מיקי-בת(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
שאלה על הפרעה נפשית
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
מיקי-בת(נשלטת) • 23 בדצמ׳ 2004
בשבוע שעבר בתוכנית שלו, קובי מידן אירח את המייסד של בית השאנטי, שנאשם באונס אחת החוסות וזוכה.
בשיחה בינהם, הם הזכירו את המתלוננת ואמרו (קובי אמר) שהיא סובלת מאיזו הפרעה נפשית (כנראה מוגדרת וידועה) הוא גם הזכיר את השם של ההפרעה. ההפרעה מתאפיינת בכך שהאדם שסובל ממנה הוא בעל פתיחות מאוד גדולה (לא הבנתי אם מינית או בכלל) וגם יש לו נטייה לרצות כל הזמן את האדם שמולו. מסקרן אותי לדעת יותר על ההפרעה הזאת. אם מישהו מכיר ויכול לספר, או אם מישהו ראה את התוכנית ויכול להגיד לי איך קראו לה בדיוק, כדי שאני אוכל לחפש לי מקורות מידע. אל תתנפלו עלי על שהזכרתי הפרעה נפשית באתר של BDSM , אין בכך לרמוז שכל השפחות או העבדים מופרעים, ואפילו לא רובם. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 24 בדצמ׳ 2004
מיקי-בת,
לרגע לא חששנו שרמזת על הפרעה של מישהו כאן לשאלתך, על פי העדויות בבית המשפט וכפי שפורסמו בכלי התקשורת מדובר בתסמונת נדירה הנקראת "תסמונת ויליאמס". התסמונת מאופיינת בהתנהגות מינית לא מבוקרת ובצורך עז להיות נאהבת ולומר לצד השני את מה שהוא מצפה לשמוע בתמורה לתשומת לב, יחס חם ואוהב. |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
כמו
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
הוא(שולט) • 24 בדצמ׳ 2004
דודו טופז נו
|
|
melody |
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
melody • 24 בדצמ׳ 2004
הנה הכתבה:
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=412736&contrassID=2&subContrassID=21&sbSubContrassID=0 על התסמונת עצמה יש מאות מאמרים בגוגל. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 24 בדצמ׳ 2004
מתוך הכרות עם האנשים ,שמחה שהאמת יצאה לאור .
בית השאנטי הוא מפעל חיים של שני האנשים המדהיlמים שהכניסו אור ואמונה לחיים של ילדים שהממסד איבד בהם תקווה . לצדק לקח יותר מידי זמן לנצח , מקווה שהעניין לא הרפה את ידיהם של עובדיה ומריומה . |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
Re: שאלה על הפרעה נפשית
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 24 בדצמ׳ 2004
מיקי-בת כתב/ה: בשבוע שעבר בתוכנית שלו, קובי מידן אירח את המייסד של בית השאנטי, שנאשם באונס אחת החוסות וזוכה.
בשיחה בינהם, הם הזכירו את המתלוננת ואמרו (קובי אמר) שהיא סובלת מאיזו הפרעה נפשית (כנראה מוגדרת וידועה) הוא גם הזכיר את השם של ההפרעה. ההפרעה מתאפיינת בכך שהאדם שסובל ממנה הוא בעל פתיחות מאוד גדולה (לא הבנתי אם מינית או בכלל) וגם יש לו נטייה לרצות כל הזמן את האדם שמולו. מסקרן אותי לדעת יותר על ההפרעה הזאת. אם מישהו מכיר ויכול לספר, או אם מישהו ראה את התוכנית ויכול להגיד לי איך קראו לה בדיוק, כדי שאני אוכל לחפש לי מקורות מידע. אל תתנפלו עלי על שהזכרתי הפרעה נפשית באתר של BDSM , אין בכך לרמוז שכל השפחות או העבדים מופרעים, ואפילו לא רובם. היי מיקי. אני במקרה עושה עבודה כרגע על הפרעה נפשית. קיימים מספר ספרי סווג מקצועיים ובינלאומיים המקובלים בנושא. רשומה כל הפרעה נפשית וממש מה צריך להיות בה כדי לאבחן את החולה כחולה בהפרעה זו או אחרת. 2 הספרים המקובלים בנושא הם: DSM מהדורה רביעית כלומר DSM IV - זה הספר סווג של איגוד הפסיכאטריה האמריקאי. ICD מהדורה 10 כלומר ICD-10 - זה ספר הסווג של איגוד הפסיכיאטריה האירופאי. בארץ מבחינה משפטית משתמשים לרוב ב ICD. נורא מעניין לעיין בהם- הם נורא פשוטים להבנה, פשוט רשום כל הפרעה ומתחת אחת שתיים שלוש לדוגמה בנקודות איזה התנהגות צריכה להופיע בהפרעה כזאת. ההפרעות מסודרות מבחינת התוכן על כמה צירים: הפרעות שעל הציר הקליני- ניתנות לטיפול לרוב. הפרעות שמקורן אורגני. הפרעות אישיות-בהן די קשה לטפל. ועוד.. לדוגמה בהקשר שלשמו אנחנו פה: פטישיזם קיים שם. רק לסבר את האוזן הומוסקסואליות למשל הוצאה מה DSM רק במהדורה השלישית שלו. |
|
בירדי |
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
24 בדצמ׳ 2004
בירדי • 24 בדצמ׳ 2004
רק כדי לסבר את האוזן, במהדורה הרביעית של DSM הוציאו את הפדופיליה מרשימת ההפרעות הנפשיות, אלא אם היא בלתי מקובלת על אותו אדם. אז הוציאו.
|
|
מיקי-בת(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
25 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
25 בדצמ׳ 2004
מיקי-בת(נשלטת) • 25 בדצמ׳ 2004
תודה על התשובות.
|
|