CaveM |
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
CaveM • 28 בדצמ׳ 2004
אנפת לילה כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: עכשיו היא במצב יותר גרוע
היא לא יודעת עם יכולה לסמוך מצב רע ולא נעים דווקא עכשיו היא במצב טוב הרבה יותר. היא יודעת שהיא לא יכולה לסמוך עליו. אבל אולי לא הבנתי את כוונתך. אתה מוכן לפרש? כן אני הפרש לך לגביו את צודקת מצבה יותר טוב אבל כל חבריה האחרים ואחותה שידעו ולא סיפרו כן מתבה יותר רע ולא ממש נעים זו הכוונה |
|
אנפת לילה |
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
אנפת לילה • 28 בדצמ׳ 2004
CaveMaster כתב/ה: אנפת לילה כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: עכשיו היא במצב יותר גרוע
היא לא יודעת עם יכולה לסמוך מצב רע ולא נעים דווקא עכשיו היא במצב טוב הרבה יותר. היא יודעת שהיא לא יכולה לסמוך עליו. אבל אולי לא הבנתי את כוונתך. אתה מוכן לפרש? כן אני הפרש לך לגביו את צודקת מצבה יותר טוב אבל כל חבריה האחרים ואחותה שידעו ולא סיפרו כן מתבה יותר רע ולא ממש נעים זו הכוונה טוב, אני לא מסכימה. תמיד עדיף לדעת על מי אתה יכול לסמוך ועל מי לא. בן זוג, משפחה או חברים. לא חושבת שמצבה היה טוב יותר קודם. |
|
CaveM |
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
CaveM • 28 בדצמ׳ 2004
אנפת לילה כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: אנפת לילה כתב/ה: CaveMaster כתב/ה: עכשיו היא במצב יותר גרוע
היא לא יודעת עם יכולה לסמוך מצב רע ולא נעים דווקא עכשיו היא במצב טוב הרבה יותר. היא יודעת שהיא לא יכולה לסמוך עליו. אבל אולי לא הבנתי את כוונתך. אתה מוכן לפרש? כן אני הפרש לך לגביו את צודקת מצבה יותר טוב אבל כל חבריה האחרים ואחותה שידעו ולא סיפרו כן מתבה יותר רע ולא ממש נעים זו הכוונה טוב, אני לא מסכימה. תמיד עדיף לדעת על מי אתה יכול לסמוך ועל מי לא. בן זוג, משפחה או חברים. לא חושבת שמצבה היה טוב יותר קודם. לצערי זה לא אומר שמצבה יותר טוב היא עכשיו מודעת שהיא לא יכולה לסמוך וזה קשה מאוד |
|
הבוגר |
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בדצמ׳ 2004
הבוגר • 28 בדצמ׳ 2004
אנפת לילה
הנושא שהעלית כאוב מאוד. לעולם אינך יודעת מה בין שני בני זוג. אינך יודעת מה גרם למה? אף אחד לא יודע מה גרם למה פרט לשני בני הזוג כל דבר שנעשה מאחורי הגב הוא בגידה. פעם חשבתי אחרת,פעם חשבתי ששזאת לא בגידה...אבל בגידה היא בגידה ,בגידה שנעשה משהו מאחורי הגב. לכל בגידה ישנה סיבה ,לטנגו דרושים שניים. לכן אבקש ,אין לשפוט אף אחד מהצדדים. מה שבין בני זוג הוא מה שבין בני זוג. אנו כן יכולים לצדד בצד זה או איר מתוך סיפמטיה ,אבל לא לשפוט אף אחד מהצדדים. כמו שאמרתי הנושא כאוב ועצוב. |
|
גברי |
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
תגובה
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
גברי • 29 בדצמ׳ 2004
בכל פרידה או גירושים יש שלשה צדדים.הצד שלו,הצד שלה,והצד שאף אחד לא יודע וזהו בדר"כ
הצד הקובע,וברוך השם שאני לא שופט ולא דיין,בכל מקרה צר לי על כולם כולל הילדים, דעתי שנכונה לי היא שכל מערכת יחסים שלא מבוססת על אמת היא בעצם מלכתחילה לא קיימת-היא דימיון או חלום שבמוקדם או במאוחר מתפקחים או מתעוררים ממנו. גברי |
|
אנפת לילה |
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
מישהו אולי
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
אנפת לילה • 29 בדצמ׳ 2004
יכול לתת לי דוגמאות לצידוקים לבגידה?
