סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ושוב בגידה

nerissa​(אחרת)
לפני 19 שנים • 30 בדצמ׳ 2004
nerissa​(אחרת) • 30 בדצמ׳ 2004
מה זה או?!

אי אפשר הכל ביחד???? icon_lol.gif
וזה לא מגעיל! זה ייגר! icon_evil.gif

נשתה, נשיר ונלך מכות על השולחן ביליארד בחוטיני. הולך??? icon_wink.gif
Anan-Sagol​(שולט)
לפני 19 שנים • 1 בינו׳ 2005

קורס ללימוד שחיה בהתכתבות

Anan-Sagol​(שולט) • 1 בינו׳ 2005
לאור הנאמר לאורך השרשיר אני מגיע למספר מסקנות:

1. אל תדון אדם עד שתגיע למקומו, לכל המטיפות/ים כנגד הבגידה למיטב בדיקתי לא חוויתם מערכת זוגית של 15 שנים ומעלה (אנפה פייה ועוד).

2. כפי שנאמר בתשובות של מי שהיו שם יוצא כי המניעים לבגידה באים ממקומות שונים ומזויות ראיה שונות.

3. למעט רבי און הסובלים מ "חרמניטוס פורטה היפו" הרי שכולנו (הבוגדים) היינו רוצים להיות בחייק בת זוגנו הנאהבת ולחיות איתה עד אחרון יומנו עלי אדמות. אולי היינו משתתפים בחילופים למניהם אך נשארים זה בחיקה של זו. (זו לא בגידה ???) icon_redface.gif

4. החיים הם תוצר של מחזאי ובימאי מוכשרים במיוחד ואלו כתבו לנו הזוגות מחזה מיוחד כל זוג המחזה שלו על הטרגדיות והקומדיות שבו. במיוחד הקומדיות.

5. הדיון על הבגידה יוצא נפלא בין הסדינים ובעירום מלא, כאן הוא דומה ללימוד שחיה בהתכתבות.
ענן-סגול
Anan-Sagol​(שולט)

הסיבה לבגידה

אנפה ביקשה דוגמאות למקרים הגורמים לבגידה
הרי לך גורם מספר 1
כאשר האשה הופכת את הסקס לאמצעי תשלום

ענן-סגול
אנפת לילה

Re: קורס ללימוד שחיה בהתכתבות

אנפת לילה • 1 בינו׳ 2005
Anan כתב/ה:
לאור הנאמר לאורך השרשיר אני מגיע למספר מסקנות:

1. אל תדון אדם עד שתגיע למקומו, לכל המטיפות/ים כנגד הבגידה למיטב בדיקתי לא חוויתם מערכת זוגית של 15 שנים ומעלה (אנפה פייה ועוד).

2. כפי שנאמר בתשובות של מי שהיו שם יוצא כי המניעים לבגידה באים ממקומות שונים ומזויות ראיה שונות.

3. למעט רבי און הסובלים מ "חרמניטוס פורטה היפו" הרי שכולנו (הבוגדים) היינו רוצים להיות בחייק בת זוגנו הנאהבת ולחיות איתה עד אחרון יומנו עלי אדמות. אולי היינו משתתפים בחילופים למניהם אך נשארים זה בחיקה של זו. (זו לא בגידה ???) icon_redface.gif

4. החיים הם תוצר של מחזאי ובימאי מוכשרים במיוחד ואלו כתבו לנו הזוגות מחזה מיוחד כל זוג המחזה שלו על הטרגדיות והקומדיות שבו. במיוחד הקומדיות.

5. הדיון על הבגידה יוצא נפלא בין הסדינים ובעירום מלא, כאן הוא דומה ללימוד שחיה בהתכתבות.
ענן-סגול

לגבי מס' 1 , באמת בדקת איזה מערכות יחסים היו לי? נדמה לי שבנית לך איזו תמונה דמיונית לחלוטין עלי.

