Anan-Sagol(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
Anan-Sagol(שולט) • 4 בינו׳ 2005
ציטוט: אם אישתו של X טוענת שקיום יחסים של בעלה עם אשה אחרת, הוא לגיטמי, לא אעז לגנות את את X. אבל, אם אשתו אינה סבורה כך, הרי שאותם יחסים, רואיים לגנאי.
צר עולמי כעולם הנמלה. אלו כל המקרים הכלולים בנושא הבגידה ? אם חיית בקשר נשואין מעל ל 15 שנה מה הסטטוס שלך כיום ? היית מסכימה לכל גחמה של בעלך ? ומה תפקידו לציית חוסר שיתוף הפעולה ? יש בין הנשואים שמזלם לא שפר וזה המוצא היחידי , זו אינה בגידה זה השלמה עם צורת החיים הכפויה. לכל היועצים לאט לכם לא תמיד רצוי וכדאי להתגרש ולפעמים לא אפשרי. ענן-סגול |
|
Anan-Sagol(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
Anan-Sagol(שולט) • 4 בינו׳ 2005
ציטוט: אם אישתו של X טוענת שקיום יחסים של בעלה עם אשה אחרת, הוא לגיטמי, לא אעז לגנות את את X. אבל, אם אשתו אינה סבורה כך, הרי שאותם יחסים, רואיים לגנאי.
צר עולמי כעולם הנמלה. אלו כל המקרים הכלולים בנושא הבגידה ? אם חיית בקשר נשואין מעל ל 15 שנה מה הסטטוס שלך כיום ? היית מסכימה לכל גחמה של בעלך ? ומה תפקידו לציית חוסר שיתוף הפעולה ? יש בין הנשואים שמזלם לא שפר וזה המוצא היחידי , זו אינה בגידה זה השלמה עם צורת החיים הכפויה. לכל היועצים לאט לכם לא תמיד רצוי וכדאי להתגרש ולפעמים לא אפשרי. ענן-סגול |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
שו???
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
לבנה(נשלטת) • 4 בינו׳ 2005
את המשפט " ומה תפקידו לציית חוסר שיתוף הפעולה ?" לא הבנתי כלל. משהו שם בתחביר לא מסדר. תרצה לנסח מחדש?
הסטטוס שלי כיום, מופיע בפרופיל שלי. אני נשואה. אילו הייתי נאלצת לבחור בין בעלי לבין בדסמ, הייתי בוחרת, למרות שזו בחירה כואבת. לעולם לא הייתי מנסה לספק את הצורך שלי בבדסמ מאחורי גבו של בעלי. "צורת חיים כפויה"? מי כפה אותה? בן הזוג הנבגד? ממש לא למה מגיע לו להענש על פשע שלא ביצע? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
אני חייב להתערב ... סוף סוף
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
קליבר(שולט) • 5 בינו׳ 2005
ליבי עם ענן סגל
יש מצבים שאי אפשר באותה נקודת זמן להתגרש.. וגם אין תקשורת טובה עם בן/ בת הזוג ואי אפשר להסביר.. ואני אגב לא חייב הסבר לאיש , למעט לעצמי ולבת זוגי , אבל אני לא אותו אחד שהיא התחתנה איתו ...התבגרתי , השתנתי , ועוד כמה וכמה דברים ( טובים ולא טובים ) . פותחת השרשור , אנפת הלילה , הפנתה אותי לפני מספר ימים לכאן , שאקרא מה שכתבה . אני ממש לא מסכים עם רוב מה שאמרה . כאשר חברתך מפנה אצבע מאשימה אל בעלה ש- "בגד" בה האם היא גם בודקת בעצמה או אצל עצמה מה קרה ? ואגב למה בגידה זה רק סקס , ואם אשה אחרת מבשלת לי ארוחות ? |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
שוב בגידות?
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
אליאס(אחרת) • 5 בינו׳ 2005
אני באמת, אבל באמת לא מבינה על מה המהומה. הכל מתחיל מבראשית, שני אנשים מכירים, מתאהבים (לא תמיד), מחליטים להקים בית בישראל, מתחתנים, מביאים ילד וכל זוג מתחיל לנהל מהלך חיים כזה או אחר.
