סכיזופרניה של הילדות(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
הצילו!!
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
סכיזופרניה של הילדות(נשלטת) • 9 בדצמ׳ 2004
מישהו יודע במקרה איך או איפה אפשר לתקן קלטות שנקרעו? קלטות רגילות כאלה של מוזיקה...
זה ממש ממש חשוב, קלטת נורא חשובה שלי נקרעה, זאת לא קלטת שאפשר להשיג או משהו כזה, זאת הקלטה של משהו שמאוד חשוב לי. אם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה, אני נורא אשמח. יום טוף לכולם. |
|
Gilgamesh(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
Gilgamesh(שולט) • 9 בדצמ׳ 2004
סבלנות עיפרון צלוטייפ או דבק מוצלח יביאו מזור לכל קלטת
אה - גם חוש טכני דליל לא יזיק |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 9 בדצמ׳ 2004
א. יש אם אני לא טועה מדבקות מיוחדות שמחברות את 2 הקצוות.
ב. בימי הוידאו העליזים- כשהייתה נקרעת לי קלטת הייתי מדביק אותה עם לק ציפורניים פשוט של בנות (יש לי אחיות- שאפאחד לא יעז לחשוד מאיפה לעזעזאל...). ואם את בכל זאת מוצאת מישהו שיתקן לך את זה - אז יש גם מקומות שיעבירו לך קלטות ישנות לדיסקים. |
|
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
אפשר אולי
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
הסבר מפורט יותר? בשלבים או משהו כזה
תודה רבה רבה |
|
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
תודה רבה מאוד
לפני 19 שנים •
9 בדצמ׳ 2004
לGilgamesh ולטוסט.
החזרתם לי תקווה אבודה. אני כבר כמה שעות בלחץ בגלל הדבר הזה תודה |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 10 בדצמ׳ 2004
נסי את החברה שכאן:
טיק טק טכנולוגיות מתמחה בשחזור נתונים מכל סוגי המדיות, מערכות ההפעלה וסוגי התקלות – לוגיות ופיזיות. ברזומה שלנו אלפי תיקי שחזור, עם 97% הצלחה. שווי החומר המשוחזר עד היום, נאמד בעשרות מיליוני דולרים. אנו מפעילים מעבדה משוכללת מסוגה, הכוללת חדר נקי בתקן המחמיר - CLASS 100 וכן ציוד מתוחכם שפותח באופן בלעדי ע"י מהנדסי החברה, על מנת להגיע לשחזור מידע מושלם. http://www.tictac.co.il/recovery.html לא ראיתי ספיציפית שרשום קלטות טייפ, אבל רשום שהם מטפלים בכל סוגי המדיות, וראיתי גם שהם מטפלים בקלטות גיבוי של מחשב כאלו, שיש להם סליל שדומה לזה שיש בקלטת טייפ רק יותר עבה ולדעתי יש להם את הכלים הדרושים גם לחבר 2 קצוות של קלטת. שיחזור נתונים הוא עסק קצת יקר- אבל אם הם אנשים טובים, אז נראה לי שלא ייקחו הרבה כי הבעיה היא באמת פעוטה. אם אם לא מתעסקים בזה- אז נחפש לך משהו אחר. |
|
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
תודה
לפני 19 שנים •
10 בדצמ׳ 2004
סכיזופרניה של הילדות(נשלטת) • 10 בדצמ׳ 2004
ממש ממש תודה!
הקלטת הזו ממש חשובה לי אני אנסה את החברה מחר... אבל נראה לי לפי מה שהם אומרים על עצמם שהם בהחלט יכולים לעזור לי. שוב. ממש ממש תודה. יום נפלא! |
|