרדת על הברכיים, ללקק מגף.
אני אוהב לבחון פיזית- לבדוק ידנית את המוצקות, את שלמות השיניים וצבע הלשון. אם היא ממש מצפה לזה וזה בבית שלי, אז אני אקח את הזמן לשיחה ארוכה, לברר גבולות, אוהבת-אוהבת פחות כדי לבנות את הרפרטואר ואז זה יהיה בדסמי קל. ללא סימנים כמובן |
|
|