ענתית |
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
מסיבת תחפושות בצ'ט של הכלוב
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
ענתית • 28 בדצמ׳ 2004
בהתחלה לא ממש הבנו מה קורה, פתאום היו 2 צ'טים, ובאחד מהם לא היו כינויים...
אנשים נכנסו ולא הבינו מה לעזעזל קרה לכלוב... אבל אחרי תמיהות והוראות הפעלה מכלובי, הפך הצ'ט למסיבת תחפושות.... כל אחד נכנס עם ניק אחר, והחליף אותו כל 10 שניות בממוצע, אני יושבת מול המסך ומתפוצצת מצחוק מזמן לא צחקתי ככה, פייר, כל המעבר לשרת החדש עשה רק טוב, ואפילו הפריצה שארעה למחרת רק הביאה עוד אנשים לאתר ככה זה, כל פרסום עובד.... אז היה דווקא כייף עם כל האנונימיים והכינויים המשעשעים (ותודה מיוחדת למנוש_חלק וכמובן לסימה ממחלקה ג' ולמרעידת ביצי קוסמים ולכל המתחפשים היצירתיים ) כלובי אולי זה יהייה רעיון נחמד לפורים... צ'ט אנונימי שכל אחד יוכל להתחפש בו אז היה כייף תודה וחיבוק לכלובי ומזל טוב על השרת החדש וכשתתפוס את המאנייק שפרץ לאתר.... תראה לו מה זה סאב זועם... |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
אכן משעשע
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
זיקית • 28 בדצמ׳ 2004
ומי שלא ראה כלובי זועם לא ראה סאב דומיננטי מימיו..
|
|
ve-ra{Q} |
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
ve-ra{Q} • 28 בדצמ׳ 2004
אויש, חיכיתי שמישהו ירים את הכפפה.
אז, כן. היה משעשע. היה נחמד. היה גם מרתק באופן יוצר דופן. מזה זמן שאיני מוצאת עניין בצ'ט לבד מהמצ'וטטים הקבועים שלי, שאיתם יש לי קווי תקשורת נוספים. ומודעת לחסרונות העניין ובכל זאת, ומשיחות שקיימתי עם אחרים- חווית הצ'ט האנונימי הייתה חיובית בהחלט. ולגבי מנוש_חלק תמימוש, הוא מוסר שלומות ומתכנן על טיפול אפילציה מזורז, לאור הביקורות החיוביות . _{li-at{U_ |
|
Darkness of Human(שולט) |
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
Darkness of Human(שולט) • 29 בדצמ׳ 2004
אכן היה משעשע ביותר כל הקרקס הזה בצאט הזמני
למעט קטעים מסויימים שבהם אנשים ניצלו את החופש והתחזו לאנשים אחרים אשר אינם גולשים באתר או גישתם חסומה אליו זה כבר ביזיון והתאכזבתי לראות את זה |
|