ve-ra{Q} |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
מחיקת הודעות ב"עיפרון כחול"
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
ve-ra{Q} • 9 בדצמ׳ 2004
נתקלתי בתופעה מוזרה שהודעותיי בפורומים השונים (כאלו ואחרות),
מתאדות לשמיים, נמוגות ונגוזות. כך, שרשורים מסויימים מקבלים משמעות מוזרה, שאינה תואמת את השתלשלותם האמיתית. מוזר. מוזר ביותר . _{li-at{U_ |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
מה פירוש השתלשלות לא הגיונית?
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
Dom_Quixote • 9 בדצמ׳ 2004
מה קורה עם פרוייקט העגבניות שדיברנו עליו? יש חדש? כי החבר'ה פה נעשים עצבניים, אם את יודעת למה אני מתכוון, הם זקוקים לעגבניות שלהם, כמו שאומרים.
תעדכני אותי בבקשה, ואם משהו לא בסדר דברי גם עם אמסלם שייצור איתי קשר דחוף כי הסחורה שלו בינתיים אני מעכב אותה בנמל עד שיתברר מה המדיניות של השר החדש. יאללה זזתי יש פרוייקט Y, צדוק |
|
ve-ra{Q} |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
ve-ra{Q} • 9 בדצמ׳ 2004
פרוייקט העגבניות סוכל ולפיכך נגנז לפי שעה.
יש דיבורים על חדירה לתחום הקישואים הננסיים. טרם הוברר לגמרי הפוטנציאל הכספי הטמון בפרוייקט מעין זה. אעדכנך בהמשך לגבי התקדמות המגעים עם שדולת הקישואים הננסיים העולמית. _{li-at{U_ |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
אהממ.
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
Dom_Quixote • 10 בדצמ׳ 2004
למה לא אמרת קודם? כידוע, אני מבין משהו בקישואים ננסיים.
תחשבו על זה. ותבינו מה אני מוכן לעשות בשביל לשעשע אתכם, ימח שמי. כבוד, קיחוט |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
הבהרה קצרה ומחודדת! (DOH, עשיתי זאת שוב)
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
אוי פאק, לא דיברתי על זה! התכוונתי להערת המטר שישים של גאלה ימח שמה! זהו זה, גאלה חוטפת בגדול בפעם הבאה. זאת בליינד אשמתה.
קיחוט תקציר הפוסט (C): המפקד-צודק-גם-כשהוא-טועה-יחי-הטמעת-ערכי-הצבא-בחינוך |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
יוריקה! (בשבילכם: יש לי יש לי יש לי)
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
_li-at_ כתב/ה: פרוייקט העגבניות סוכל ולפיכך נגנז לפי שעה.
יש דיבורים על חדירה לתחום הקישואים הננסיים. טרם הוברר לגמרי הפוטנציאל הכספי הטמון בפרוייקט מעין זה. אעדכנך בהמשך לגבי התקדמות המגעים עם שדולת הקישואים הננסיים העולמית. _{li-at{U_ אני מציע לנטוש את התחום הזה מאחר והוא אינו רלוונטי עבורנו. נדמה לי כי העתיד יאיר לנו יותר פנים דווקא בתחום הבתולי יחסית של אשכוליות ביס. קיחקוח גרון. כבוד. תקציר (C): הייתי-אבל-אין-את-מה |
|
Uranus |
לפני 19 שנים •
12 בדצמ׳ 2004
שוב
לפני 19 שנים •
12 בדצמ׳ 2004
Uranus • 12 בדצמ׳ 2004
קיחוט,
לא למדת ? באמת אני רוצה בטובתך... תפסיק לשים את המילה ''בתול'' והטיותיה בתגובות שלך! |
|