כולם אומרים לי , את לא יודעת מה קורה בין שני אנשים. זה נכון באותה מידה שזה לא רלוונטי. זה יכול להיות רלוונטי אם מישהו יוכל להביא פה טיעון, או סיבה או צידוק לבגידה. |
|
סקסית הורסת(שולטת) |
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
אנפה , לא צריך צידוקים
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
סקסית הורסת(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2004
מי שזקוק להשלמות מחוץ לחיי הנישואין , יעשה את זה אחרת ירגיש מתוסכל כל חייו.
זה אולי הצידוק האמיתי הרלוואנטי. הרבה זוגות לא נימצאים באותו ריטמוס של חיי המין ולכ ן , אחד הצדדים זקוק להשלמות. |
|
CaveM |
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
CaveM • 29 בדצמ׳ 2004
זה קיים כי יש לאנשים צרכים לא חושב שיש צידוק לדבר
|
|
melody |
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
melody • 29 בדצמ׳ 2004
ציטוט:
הירחון הרשמי של הפסיכולוגים בארה"ב מפרסם מחקר חדש ובו מתגלה ש-20% ממערכות היחסים הקבועות התחילו כאשר לפחות אחד מבני הזוג היה נתון עדיין בקשר רגשי עם אחר. עורכי המחקר בו השתתפו צעירים עד גיל 35 ובני זוג בני 40 עד 65, ושהקיף 16 אלף איש, מכנים את התופעה 'סחיבת בני זוג'. 62% מהנשאלים ו-40% מהנשאלות סיפרו שניסו לפתות בני זוג של מישהו אחר. 47% מהגברים ו-32% מהנשים סיפרו שנחשפו לנסיונות פיתוי כאלה, ואף התפתו. נשים, מתברר, בדיוק כמו גברים, מסוגלות להיות בלתי נאמנות ואפילו בוגדניות ביותר בשלבים מסוימים של חייהן. מאפייני "הבוגד" בין אם הוא ברזילאי או צרפתי נמצאו דומים: טיפוסים סקרניים, פתוחים להתנסויות חדשות, מושכים מאוד מבחינה מינית ולא מסתייגים לדון בנושאים מיניים הנחשבים לטאבו בד"כ. גם מאפייני "המתפתים" דומים באשר הם: אלה הם גברים ונשים – שמצד אחד יש להם הערכה עצמית גבוהה מאוד, יחד עם הגדרה "שאין להם אלוהים". הם לא ישרים מטבעם, חסרי התחשבות כלפי הסביבה, ישירים ובוטים, והם מאוד לא צנועים בסגנון החיים היומיומי שלהם. אבל מה- מי שהתחיל מערכת יחסים "גנובה" שלא יצפה שזו שלו תהיה יציבה יותר: מערכות היחסים שלידתן בגניבה לא תמיד נמשכות לאורך ימים. סביר להניח שמי שהתפתה לנטוש את בן זוגו למען מישהו אחר, ייצר מערכת חדשה בלתי אמינה באותה המידה. מי שרימה את בן זוגו ירמה, מתברר, גם את המאהב או המאהבת החדשים. http://www.iwomen.co.il/show_article.asp?article_id=87935,msn=no |
|
מוקדון |
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
מה שבטוח הוא
לפני 19 שנים •
29 בדצמ׳ 2004
מוקדון • 29 בדצמ׳ 2004
שכל הנשואים שנמצאים כאן ומצדיקים את היותם כאן בגיוון חיי המין וכדומה, יהיו ילדים מפוחדים ויזחלו על ארבע אם האישה החוקית תגלה את מעלליהם. עד אז הם גיבורים גדולים וחושבים שהם שולטים בכל דבר. לחילופין, אני מאחל שכל אחת מנשותיהם תיכנסנה לאתר, או שמא להן אסור?
... |
|