moonstone(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
4 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
4 בדצמ׳ 2004
moonstone(נשלטת) • 4 בדצמ׳ 2004
אני דוקא אוהבת מוזיקת "צ'יל אאוט" בסשן
ממליצה על: Deep Dive Corporation יש להם באחד הדיסקים ביצוע מדהים לשיר Summer Time |
|
blackfeline |
לפני 19 שנים •
4 בדצמ׳ 2004
אני מיאו!
לפני 19 שנים •
4 בדצמ׳ 2004
blackfeline • 4 בדצמ׳ 2004
תמיד בעד "kiss" של london after midnight. הוא לגמרי לגמרי מתאים, כשתשמעי תביני
|
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
Tainted(לא בעסק) • 5 בדצמ׳ 2004
וואוו תודה אנשים!
אני חשבתי גם יותר על הסגנון הגותי כנסייתי, לכן HOCICO היה מזעזע בעיניי, כי ההתחלות של כל שיר מדהימות ואז הם מתחילים ''לשיר'' וכל שיר נשמע אותו הדבר.... יש המלצות בכיוון הזה גם? (פאם זה התחום שלך לא?) |
|
Black Roses |
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
Black Roses • 5 בדצמ׳ 2004
תבדקי תרשימה ששמתי לך
תוסיפי גם את l'ame immortelle |
|
sleeper(נשלט) |
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
אריק לביא!!!
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
sleeper(נשלט) • 5 בדצמ׳ 2004
הרוקר הישראלי הגדול!
אין שירים מתאימים יותר משלו לסשנים! |
|
לודויג ואן |
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
לא ממש מבין בסשנים אבל מבין במוסיקה ובעיצוב אוירה ע"י מ
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
לודויג ואן • 5 בדצמ׳ 2004
להלן כמה אופציות שיכולות לקחת את זה אולי לכיוונים פחות שגרתיים:
JILL SCOT - WHO IS JILL SCOT DEANGELO - WOODO GOTHAM PROJECT JAZZANOVA לא תהנו כספכם יוחזר לכם.. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
כרמינה בוראנה
לפני 19 שנים •
5 בדצמ׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 5 בדצמ׳ 2004
ישר מטיס לאוירה גותית...
וכמה דיסקים של מזמורים של מקהלות נזירים גריגוריאניים, לא יזיקו. |
|
Black Roses |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
Black Roses • 7 בדצמ׳ 2004
טוב נתתי שמות של להקות אני אהיה יותר ספציפית בשביל להקל עליכם אז.....
blutengel - demon of temptation Covenant - Call the Ships to Port Cruciform Injection - 01 - Lost Queen haggard - Robin's Song Oxiplegatz - 07 - So It's Our Final Hour... Laibach - Jesus Christ Superstar Second Decay - I Hate Berlin [Evils Toy Remix] Terminal Choice - Collective Suicide Terminal Choice - Menschenbrecher - She's the devil Terminal Choice Der schwarze Mann Velvet Acid Christ - Calling Ov The Dead Velvet Acid Christ - Decypher Velvet Acid Christ - Slut Wumpscut - Angel Wolfsheim-Kein zuruck Wumpscut - Golgotha Wumpscut - Sag Warum Wumpscut - Witches' Dance after forever - 03 - My Pledge of Allegiance 1 After Forever - 05 The Evil That Men Do after forever - leaden legacy Blutengel - Angel Dust II Apoptygma Berzerk - Welcome to Earth dulce liquido - Disolucion Dulce Liquido - 02 - Pissed Off lights of euphoria - In Love with the Night (Funker Vogt remix) L'Ame Immortelle - 5 Jahre L'Ame Immortelle - Calling L'Ame Immortelle - Fallen angel L'Ame Immortelle - Fear Nightwish - Bless the Child nightwish - The Phantom Of The Opera Tiamat - Ancient Entity Tiamat - Love Is As Good As Soma Tiamat - 03 Mountain Of Doom Tiamat - Angel Holograms tiamat - do you dream of me (ובכלל כל השירים של טיאמת' מעולים לסשן) to die for - Lacrimarum to die for - Jaded to_die_for - Dying Embers ToDieFor - In The Heat Of The Night tristania - Darkness is the Kingdom - Tristania - DeadLocked tristania - evenfall Tristania - Hatred Grows tristania - The Beauty Of A Witch Within Temptation - Dark Wings Within Temptation - Gatekeeper Within Temptation - Blooded Within Temptation - Never Ending Story within temptition - Caged עד כאן להיום.... |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
אריק לביא ?!
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
זיקית • 9 בדצמ׳ 2004
סליפר, יא מצחיקול.
אני חייבת לציים שאני די מתגאה בידע המוסיקלי שלי, אבל כאן אני יושבת לי פעורת פה. נו טוב, אולי זה בגלל שאני לא שומעת את כל הוילדע חייעס שאתם שומעים, אלה שנוהמים לתוך המיקרופון "קרעו לו ת'מעיים ותשלחו לי בדואר".. סתם חבר'ה..לא להתלהם..רק ציטוט של החמישיה הקמרית. בכל מיקרה, ג'יל סקוט אלבום מעולה, אבל לא הייתי עושה איתו סשן. סקס כן..סשן לא. |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
עוגה עוגה עוגה...
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
Adonasuy(שולט) • 9 בדצמ׳ 2004
ועוד, מ"המבחר של קישקשתא וחברים".
את זה כן צריך לשים בסבב. לא לשכוח מילת בטחון, כי ברצף השלישי כבר בוכים וברביעי מחפשים סכין גילוח לחיתוך הורידים או הגרון.... |
|