לגבי מס' 3 חילופי זוגות בידיעת שני בני הזוג אינה בגידה לשיטתי , כי לא מדובר פה בשקר והסתרה, אלא בדבר שנעשה בהסכמה מלאה ואפילו בהשתתפות שני הצדדים.
Anan-Sagol​(שולט)

לאנפה

אכן אנני מכיר את ההסטוריה שלך וכוונתי הייתה גם אליך אך לא רק.

לגבי מספר שלוש כוונתי הייתה להצביע על הצורך בגיוון, העטיפה הקרויה חילופי זוגות היא עלה תאנה ורבלי לזיון עם אחר "בהסכמה" , יצא לך שתמיד הסכמת ?

היפה הוא שאמרת לדעתי זו אינה בגידה, ויפה אמרת, זו זעתך גם לגבי הבגידה זו דעתך והיא שלך בבדידות מזהרת, ולזה בעצם חתרתי.

תפיסת העולם שלך בנושא, הקיים כימי עולם מנוגדת למה שמתרחש מאז, היתכן שעד היום כל הבוגדים טעו ורק אנפה היא הילד שצעק המלך הוא עירום, חישבי על זה.

ענן-סגול
אנפת לילה
לפני 19 שנים • 2 בינו׳ 2005

Re: לאנפה

אנפת לילה • 2 בינו׳ 2005
Anan כתב/ה:
אכן אנני מכיר את ההסטוריה שלך וכוונתי הייתה גם אליך אך לא רק.

לגבי מספר שלוש כוונתי הייתה להצביע על הצורך בגיוון, העטיפה הקרויה חילופי זוגות היא עלה תאנה ורבלי לזיון עם אחר "בהסכמה" , יצא לך שתמיד הסכמת ?

היפה הוא שאמרת לדעתי זו אינה בגידה, ויפה אמרת, זו זעתך גם לגבי הבגידה זו דעתך והיא שלך בבדידות מזהרת, ולזה בעצם חתרתי.

תפיסת העולם שלך בנושא, הקיים כימי עולם מנוגדת למה שמתרחש מאז, היתכן שעד היום כל הבוגדים טעו ורק אנפה היא הילד שצעק המלך הוא עירום, חישבי על זה.

ענן-סגול

אל תתכוון גם אלי או רק אלי, אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

הסכמה זה שם המשחק, להבדיל משקר ואי ידיעה. אם אין הסכמה, כמובן שאי אפשר לשחק בחילופי זוגות או כל שעשוע אחר.

דעתי היא אכן דעתי בלבד. אבל תתפלא לשמוע, אפילו אם תקרא בשירשור הנוכחי שיש עוד אנשים שחושבים כמוני. קביעת עובדות שגויות בטון פסקני לא עושה אותן נכונות יותר.

האם כל הבוגדים טעו? לא יודעת אם טעות זו המילה הנכונה פה.
זה רק ענין של תפיסת עולם כדברייך. אם אתה חושב שבגידה היא חלק לגיטימי, מקובל וצפוי של נישואין, אז למה להתחתן מראש? או למה לא להגדיר מראש את הנישואין כפתוחים, כך שכל אחד מבני הזוג יהנה מזוגיות נעימה ובית וגם מריגושים שיש בחוץ?
אי אפשר להגדיר ככה כל זוגיות, כי לא כל הבני/בנות הזוג מסוגלים לסבול שהשותף/פה שלהם לחיים נמצא במערכת יחסים עם אחר? אה, אז סימן שיש עם זה בעיה. ולפתור אותה בשקר זה אולי הפתרון הנכון מבחינתך,אבל לא בהכרח מבחינת הצד השני.
Anan-Sagol​(שולט)
לפני 19 שנים • 3 בינו׳ 2005

Re: לאנפה

Anan-Sagol​(שולט) • 3 בינו׳ 2005
ציטוט: אל תתכוון גם אלי או רק אלי, אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אנפה אולי תספרי לי ולכולם מה אני לא יודע ?
לאחר מכן נמשיך שורה שורה
ענן-סגול
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 19 שנים • 3 בינו׳ 2005

מה מפריע כאן?!

