Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
YKINMK - Your Kink Is Not My Kink
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 11 בינו׳ 2005
במהלך שרשור של תגובות לשאלה שאדם שאל בפורום אלפוני ( http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7765 )
ציטוט:
האם בעיטות בביצים ודריכות מורידות את איכות הזרע? זה יכול לגרום לי לעקרות? נתקלתי בתגובות לתשובות בשרשור של אדם הקורא לעצמו master james ומגדיר עצמו שולט. בעיני התגובות שהופיעו בשרשור נעות בין אגרסיה (המוסווית ומוסברת כהומור) לבין זלזול באדם שמתענין בפעילות שאיננה לטעמו של master james. מאחר ואני סבור שתופעה שכזו, בפורום שכל מטרתו לאפשר לאנשים בתחילת דרכם לשאול שאלות - פוגעת בעצם קיום הפורום, חשבתי שיש צורך להבין ולדון בתגובות שהועלו בשרשור. ומאחר ו-master james מגדיר את עצמו כשולט על נשים, אני חושב שכאן המקום לפתח דיון על סובלנות וסבלנות כלפי מי שההעדפות שלהם שונות משלנו. אז, מה גורם לאדם שמגדיר את עצמו בפרופיל שלו בצורה הבאה:- ציטוט:
אני בן אדם מאוד סבלני וסובלני אני לא אבקר אדם רק בגלל שהוא לא כמו כולם. באופן בסיסי, לכול אדם יש זכות להיות שונה ומיוחד, ומגיע לו שיקבלו אותו כפי שהוא זאת כל עוד הוא מאפשר לזולתו מידת חופש דומה. להתבטא כפי שהוא בחר להתבטא בשרשור בפורום אלפוני? |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
אהבתי את
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
Yosefus(שולט) • 12 בינו׳ 2005
You can't always get what you want, but if you try, sometimes you can get what you need
וחוצמזה, מה מביא אדם עדין נפש (זה דןדןקאפ שלנו) ככה להתעלל פומבית באדם אחר ? (מה-זה-להתעלל ?! זובור בגולני זה כלב לידו). הרי זה לא המשתלח הראשון (ולא האחרון), ואף לא הגרוע שבהם. י. (תמצית: יוספוס-מצטרף-לתנועת-יש-גבול) |
|
גלתיאה |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
נושא כאוב
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
גלתיאה • 12 בינו׳ 2005
הרבה אנשים כותבים את מה שכותבים בפרופיל- ואין להם שמץ מה זה באמת אומר.
" זה מגעיל" " זה מזעזע" נו באמת... אתם הרי עושים לאותם אנשים את מה שהאנשים מבחוץ עושים לכם. מי החליט שהקייק שלכם יותר טוב משל האחר? מי נתן לכם בכלל את הזכות לשפוט אחרים? מה ההתנשאות הזו? זו קבלת האחר? זו סובלנות? והכי מצחיק שזה כל הזמן קורה כאן- במקום שאנשים אמורים לחוש חופשיים, ולדון בחופשיות על מה שהם, אז בדיוק כאן קוטלים אותם. הפטיש הזה דוחה אותך? ההוא מגעיל אותך? אז מה? מישהו חשב שאולי גם לאתו אדם יש זכות ומקום בדיוק לאותם האנשים שזה נורא דוחה אותם, לכתוב כאן בפורום? הרי מה עשה כאן ההוא מהאופל? הרי אתם עושים בדיוק מה שהוא עשה לכולם כאן, אתם רק מעדנים את זה, בשנינות, בהומור מטופש, אבל זה בדיוק זה..... יוסף- פשששששששששששש איזה שנינות- פתחת בלוג? עשרה קבין של שנינות ירדו לעולם, ויוסף מסתמא לקח תשעה, בעשרת הקבין של קבלת האחר הוא וויתר מראש- יותר חשוב להצחיק בפורום. נ. ב מתי דן קאפ ליגלג על קייק של מישהו אחר( וזה אם לא אכפת לך- היה הנושא, אבל השנינות הזאת הורגת אותך- תעשה עם זה משהו, או לחילופין לפני שאתה משחיז את עטך, תנסה להבין על מה מדובר ) |
|
פייה{O} |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
ואני חושבת
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
פייה{O} • 12 בינו׳ 2005
שאפשר להעלות נושאים חשובים גם בלי לגלוש לפסים אישיים.
