L-I-R(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
לך,שלעולם לא תיקרא זאת.
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
L-I-R(מתחלפת) • 23 בדצמ׳ 2004
כבר כמה שעות שאני חושבת אם לעשות את זה או לא.....אני יודעת כמה
אתה שונא את הפומביות,את החשיפה אבל כאן זו אני לא אתה.... אז לך להזדיין. 15:00 - הבית נראה כאילו עברו בו שני חתולים,המרפסת הפוכה,רק את המיטה הספקתי לסדר כהתחלה לסדר הגדול שעוד אמור להגיע.אני קוראת הודעות בפורומים,בולעת בשקיקה אינטימיות של אנשים אחרים,רמזים לחיים שונים לחלוטין משלי,אוי,צחוק הגורל,כמה שונים.... כמה צעדים למיטה,החתולות מתנערות,לא מבינות את הפלישה לתחומן.לא איכפת לי,אני מדממת והידיים רצות מתחת לטרנינג,אצבע במעגלים,עוצמת עיניים להתרכז בקולות שבתוך ראשי,במראות הפנטזיה המנוונת שלי,זו שמעולם לא היה לי אומץ להביע קצה ממנה בקול באוזני אדם אחר.אני גומרת וממשיכה,עוד,אני רוצהעוד,להתמסטל מעצמי,בתוכי,אני קוראת לך לככב בראשי,הקצב עולה,אני מזיעה מול התנור,עוד אחת,אתה,איפה אתה. קמה,חצי מסטולית,חצי בתיסכול.זה כל מה שיש לי? מלאת תיעוב כלפי כל מה שסובב אותי אני דוחפת את עצמי לבצע את מה שגזרנו עליי לעשות.בשתיקה או בחצאי מילים,זהו תפקידי כמובטלת הבית,לא? BDSM שליטה דום דומינה עבד שיפחה,אתה צוחק עליי,את שיפחה?!! כן,גם אני מתעבת את המילה הזו עד אימה,גם לי היא עושה להקיא. אבל אתה לא מבין, א ת ה ל א מ ב י ן !!!!!!!!!! זה לא משחק יקירי,התפאורה שאנשים רבים נתנו לעניין מעוורת אותך,אתה שבוי בסטריאוטיפים ולמרות המיינד הכל כך משוחרר שלך,אתה מסרב לבוא וללמוד את מה שכל כך אני רוצה שתהייה עבורי. האם אתה יודע שכשאני גומרת,אני גומרת בשבילך? שאני מפנטזת אותך מצווה עליי לגמור בדיוק בזמן הנכון? האם אתה יודע שכשאני חוזרת מ"הסנדק" שלי,כשאני דוהרת את כל הקילומטרים הללו,בדמיוני השרוט אני "חוזרת אל האדון שלי" ? האדון האמיתי שלי... לא שאלת את עצמך מדוע אני מסרבת לשבת על הספה,תמיד מפנה לך את מקומך,כיסא מלכותך... ואני יושבת על השטיח,רק השולחן מפריד ביני ובין רגלייך....השולחן ועוד מליון מחשבות וצורך ורצונות והפחד שתצחק עליי,שתגיד לי לא בתדהמה ובפליאה... כי בשבילך זה רק משחק ובשבילי זו כנראה דרך חיים.וכבר בראתי לי עולם שלם,אחר,שאני מפחדת להציב בו את כף רגלי המציאותית כי נכוותי כבר,קשות. ואני שונאת את עצמי היום ואמשיך כך עוד כמה ימים עד שסערת ההורמונים תישכח מאליה,ואז בלילה אפרום את הקשר בין גופי ונפשי ואפול בין ידייך שתעשה בי כרצונך,שתתן לי,שתרגיע אותי כבר. ובבוקר אקום,כבדה ולאה ואפורה,קטעי זיכרונות ירחפו בי,יעלו בי חיוך ורטיבות ואחיה.כן,אמשיך לחיות.לשאוף ולנשוף ולא יותר מכך. עוד חצי שעה ואתה בבית. אני אוהבת אותך. |
|
Forbidden Fruit(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
Forbidden Fruit(שולט) • 23 בדצמ׳ 2004
יפה ונוגע ללב.
איך לפעמים אנחנו מודדים את עצמנו לא לפי המראה שהאחרים מציבים בפנינו אלא לפי המראה שהם לא מציבים בפנינו. כמה מדויק וכמה עצוב. אהבתי. |
|
Master_R(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
Master_R(שולט) • 23 בדצמ׳ 2004
כמה אמת נתת פה מעמקי הנשמה...
איזה יופי של הגדרות מצב - כפי שרק את יודעת לבטא אותן.... אני יודע שהוא לא יקרא, אבל אני ? אני גאה בך... אל תפסיקי לכתוב לעולם !!!! MASTER_R |
|