SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
SexyRed(שולטת){Woody} • 11 בינו׳ 2005
לאדם הכי יקר,
לידיד הכי הכי לדום מסשן המון מזל טוב יקירי, שתצליח בכל דרך שתבחר בה, שתמשיך להקסים, לאהוב, וכמובן לצייר שתמשיך להיות אותו אדם משגע וסוחף. מאחלת לך רק זמנים טובים יותר, של הומור וחיוכים, של אהבה מטורפת וסישונים מוזרים... והכי חשוב- אוהבת המון! אחת אדומה .. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
ים_yam(לא בעסק) • 11 בינו׳ 2005
איש יקר
אמן מוכשר המון מזל טוב ליום ההולדת מאחלת לך שרק דברים טובים יקרו המוזות לא תעלמנה לעולם ושתגיע במהרה המוזה האחת והיחידה שתשאר בחייך לתמיד! ים |
|
moonlight |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
כמובטח -
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
moonlight • 11 בינו׳ 2005
הודעה ראשונה בכלוב (ובפורומים בכלל ) מוקדשת לך ..
מזל טוב יקירי.. מאחלת המון שנים של אושר, אהבה , יצירתיות, הגשמה עצמית וכל מה שבנאדם שיודע מה חשוב יכול לרצות.. moonlight. |
|
kitiara |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
kitiara • 11 בינו׳ 2005
מזל טוב דארק,
איש מוכשר ביותר ומקסים... עם ראש מלא בהפתעות וסיפורים... שתהיה לך שנה קסומה המון המון נשיקות.. קיט. |
|
ניקול בעקבגבוה(שולטת) |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
אמן אפל.
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
ניקול בעקבגבוה(שולטת) • 11 בינו׳ 2005
יקירי, ברכותיי ליום הולדתך, עד 120.
מהתבוננות פנימה אל תוך נבכי נשמתך, גיליתי אדם בעל עולם מופלא ועשיר. מאחלת לך המון אושר , אהבה וריגושים. המשך ליצור ולהיות אתה. בידידות רבה ועמוקה.. ניקול בעלת העקב המאוד מאוד גבוה(: |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
תודה רבה לכם אנשים יקרים שכמותכם
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
Dark Artist(שולט) • 11 בינו׳ 2005
הצלחתם להעלות חיוך רחב על שפתיי
טוב לי לדעת שהרבה אנשים אוהבים אותי ומעריכים אותי מאז הצטרפותי לקהילה גיליתי אנשים מדהימים ומקום חמים לחלוק איתם את חיי Black Rose -מלכת האופל של הקהילה,רק אושר יקירתי והרבה דם של בתולים Tracy-השדרנית הדגולה והסאבית הכי חמודה אלון סאב-היה לי העונג לקרוא את הכתיבה המדהימה שלך Master F-איש יקר שעוד אשוחח עימו רבות לונה-הבחורה הכי מתוקה שיצא לי להכיר וזאת שמגלה לי תמיד את הירח בלילה Master Abra Kadabra-האיש והקסמים Crazy Toast-האדם שאצלו אני מחפש את השפיות שלי ליידי מרמלד-המלכה המדהימה שממנה השכלתי Dom NB-אחד הדומים היותר מדהימים שהכרתי Darkness-איש טוב ואמן השעווה והשוטים אליזבת-בחורה עם לב גדול ואישיות זהב פויזונית-אמנית מוכשרת ומקעקעת נהדרת זאלוטוסים-זוג BDSM למופת BUBA-היפהפיה של הכלוב(גם באישיות) איקרוס-הבליין של הכלוב וחבר טוב Ronit-תמיד כיף לצחוק איתך ולקבל מחמאות Rainbow-חבר יקר שאני יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות Sub Diamond-היהלום שבכתר Toot-חברה יקרה וסאבית מדהימה Ket-החתולה הכי סקסית Sexy Red-יפהפיה וחכמה וסקסית,וחברה הכי טובה שיש.אוהב אותך Yam-אשה יפה שכמותך,אני מת עלייך Moonlight-הפיה שמאירה ותמשיך להאיר פינות אפלות בחיי Kitiara-האשה והעיניים הכי מדהימות שיש ניקול בעקב גבוה-מלכה אצילה ונהדרת ואשת סוד תודה לכולכם |
|
עגיל בפטמה(שולטת) |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
מזל טוף
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
עגיל בפטמה(שולטת) • 11 בינו׳ 2005
דארק מותק שיהיה לך המון המון מזל טוב
אחד האנשים שהיו יותר סובלניים אליי. אוהבת ומעריכה אותך המון המון ובאמת באמת באמת רק אושר (טוב נו עושר אף פעם לא מזיק) |
|
פחדנית האושר(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
איחולים
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
פחדנית האושר(לא בעסק) • 11 בינו׳ 2005
מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתהיה לך שנה ניפלאה תמשיך להיות אמן מופלא חבר נאמן ותמצא סוף סוף אהבה |
|
אילנה 78(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
אילנה 78(מתחלפת) • 11 בינו׳ 2005
דארק
דארקי = דארק שלי (ושל כולנו) המון מזל טוב צא מהבעסה ותצפה לדברים החדשים שמתחילים ( יום הולדת היא שנה חדשה עבורך) בהצלחה |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
מזל טוב!!!!
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
אמילי קייג'(אחרת) • 11 בינו׳ 2005
איש יקר
אמן מדהים המון מזל טוב, שיהיה לך רק טוב והמון המון המון הצלחה ואושר! מאסטר F קרנבל ואמיליה קרנבל. |
|