סובלנות ופתיחות זה חשוב, על אחת כמה וכמה באתר שכזה. אבל הפורום מתדרדר באותה מידה גם כתוצאה ממתקפות אישיות שכאלה. |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
סובלנות
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
teacher(שולט) • 12 בינו׳ 2005
לפעמים אני מרגיש שדוקא במקום שאמור להיות ''מעוז הסובלנות'' בכל מה שקשור
לפטישים של אנשים, מיניות ושליטה, אני מגלה פעם אחר פעם - שמרנות ודיעה קדומה. לא היה ברור לי מאין זה מגיע ולמה ואיך אפשר להימנע מזה, אבל אני חושב שחלק מזה זה הביטחון העצמי של כל אחד מאיתנו לגבי מה אנחנו ואיך ה-BDSM משתלב בחיים שלנו, מאיפה זה בא וכו'.. קראתי את השרשור באלפוני, וכמו הרבה אחרים הוא התחיל בשאלה חשובה שנעלמה לה.. והאמירה של ''אם זה לא מקולקל - אל תיגע בזה'' - קצת רומזת שאנחנו בכלל צריכים להפסיק עם BDSM ולהשאיר את זה לרופאים ואמני לחימה (שאגב מפרים את הכלל הזה לחלוטין בכל אימון ואימון...) אני לא הייתי לוקח את זה יותר מדי ברצינות, מה גם שג'יימס אומר שהדיוק ההכרחי בעצמת המכה יכול להיות רק אצל אנשים בעלי ''..חגורה שחורה דאן 1 ומעלה..'', בוא תגיד את זה למלכת שבא או לאורלי, שככה מהשרוול - לא נראה לי שמחזיקות בתואר הנכסף. ושוב אנחנו מתרכזים בתפל ולא בעיקר, חגורה כזו או אחרת.. איזה שוט... מה צבע החבל.. ושוכחים שזה בסופו של דבר CBT נעשה בין אנשים שמכירים ומוקירים אחד את השני ושזה נעשה במסגרת ה-SSC ושבכלל כל השרשור הזה התחיל מהרצון לדעת ולא לפגוע באף אחד, לא פיזית ולא נפשית. פוסטים מהסוג הזה (שמתחילים טוב ונגמרים רע) מונעים מהרבה אנשים לשאול את השאלות הנכונות, במיוחד כאלה שזקוקים מאוד לתשובות. וה''אלפוני'' - יותר מכל מקום אחר צריך להיות מקום של סובלנות, סבלנות ומקום בו אומרים וכותבים גם מה שנראה מובן מאליו לפעמים. יום רגוע teacher |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
זאלופון(שולט) • 12 בינו׳ 2005
אני חושב שנכון לומר שבפורום אלפוני לא ראוי לשפוט את הדברים אלא לתת מידע, אבל לא נכון לומר שלא ראוי לשפוט בכלל.
מנקודת מבטי, יש בלבול נרחב בין סובלנות לבין קבלה. מותר לאדם לומר ש CBT או כל דבר אחר מגעיל בעיניו. מותר לאנשים מבחוץ להגיד ש BDSM דוחה בעיניהם. זכותם המלאה לדעתם בנושא, ממש כפי שזכותי לדיעה שונה. סובלנות בעיניי משמעותה לא הנכונות שלא לשפוט שום דבר ולקבל הכל כבסדר וכלגיטימי, אלא המוכנות להבין שדעתך מייצגת רק אותך ולאחר יש את הזכות לדעתו והשקפותיו שאינן פחות לגיטימיות משלך. בהתאם, אני לא דורש מאף אחד שלא להסיט את המבט כשאני עושה סשן, ממש כשם שלא הייתי רוצה שידרשו ממני שלא להסיט את המבט בעת שמתבצע מולי ביזאר קשה, שאותי אישית מגעיל אבל אני מבין שעבור אחרים הוא טוב ומהנה. אני כן דורש מהאחר שיבין שלגיטימי מצדי לאהוב בדסמ ממש כפי שלגיטימי מצדו שלא לאהוב, ושלא יקפוץ למסקנות חפוזות לגביי בגלל אהבתי לבדסמ ממש כפי שאני איני קופץ למסקנות חפוזות לגביו משום שאינו נמשך לתחום. זו בעיניי סובלנות. |
|
teacher(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
''לא אומרים איכס על אוכל''..
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
teacher(שולט) • 12 בינו׳ 2005
הרי ברור לכל אחד שכל מי שכותב מייצג את עצמו ולא את אף אחד אחר.
אבל יש גם דרך להתבטא כך שתהיה התייחסות לעיקר וגם שאחרים ירגישו נח להגיב מבלי להיות מותקפים. העניין הוא שיש איזו נחרצות, משהו כוללני וחותם שלפעמים מצטייר ממש כצרות אופק. ציטוט: ''..ביזאר קשה, שאותי אישית מגעיל אבל אני מבין שעבור אחרים הוא טוב ומהנה..''
