Dr Strangelove |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
מבוסס על סיפור אמיתי
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
Dr Strangelove • 11 בינו׳ 2005
מבוסס על סיפור אמיתי
השמות שונו, העובדות סולפו והפרצופים עוותו עד כי כל קשר למציאות הוא מקרי בהחלט פגשתי את טלי במילואים. חיילת צעירה בת 20. צפונית מרמת אביב ג'. חייכנית ושחצנית. מהרגע הראשון שהגעתי היא קרקרה סביבי. לא הקדשתי לכך חשיבות. בתור קצין לשעבר ביחידה אני רגיל לא לחשוב על החיילות. זה פשוט מסובך מדי. בבוקר כשהגעתי והחלפתי זיכרונות וסיפורים עם הקצינים האחרים מסביב לקפה השחור הרשמי היא הסתובבה סביבנו ולא הפסיקה לחייך. סה"כ בחורה נאה, חזה גדול, גוף לא רע, אבל בהחלט לא מרשימה. ובינינו - ילדה. במהלך אותו בוקר, התחלתי להבחין בכך שבכל מקום אליו אני הולך, היא מגיעה, אם החיוכים והניסיונות העילגים להשתלב בשיחה. בהמשכו של אותו יום, פרשתי למועדון היחידתי לקרוא פקמצ"ים לקראת הפעילות המתוכננת. השתרעתי לי בשקט לבדי, קורא ומסמן הערות. כשטלי הגיעה למועדון, אפילו לא הרמתי את הראש מהמסמך, ולא יחסתי לכך חשיבות. היא התיישבה לידי ואני באדישות המשכתי לקרוא. "אני חידה שלא תצליח לפתור", היא אמרה לי, לפתע. "אין לי שום עניין לתפור", עניתי לה בלי להרים את העיניים מהמסמך. לאחר מספר דקות של קריאה, במהלכן היא המשיכה לשבת לידי ללא אומר וללא מעש, נחת עלי העובדה שהיא מנסה להתחיל איתי (תמיד הייתי איטי בדברים הללו) והחלטתי לנסות אותה. "את יודעת להכין קפה?", שאלתי. "כן," "אז אני אשמח עם תכיני לי. שחור חזק בלי סוכר". כשהיא חזרה עם הקפה, לא אמרתי תודה. לקחתי לגימה מהקפה והמשכתי לקרוא. "את מזכירה לי חיילת שהייתה ביחידה פעם. קראו לה טלי", אמרתי לה לאחר זמן מה. טלי זזה בחוסר נוחות על הכסא. "לא מכירה אותה. מתי היא הייתה פה?" "אני חושב שאני אקרא לך טלי", חייכתי אליה, בחיוך שהשטן חייך לפאוסט כשהם חתמו על העסקה. "אבל .." "אני מעדיף לקרוא לך טלי", אמרתי לאט ובשקט, כשעיני עמוק בתוך עינייה. "טוב", היא גמגמה. חייכתי אליה, "יש לי חולשה לבחורות ממושמעות", אמרתי, "ונראה לי שיש לך פוטנציאל." "עכשיו תלכי,", הוספתי, "אני צריך לגמור לקרוא את זה." היום היה עמוס בישיבות והתארגנויות, וטלי ברחה לי מהראש. קצת אחרי חצות סיימנו את הפגישות להיום. הרגשתי צורך להתרענן והלכתי לרוץ על החוף. יש בסמוך ליחידה שלי אזור דיונות יפיפייה עם מסלול של 10 ק"מ שאני אוהב מזמן הסדיר. אין משהו מרגיע יותר מריצה קלה בלילה זרוע כוכבים. הגעתי לשער היחידה והתחלתי ללכת לקראת מגורי הקצינים. כשהתקרבתי לכניסה היא הגיחה מהצד. אני לא יודע כמה זמן היא חכתה, כנראה מסיום הישיבה. "הי," היא אמרה בחיוך הקליל הצפוני שלה. "הי," עניתי והמשכתי ללכת. כאילו שלא ידעתי שהיא שם בגללי. "חשבתי שאולי ...", עצרתי והסתובבתי אליה. היא קפאה באמצע המשפט "בואי איתי" אמרתי והתחלתי ללכת. הלכנו למגרש הכדורסל בקצה היחידה. ליד המגרש בפינה נידחת ויפה ישנם כמה שולחנות, מהסוג שיש ביערות קק"ל. התיישבתי ליד השולחן. "לא כאן", אמרתי לה כשהיא התקרבה להתיישב לידי. "תשבי לרגלי, אני רוצה לספר לך סיפור." היא התיישבה בישיבה מזרחית על החול לידי. אני הייתי במכנסים קצרים וטי-שירט, מזיע קלות לאחר הריצה וכשהסתכלתי עליה בפעם הראשונה, לרגלי, הבחנתי שהיא התלבשה יפה ודי סקסי. סיפרתי לה סיפור, כמו שאני מספר לכם עכשיו. ידעתי שהיא שלי, אבל רציתי שהיא תדע קצת מה מצפה לה, להקטין את ההפתעה. הסתכלתי עליה במהלך הסיפור, בוחן את תגובותיה לכל אנקודטה. מתי היא נלחצת, מתי היא מתגרה. חשוב לי לדעת, בוודאי בפעם הראשונה מה התגובות הצפויות של הנשלטת. זה עוזר לי לכוון את הסשן. "על הברכיים!", אמרתי. בקול שקט, כמעט עדין. טלי מייד עברה לעמוד על ברכיה. את ההמשך אתם יודעים, או יכולים לנחש! בתאבון! |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
crazy_toast(שולט){אליס} • 11 בינו׳ 2005
ביקורת ספרותית:
לא אמין. |
|
אליס(נשלטת){crazy_toas} |
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בינו׳ 2005
אליס(נשלטת){crazy_toas} • 11 בינו׳ 2005
good old evil you...
|
|
לחישה{הקול} |
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
אוחח...הפוטנציאל...
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
לחישה{הקול} • 13 בינו׳ 2005
סיפור עם כל כך הרבה פוטנציאל...
רק מה, צריך להוריד כמה שורות לא קשורות, ולהוסיף.. קשורות... אין כמו הרגעים הראשונים האלה..של הבדיקה... הגישושים.. הוידוא (מילה אינית). והמפץ הגדול שבמחיקת כל הספקות.... מציעה בהצעה ידידותית, שתמשיך לכתוב.. ורצוי... עם הדגשים הנכונים |
|
@buba@(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
@buba@(נשלטת) • 13 בינו׳ 2005
וואו , התחלת לכתוב בפורומים ??
א. אני שמחה , מאוד אפילו ב. מהר מאוד תתמכר פה לתגובות ... אספר לך בסוד שלפעמים זה יכול להיות משעשע מאוד ולפעמים פחות ... ועכשיו לשאלת מיליון דולר למה בחרת בשם טלי ??? מה לא מצאת שם יותר יפה ? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
חמור מאד ....
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
קליבר(שולט) • 13 בינו׳ 2005
זה קרה בשטח צבאי ? ... זה "שימוש ברכוש הצבא בניגוד לפקודות הצבא ". השאלה מה עשית שם בדיוק עודה מרחפת באויר . |
|