sniper17 |
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
שאלה בקשר לבעיטות בביצים ודריכות
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
sniper17 • 3 בינו׳ 2005
האם בעיטות בביצים ודריכות מורידות את איכות הזרע?
זה יכול לגרום לי לעקרות? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
חיפוש קל ונעים
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 3 בינו׳ 2005
מה שאתה מתאר נמצא תחת ההגדרה של CBT - cock & Ball Torture.
חיפוש קצר בגוגל אחר רשימות של תשובות לשאלות נפוצות (FAQ) בנושא מעלה את הקישורים הבאים:- http://www.malesubmission.com/faq/cbt.htm http://www.fetishexchange.org/cbt1.shtml בתקוה שעזרתי במעט... |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
סכנת נפשות
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
SEAMASTER(שולט) • 5 בינו׳ 2005
בעיטה בביצים ומעיכתן לא רק שפוגעת בוודאות באיכות הזרע - בפוריות אלה שגם תפגע בתפקוד המיני לאורך זמן ועלולה ליצור שיטפי דם העלולים לפגוע בזקפה .
|
|
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
על מה אתה מבסס את הדיעה שלך?
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 5 בינו׳ 2005
על מה אתה מבסס את הדיעה שלך, SEAMASTER?
|
|
Black Roses |
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
5 בינו׳ 2005
Black Roses • 5 בינו׳ 2005
הכל תלוי במינון הנכון ובניסיון של הבועטת
|
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
Aragorn(שולט) • 9 בינו׳ 2005
כמו שהמשטרה היא לא מקור מוסמך למידע בנושא הסכנות הבריאותיות הגלומות בקרינה גרעינית כך, עם כל הכבוד שיש לי לנסיון, דום הוא לא מקור מוסמך למידע על הסכנות הגלומות ב CBT הסמכות היחידה במקרה כזה היא רופא. דרך אגב, דעתי האישית CBT זה פטיש מזעזע. |
|
Lady Vamp(שולטת) |
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
Lady Vamp(שולטת) • 9 בינו׳ 2005
Black_roses כתב/ה: הכל תלוי במינון הנכון ובניסיון של הבועטת
מסכימה לחלוטין! כל דבר יכול להיות מזיק לבריאות אם עושים אותו ללא ידע ולא במקצועיות... לכן צריך לשאול להתיעץ לקרוא מידע ושוב לקרוא מידע! ולגבי פטיש מזעזע, אני מכירה עוד כמה יותר מזעזעים מזה |
|
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
על פטישים, מסמרים וזעזוע
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 9 בינו׳ 2005
סביר להניח שזה לא יהיה הפטיש או הפעילות הבדסמית היחידה שתזעזע אותך כאן, מאסטר ג'יימס.
מאחר וכולנו מדברים על SSC, הרי איש לא יכריח אותך להשתתף בפעילות או פטיש מסוים, משום צד, אם לא תתענין ותביע רצון לכך. אז מה נשאר לנו, חוץ מהחשש שזה יכאב לך, אם תנסה? אישית, אני חושב שאם פטיש או פעילות מסוימים אינם מועדפים עלי - עדיף לי לא להתבטא על כך. הרי אם נבחן את רשימת הפעילויות הבדסמיות בצורה סטטיסטית, כל אחד ואחת מאיתנו יכול למצוא כמה פעילויות שיסווגו תחת "איכס, איך מישהו/י מיכולים לעשות X?" וגם כמה "אני, בחיים לא אעשה X". בדיוק כשם שכל אחד מאיתנו יסווג גם כמה פעילויות תחת "וואוו - זה בדיוק מה שאני הכי אוהב/ת!!!". ועל כל פעילות שאני אוהב, סביר להניח שיימצא מי שהפעילות הזו מגעליה או מפחידה אותו. על כן לדעתי, התבטאויות שתמציתן היא "איכס! איך מיזהו יכול לעשות X" הן התבטאויות שעדיף שלא יובעו... |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
Aragorn(שולט) • 9 בינו׳ 2005
הרשה לי לחלוק על דעתך המלומדה מר dan_kap. בתור מהנדס מצאתי לנכון לחלוק עם חברי הפורום מעט מניסיוני המקצועי ובכן אם יש משפט אחד חכם שאנחנו המהנדסים המצאנו זה אם זה עובד - אל תיגע בזה! דרך אגב, אם אחד מכם חובבי ה CBT לא יכול לספק את אישתו כתוצאה מתאונה מצערת אני כג'נטלמן מושלם מוכן לעזור לו בכך זאת כמובן בהנחה שהיא לא חובבת CBT או שאר מרעין בישין |
|
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
תודה לך, מאסטר ג'יימס
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 9 בינו׳ 2005
שמחתי לשמוע שאתה ממליץ כל כך טוב לעצמך...
|
|