הסיפור מוכר. שני אנשים, יכול להיות שתחילת סיפורם היה בשנות העשרים לחייהם, כעת הם בשנות הארבעים, קצת עייפים זה מזו, קצת משועממים, הכל די צפוי, מדוע אם כך, הרשות אינה נתונה? לכל מטבע יש שני צדדים, גם אם הקרבה היא לצד הנפגע, אני תוהה האם מישהו הטריח את עצמו לשאול את הצד "הפוגע" מה הביא אותו לבגוד? איך הצד הנפגע מגדיר בכלל בגידה? האם ידידה למטרת שיח או ידידה למטרת זיון או ידידה לעבודה - כל צורת הידידות ערכן זהה? אותי תמיד מכעיס הצורך בשיפוטיות של בני האדם. מנין יש אומץ לכל כך הרבה אנשים לצאת נגד הבוגד? האם כולנו נצבנו בפני אותו פיתוי ועמדו לו? ואם כן, האם ישנה ערובה שנעמוד בו לנצח? והצד הנבגד, מה איתו? האם עליי לרחם עליו? האם ללעוג לו? האם לנחמו? ואם התשובות חיוביות, מי קבע שאלו הנורמות שעל פיהם יישק דבר? אנפה, חברתך נבגדה. יש לה שתי אופציות: או לקום וללכת או להשאר. אם היא הולכת - מבחינתה נסתיימה הפרשה. אם היא נשארת, יש שתי אפשרויות: הראשונה, לדבר על כך עם בעלה/לרוץ עמו לטיפול אצל יועץ לזוגיות/להחתים אותו על צו שלא יבגוד בה שוב. אם הכל מתנהל נפלא בעשרים השנים הבאות - אין בעיה, אם הוא שב לבגוד בה, שתשב חברתך ותעשה בדק בית, הבעיה אצלה. |
|
נבט{marlena} |
לפני 19 שנים •
14 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 בינו׳ 2005
נבט{marlena} • 14 בינו׳ 2005
בתקופה לפני שנפרדתי מאישתי חשבתי לנהל רומן, פחות או יותר מכול הסיבות שהאלו כאן. בסוף לא עשיתי את זה, בגלל כל הסיבות שאנפה העלתה. אני מאוד רוצה להסכים עם אנפה ולחשוב שהיא צודקת. כל מה שאנפה אמרה נישמע לי הגיוני ונכון. אבל אני הגעתי למצב הזה בגיל צעיר, בלי ילדים ובלי משכנתא מאיימת בבנק והיה לי קל לקום וללכת. אני יודע שזה לא פתרון מתאים לכולם.
נכון, לבגוד בבן הזוג זה דבר איום ונורא. לפעמים לא לבגוד בו זו בחירה קשה לא פחות. ליבי יוצא אל אלו שנאלצים לעמוד בפני כזאת בחירה. אני רוצה להגיד להם לא לעשות את זה ואני לא יכול. בעולם מושלם אנשים לא היו משקרים ופוגעים, בעולם פחות מושלם עושים את מה שצריך בשביל לשרוד. |
|
Anan-Sagol(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 בינו׳ 2005
Anan-Sagol(שולט) • 22 בינו׳ 2005
Bunty כתב
ציטוט: ליבי יוצא אל אלו שנאלצים לעמוד בפני כזאת בחירה. אני רוצה להגיד להם לא לעשות את זה ואני לא יכול. בעולם מושלם אנשים לא היו משקרים ופוגעים, בעולם פחות מושלם עושים את מה שצריך בשביל לשרוד
תנסה לשכנע את אנפה ופייה ענן-סגול |
|
אנפת לילה |
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2005
אנפת לילה • 26 בינו׳ 2005
Anan כתב/ה: Bunty כתב
ציטוט: ליבי יוצא אל אלו שנאלצים לעמוד בפני כזאת בחירה. אני רוצה להגיד להם לא לעשות את זה ואני לא יכול. בעולם מושלם אנשים לא היו משקרים ופוגעים, בעולם פחות מושלם עושים את מה שצריך בשביל לשרוד
תנסה לשכנע את אנפה ופייה ענן-סגול למה לך לנסות לשכנע אותי? תחיה עם עצמך בשלום ולא יפריע לך מה אני חושבת. |
|
Anan-Sagol(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2005
[B]תגובה לאנפה[/B]
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2005
Anan-Sagol(שולט) • 26 בינו׳ 2005
אני חי עם זה אבל אנני מטיף או נוקט עמדה צדקנית.
ענן-סגול |
|
en1 |
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2005
אני חייבת לשאול
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2005
en1 • 26 בינו׳ 2005
פיה / אנפה -
האם לא היה מקרה אי פעם בעברכן שעשית משהו שהוא לא בסדר. אבל ממש לא בסדר. כזה שגם פוגע במישהו אחר. אמרתן משהו, עשיתן. משהו. ואני אלך צעד אחד אחורה - האם מעולם לא חשבתן משהו שהוא לא בסדר. ושוב, ממש ממש ממש לא בסדר. מלא בהרס עצמי, הרס של אחרים. אשמה, קנאה, בגידה, רוע, שנאה. האם הכל הולך לפי ההגיון? הכל טוב ונעים ונחמד וצודק? עולם עם מוסר מוחלט. נשמע אוטופי, לא? אז ממש לא. בלי לתת מקום ליצר, לדחף (כן, כשהמחשבה וההגיון בצד לרגע!) העולם שלנו היה ריקני לחלוטין. אם תוכלו לדמיין רגע אחד בחיים שלכן בו היצר הרע הוא זה שהכריע את ההתנהגות, והביא להתנהגות אנוכית, יצרית וללא שום קשר להגיון אז אולי תוכלו להבין גם בגידה. אם התחושות האלה הן מחוץ לטווח התחושות שאתן יכולות לחוש, אז אף פעם לא תבינו במה מדובר. ואני לא מקנאה בכן. |
|