הבוגר |
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
כשאת \ ה אומר \ ת לא למה את \ ה מתכוונ \ ת נושא רציני
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
הבוגר • 23 בדצמ׳ 2004
החלטתי לפתוח את השרשור הזה בעקבות מספר ארועים שקרו.
הארועים הללו קרו מאחר שמישהו (ואני ממשיך בלשון זכר למרות שכוונתי לשני המינים) לא יודע לקבל את הלא. לא אינני מעוניין לא אינני מעוניינת אינך או אינך מתאימים לי. לא,עד כאן,זה הגבול! מסתבר שיש חלק מהאנשים שהלא עבורם הוא המלצה ותו לא. מצב בלתי נסבל זה כבר גרם למעשי אלימות ברמה כזאת או אחרת,אלימות מילולית,אלימות פיזית ולאחרונה גם אלימות כלפי רכוש. אנו נמצאים בקהילה שחייבת לשים גבולות ברורים בין מותר לאסור. אני קורא כאן לכל מי שאיכפת לו וחושב שהדברים שקרו חייבים להיפסק ומיד,קום ועשה מעשה. לא באלימות אלה בדרך קונסטרוקטיבית. חייבם למצוא את הדרך להפסיק זאת. |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
23 בדצמ׳ 2004
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 23 בדצמ׳ 2004
יוני.
רבות נאמר על המילה הזאת "לא" שאנשים לא יודעים לקבל אותה. נמאס מזה !!! אוף, אני מאוד מקווה שהפעם נמצא באמת את הדרך להפסיק את המטרד הזה של האנשים שלא מקבלים את ה "לא" הכל-כך לגיטימי הזה ! |
|
בת שחר(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
26 בדצמ׳ 2004
ואני מקווה
לפני 19 שנים •
26 בדצמ׳ 2004
בת שחר(לא בעסק) • 26 בדצמ׳ 2004
שנפסיק כבר עם השרשורים בנושא הזה , שנטחן כבר מכל הכיוונים
זה כבר מתחיל לשעמם... הצילו !!!! |
|
Darkness of Human(שולט) |
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
Darkness of Human(שולט) • 29 בדצמ׳ 2004
לא הוא לא הוא לא !
מתוך מילון אבן שושן (ציטוט חלקי - לא היה לי כוח להקליד את כולו ): לא [אכדית-la ; ארמית-לא ; ערבית-לא] >>> מילת שלילה 1, לאו 2, [במשפט ציווי] אל ! בל ! 3, מילת שלילה וניגוד לפני תואר לא ולא ! = בשום אופן לאו ! בהחלט לא ! מי שלא מבין מה זה לא - אימרו לו לא ולא ! ואם עדיין לא מבין >>>> תנו לו תרגום בגוף הסרט = הצלפה בריאה / סטירה / בעיטה וכל דבר נוסף העולה על דעתכם מכיוון שאין פירוש אחר למילה לא ! |
|