אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
31 בדצמ׳ 2004
אלון-סאב(נשלט) • 31 בדצמ׳ 2004
תודה אליס.
ותודה dark artist. בהחלט מקווה להזדמנות שנייה, למרות שאני בטוח שאין לי סיכוי עם אותה אחת. אך אולי יהיה לי סיכוי לחוויה דומה עם אחרת...? מחזיק אצבעות. |
|
שוקולית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
2 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בינו׳ 2005
שוקולית(שולטת) • 2 בינו׳ 2005
אה אה אהההההה
אלוןןןןןןןןןןןןןןן מקסים אחד,ריתקת אותי. |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
2 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בינו׳ 2005
אלון-סאב(נשלט) • 2 בינו׳ 2005
שוקו - בכייף.
|
|
אוריאן |
לפני 19 שנים •
2 בינו׳ 2005
מקסים
לפני 19 שנים •
2 בינו׳ 2005
אוריאן • 2 בינו׳ 2005
כל כך יפה אלון, פשוט מקסים הכנות שלך מדהימה
הלוואי והייתי יכולה להיות ככה לקבל את הדברים לענות בכנות בלי להתחכם נהנתי מכל רגע, עצוב לי שלא עברת את המבחן הלוואי שתמצא את אותה אחת שתיקח אותך תחת חסותה או שהיא תמצא אותך חיבוק חם... |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
2 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בינו׳ 2005
אלון-סאב(נשלט) • 2 בינו׳ 2005
תודה רבה-רבה אוריאנה על החיבוק והמילים החמות, מוערכות עד למאוד.
ובבקשה אל תהיה עצובה - שמחי בשבילי על שבכלל זכיתי לעבור חוויה כה טובה וחזקה עד שהמילים פשוט דרשו להינצר לנצח בכתב. |
|
השטיח |
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
השטיח • 13 בינו׳ 2005
אחחחח
איזו חוויה מרתקת, גרמת לי לייחל לכזאת. נכל מקרה רציתי להגיד שעם כל אמצעי הזהירות שנקטת (ואני משוכנע שכן), דמי צודק ברוב דבריו.אני הייתי נוהג וממליץ כך לכל אדם בנוגע לסוג כזה של מפגשים. |
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
SIVAN(אחרת) • 13 בינו׳ 2005
נהנתי מאוד לקרוא , בדרך כלל איני קוראת עד הסוף
הצלחת לגרום לי לסיים ולהנות מאוד, מאחלת ובטוחה שתמצא את האחת, אתה נשמע ראוי לכך. |
|
מלכת הלילי(אחר) |
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
מלכת הלילי(אחר) • 13 בינו׳ 2005
אלון....כתיבה ניפלאה..
נהנתי לקרוא , אכן חוויה עברת.. שמחה שנהנת... |
|
Tish Adams |
לפני 19 שנים •
14 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 בינו׳ 2005
Tish Adams • 14 בינו׳ 2005
Demi כתב/ה: אלון, אם יורשה לי משפט אחד ברשותך
הפעם זה נגמר טוב, אבל, זכור תמיד שאנחנו גרים במדינת ישראל ויש אירגוני טרור שמעוניינים לחטוף אנשים לצרכים שונים, כמו כן לא חסרים פסיכופטים כך שלך תדע.... לדעתי האישית חשוב לשים גבולות, עד כמה שהפנטזיה מדליקה חייבים לדאוג לבטיחות כי אם חלילה וחס היה מתברר שמדובר בפעולה למשל של איזה אירגון טרור (כמו למשל החייל שחטפו ורצחו לפני איזה שנה וחצי) אז.... היינו נאלצים לשמוע עליך בחדשות במבט ולא בחדשות הכלוב. מצטער אם הרסתי פנטזיה, כולנו לפעמים מאבדים קצת את הראש ועושים דברים שאחרי זה כשאנחנו חושבים עליהם, אז מבינים כמה טיפשים היינו וכמה מסוכן זה היה. אכן, מצור את החוויה הזאת לכל חייך אבל בעתיד אני ממליץ להפעיל מספר מקדמי בטיחות. ההמשך מציג את מקדמי הבטיחות שעולים בראשי בשלב זה: 1. להודיע לחבר לאן אתה מגיע - כתובת, טלפון וכל שאר פרטים. לסגור עם החבר שאם אתה לא מתקשר אליו תוך X זמן אז הוא מתקשר למשטרה. 2. לעולם לא ל'קיים פגישה ראשונה בבית, רק במקום ציבורי. 3. לא להפגש עם מי שלא מוכן למסור את שמו, טלפון שלו, כתובתו. לא להסתפק בסלולרי - לדרוש גם טלפון בזק. 4. לעולם לא להסכים לכיסוי עיניים או כל הגבלה שהיא (קשירה) עם אדם שלא מכירים, וגם אם מכירים חובה שיהיה בניכם אימון מלא. האימון הזה חייב להיות ברמה כזאת שבכל מקרה בו העבד יבקש שישחררו אותו, מייד הוא ישוחרר בלי שאלות ובלי משאים ומתנים למיניהם. יש משהו בדבריך אבל אל תשכח שהוא קיבל מפתח לדירה לצאת באם ירגיש צורך בכך. את הכתובת הוא ידע, הרי הוא הגיע לשם וגם שוחחו בטלפון. אלון, אהבתי את מה שכתבת ואת התנסחותך. מקסים. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
14 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 בינו׳ 2005
Aragorn(שולט) • 14 בינו׳ 2005
אלון ויש בו המון!. סיפור מצוין הן מבחינת הכתיבה והן מבחינת התוכן. לא מזמן התלוננו על מחסור בתיאורי סשנים מנטלים אז בא אלון ופתר את הבעיה להתפשט בפני בן אדם זר זו אאכן חוויה עוצמתית ומיוחדת במיוחד עבור אישה אבל גם עבור גבר. ניתן לשלב זאת בבדיקה גופנית על פי מיטב מסורת סרסורי ישראל בבואם לבדוק זונות חדשות! המהדרין יכולים גם לדרוש מהסאב/ית לרקוד לפניהם ו/או לאונן. אפשר עוד ללכת הרבה יותר רחוק מזה אבל ברשותיכם אני אעצור פה. אני לא רוצה לחשוף את כל הקלפים שלי האמת היא שמעולם לא העברתי מישהי חוויה כזו בזמן שהיא היתה עם עינים קשורות אני בדרך כלל אוהב להביט בה עמוק בעינים בזמן שהיא עושה את המוטל עליה אין כמו העינים לקרוא מהם את מה שמתרחש עמוק בפנים אבל כיסוי עינים נשמע לי רעיון ששווה לנסות אותו פעם אחת |
|