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 3 בינו׳ 2005
אנפה, מה שמציק לי, ואני סבור שמציק לעוד כמה מהמגיבים לשרשור שלך הוא השיפוטיות שבכתיבה שלך.

תארי לך שמגיע מישהו לכלוב, וכותב בו נאום חוצב להבות על חוסר המוסריות שבהצלפה בבני אדם, או בהתיחסות לאדם כעבד במאה ה-21.

והנאום הזה מגנה, מנתח ויוצא בהצהרות גורפות לגבי כל מי שאיננו מציית לאותם כללי מוסר שהכותב מאמין בהם.

בעברית המונח לכך הוא שיפוטיות.

אני יכול להבין שלך, אנפה, קשה לראות שאנשים מסוגלים לקיים מערכת יחסים בדסמית במקביל לחיי זוגיות וניליים.

אני יכול להבין, אנפה, שקשה לך לראות את הסבל שעברה החברה שלך לעבודה, לפחות עד שבן הזוג שלה חזר לזרועותיה.

אינני יכול להבין את ההצהרות הגורפות והשופטות של כל מי שאיננו חי על פי הכללים שאת מאמינה בהם.

בעיני, חברה/קהילה בדסמית חייבים מעצם טבעם להתקיים במרח שבו אנשים מוכנים לוותר על השיפוטיות שלהם.

כי בעיני חובבת ההשתנות נועץ המחטים עושה משהו נורא.
ובעיני חובב המחטים, חבלים וקשירות זו סתם עבודת מקרמה.
והמצליפה לא תוכל להבין את חובב כפות הרגליים.

וכך, בהינף יד קל, כולנו יכולים להתפלג בחוסר סובלנות ובשיפוטיות עד אינסוף...

הרשי לי להציע לך אוסף מונחים להתחיל בהם את המשפטים שלך על הבגידה (ועל כל נושא אחר בו יש לך דעות ותחושות או העדפות):-
- אני חושבת ש-
- אני מאמינה ש-
- אני מרגישה ש-
- לדעתי

אני סבור שתרגישי הבדל בתגובות של אנשים לדעותיך...
לבנה​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 4 בינו׳ 2005

אנפה צודקת

לבנה​(נשלטת) • 4 בינו׳ 2005
והשיפוטיות במקרה הזה היא לגמרי במקומה. שהרי אנחנו מטיפים לבדס'מ בהסכמה, כדי לוודא שהצד הפסיבי לא יפגע, ומאידך, מצדיקים בגידה? הרי בבגידה, הצד הפסיבי (הנבגד), אינו יכול לתת את הסכמתו, כי הוא כלל אינו יודע, וב99% מהמקרים, יפגע אם יגלה. (ואני כן מדברת מתוך נישואים של מעל 15 שנה).
בנושא הבגידה, אין מקום לטעמים שונים, כגון, כן או לא ליקוק כפות רגלים או נעיצת מחטים. כאן מדובר באמות מידה מוסריות, כשקנה המידה הן אמות המידה של הצד הנבגד!! ולא אלו של הצד הבוגד!!
אם אישתו של X טוענת שקיום יחסים של בעלה עם אשה אחרת, הוא לגיטמי, לא אעז לגנות את את X. אבל, אם אשתו אינה סבורה כך, הרי שאותם יחסים, רואיים לגנאי.
melody
לפני 19 שנים • 4 בינו׳ 2005
melody • 4 בינו׳ 2005
קחו ותרגעו icon_smile.gif

(נריסה !!!! אלה מאמרים ולא חוו"ד אישית שלי icon_twisted.gif )

מה אומרים הביולוגים, הפסיכולוגים, הסוציולוגים והחוקרים הפרטיים .....

http://www.azr.co.il/books3_2.html