ana |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
תודה לך המהססת
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
ana • 7 בדצמ׳ 2004
סוף סוף יכולה להביע את מה שמציק לי באתר הזה
אי אפשר להתעלם מהשנאה (או הפחד, מזה משנה) ל"נשיות" שקיימת בעולם ובמיוחד פה באתר. ובשביל מי שהלך לאיבוד ב"תרבות" שלנו "נשיות"=חייתיות=אמורפיות=נחיתות=חולשה ~ משהו שצריך לווסת, לשלוט ולדכא. אז אי אפשר לטאטא שנאה זו מתחת לספה. אפשר רק להודות בה ואז להכחיד אותה או לשחק איתה. גבר נשלט יכול להתבטא מבלי שיהיה חרד לגבריותו. אישה יכולה להיות כנועה מבלי שתרגיש שזו חובתה. האישה היא לא "כלי" לסיפוק או להולדה. רק לנו מותר להכניס את עצמנו למקומות האלו בכוונה תחילה. ואין לי כל בעייה עם הפנטזיה של "האביר" אם הרגיש שזה מה שאלונה רוצה. [B]יש לי בעייה עם כל האנשים שקוראים את זה וחושבים שאלו הוראות הפעלה. [/B] אולי אם אני לא "זונה רטובה" (קצת מגוחך לחשוב שיש משהו כזה, לא ?) ולא מגרה אותי או מרגש אותי ברמת העקרון שיתייחסו אלי כך, כפי שקיים בסיפורים מהסוג הזה או האחר, אז אין לי מה לעשות פה......אה וגם יכולים באמת לאנוס אותי כאן............... |
|
מהססת100 |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
מהססת100 • 7 בדצמ׳ 2004
אנה - נדמה לי שלקחת את הדברים למקומות קצת אחרים מאלה שהתכוונתי אליהם (כפי שגם אני מן הסתם עשיתי לקודמיי כאן...).
כל מה שנעשה שלא בהסכמה הדדית והנאה הדדית הוא מחוץ לתחום הדיון (ומחוץ לתחום בכלל). כנ"ל כל מה שנעשה מתוך שנאה. לא יודעת מה הסיבה שאת פה. אבל זה שיש פה גם דברים שלא מדברים אליך לא בהכרח אומר שאין לך מה לעשות פה, ושלא תוכלי למצוא את מה שכן מדבר אליך. וזהירות, כמובן, היא תמיד חשובה. |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
7 בדצמ׳ 2004
תאיר(נשלטת) • 7 בדצמ׳ 2004
התפתח פה דיון מעניין.
אני חושבת שמדובר על עניין של אסוציאציות. עבורי האסוציאציות של המילה זונה הן לא אסוציאציות של מיניות. סוג המין שקשור בזנות נראה לי כמו שווארמה של סוף היום בדוכן הכי עלוב ומוכה עשן אוטובוסים בתחנה המרכזית. משהו מהיר, לא מספק, לא מהנה ועם חשש עז לחטוף אחר כך איזו מחלה. וזה עוד מנקודת הראות של הלקוח ולא של השווארמה. אני יכולה להבין שעבור אנשים אחרים ההקשרים הם אחרים. אולי כשהם חושבים על זנות הם חושבים על המולאן-רוז' עם כל התחרות והנוצות וספות קטיפה מוזהבות. |
|
ana |
לפני 19 שנים •
8 בדצמ׳ 2004
תודה לך תאיר
לפני 19 שנים •
8 בדצמ׳ 2004
ana • 8 בדצמ׳ 2004
עלית פה על נקודה. וסליחה אם עוותתי את המציאות שוב. שמיעה סלקטיבית.
למה לא מתפרסמים פה גם סיפורים קצת יותר מטאפוריים, יותר עמומים כך שהדמיון יכול להשתולל ולהשלים פערים, קצת יותר מעודנים- למשל תיאור אכילת שווארמה עסיסית וביד פלפל חריף מיובא מאפגניסטאן ברחוב תחת גשם זלעפות - עונש או פרס?, (קצת יבשה על הבוקר, סליחה עם הקוראים). סיפורים שישלטו בי מנטאלית קצת, אולי בצורה שתעצבן אותי ולא אוכל להתוודות או להגיד למה ושלא אוכל לתייג ישר תחת הכותרת של "סיפורים אירוטיים" מקסימום כסיפורי זימה. מפאת קוצר הזמן לקחתי משהו נגד שילשול מילולי. מוסרת את המושכות לנעלים ממני |
|
ana |
לפני 19 שנים •
8 בדצמ׳ 2004
סליחה
לפני 19 שנים •
8 בדצמ׳ 2004
ana • 8 בדצמ׳ 2004
ופרגון לפרסומים שכן דיברו אלי.
ואיפה מאקס מצליף התנשמות המזדיינות ? |
|
פרחה תל אביבית |
לפני 19 שנים •
8 בדצמ׳ 2004
המממ...
לפני 19 שנים •
8 בדצמ׳ 2004
פרחה תל אביבית • 8 בדצמ׳ 2004
מאוד חדשה כאן, אולי זה קצת יותר מדי בשבילי, אבל יותר מבעס ממחרמן...
נשיקה |
|
alona{האביר}(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
14 בדצמ׳ 2004
Re: רק תגידי לו אלונה שלא יגיד אלוהים עדי והכל יהיה בסדר
לפני 19 שנים •
14 בדצמ׳ 2004
alona{האביר}(נשלטת) • 14 בדצמ׳ 2004
BrutallDom כתב/ה: אלוהים איתי, אלוהים עדי ,אלוהים אדוני. LOL |
|
קליבר(שולט) |