הנה, נתת את הדוגמה - זה לא היה קשה לך להתחשב, גם אם זה משהו שנוא עליך, ובמיוחד אם אתה יודע שאנשים אחרים נהנים מזה. וב מ י ו ח ד בשרשור שנפתח במיוחד לצורך מידע בנושא, מן הסתם ע''י אנשים שמתעתדים לעשות את זה. צריך לזכור שזה אינו דיון לגמרי פילוסופי - הוא מתייחס לשרשור מאוד מסויים ולתגובות ספציפיות שם. teacher |
|
Olive |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
מצטרף לדן קאפ ולטיצ'ר
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
Olive • 12 בינו׳ 2005
לתחושתי, הרבה מאיתנו שוכחים לתת לזולת קרדיט על זה שמה שעושה להם את זה הוא לגיטימי מתוך ההבנה שגם אנחנו שונים מהכלל וטוב לנו בשוני הזה.
אני חושב שזה מגיע מחוסר ביטחון עמוק. אם אני לא לגמרי שלם עם עצמי, הדרך הכי טובה להיות בטוח היא לגרום לעצמי לחשוב שזהו הדרך היחידה. מכאן יוצא שעבד סטרייט חושב שמיילדום זה שטויות. דומית חושבת שסויטצ'ים סתם מבלבלים ולא החלטיים, אוהבי כאב לועגים לאוהבי ביזאר, והכי הכי נורא שחלק מהאנשים בקהילה בזים להומואים, לסביות או טרנסים. אני חושב שזה מאוד קטן מצד מי שמזלזל. "לא מתאים לי" לגיטימי. "אני מעדיף לא להסתכל" גם לגיטימי. "אני לא מבין" גם סבבה. במילותיו של ישו: "החפים מפשע יזרקו ראשונים את האבן" בתירגום לימינו: רק מי שחושב שטעמו מקובל על כולם ואיש אינו שופט אותו, שיפגע בנאשם. רוב הסיכויים שאם כלל זה יקוים אף אבן לא תזרק. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
Aragorn(שולט) • 12 בינו׳ 2005
קראתי רק את שתי השורות מהודעותו של dan_kap וכבר ראיתי ש dan_kap, חובב ה CBT, כנראה נפגע ממני ומנסה להחזיר בדרכו היחודית ... אני מקווה שברור לכם שאין לי שום כוונה להגיב ענינית או אפילו לקרוא את ההודעות שיפרסמו בשרשור זה את מה שיש לי להגיד על הנושא כבר אמרתי ב http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7765 אז תרגישו חופשיים תעשו חיים ותאכלו הרבה דגים זה מאוד בריא |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
עדכון עבור מי שהצהיר שלא יקרא כאן עוד (וגם עבור מי שלא)
לפני 19 שנים •
12 בינו׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 12 בינו׳ 2005
master james היקר,
עדיין לא הבנתי מהיכו הגעת למסקנה שאני חובב CBT. אם הייתי חובב CBT, מן הסתם הייתי טורח לתת תשובה שתכיל מעט יותר מקישורים למאמרים של אנשים אחרים. כמי שמגדיר את עצמו כשולט הטרוסקסואלי, קצת קשה לי לדמיין היכן אוכל למצוא האיברים הנדרשים ל-Cock & Ball Torture אצל השותפה שלי. בעיני, תמצית הדיון שניהלנו שם וכאן היא סובלנות כלפי זכותם של האחרים לשונות (בשורוק). בעיני, אדם שפונה בשאלה על פעילות בדסמית ראוי קודם כל לכבוד - אני מכיר לצערי יותר מדי אנשים שנפגעו בגלל שהם ומי שבחרו לשחק איתם בדסמ לא טרחו לשאול וללמוד נושא לפני שהתחילו לעסוק בו על אדם חי. פונט גדול וכחול, הסוואה של אגרסיה בהומור, ציטוט סמכות מקצועית מדיסציפלינה לא רלוונטית - כל אלו אינם מעידים לא על סובלנות ולא על קבלה של זכותם של אחרים להיות שונים ממך בהעדפות שלהם. הרי אנחנו איננו מדברים על אדם שניסה לכפות על master james לשחק ב-CBT עימו, אלא שאל שאלה פשוטה וענינית לגבי הבטיחות של פעילות בדסמית... איננו חושב שמצב שבו אדם יצטרך לשקול האם הפעילות שלגביה יש לו/ה שאלות מקובלת על דיירי הכלוב לפני שישאל אותה. ותזכורת קטנה - כולנו התחלנו ללא ניסיון בבדסמ. אין שום סיבה שכקהילהלא נוכל לסייע למי שיש להם שאלות או עושים צעדים ראשונים בתחום או בפעילות שחדשה להם... |
|