שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

נעמה ודוקטרינה - תגובה לחברי הפורום.

דוקטרינה​(שולט)
לפני 19 שנים • 15 בינו׳ 2005

נעמה ודוקטרינה - תגובה לחברי הפורום.

דוקטרינה​(שולט) • 15 בינו׳ 2005
הסיפור היה מאוד פשוט - נעמה שלי, בגלל קשיים אמיתיים כרגע בתוך השפחה שלה פנימה, הוציאה את הכעס ואת הכאב עלי - תוך שהיא מחליטה לנתק איתי את הקשר. אני, במקום להיות דואג, אמיתי, אמפטי, לכאוב את הכאב שלה - מרוב כעס על החלטתה זאת, הודעתי לכולם שאנחנו כבר לא ביחד והתחלתי להחזיר מיילים לכל הבנות שהיו לי בעבר שפחות, דרך הכלוב. עשיתי את זה מתוך כעס וזעם רגעיים - מתוך מחשבה עלי ולא על הכאב של נעמה.

על כך אני חטאתי. במקום להגיע למקום בו היא נמצאת, בו היא כואב, חשבתי רק על עצמי, על טובתי האישית.

ועל זה כתבה לי נעמה בפורום ואני כתבתי בבלוג.

גם תגובות לא איחרו להגיע.

אבל, וכאן מגיע ה"אבל" האמיתי. . .

מדוע צריכים חלק מהחברים בפורום הזה ללעוג לנעמה ולי?

הכלוב זה המקום היחידי מבחינתי בעולם בו אני יכול לספר את האמת עלי ועל מה שעובר עלי ועל מה שאני מרגיש - ותמיד לקבל חיזוקים.

כלפי חוץ, אני מרצה מצליח, איש עסקים מעולה, אדם - בעל - אבא איכותי ביותר. אבל גם לי, בתוך מרצה מצליח, איש עסקים אמיד ואיכותי, בעל, ואבא - יש רגעים של שבר, כעס, של אהבות - ואין לאף אחד שום זכות לכעוס עלי על הקטעים האלו.

האם יכול להיות שמספר חברים בכלוב היו מעדיפים לשמוע רק על זיונים, על סקס מסעיר, על אהבות מדהימות או על השפלות חדשות? אם כך, הם פשוט לא מבינים כלום - יש בכל מערכת יחסים גם קטעים קשים, מורכבים ומסובכים. הכלוב, מאפשר להוציא את זה, לכתוב על זה ולקבל על זה פידבקים.

המזל שלנו הוא שיש לנו את כלובי שפשוט מדהים בכל פעם מחדש באתר הזה שיכול לסייע לנו בדיוק בנקודות האלו.

המזל האמיתי - שמרבית החברים בכלוב מבינים את זה. יש מעט מאוד - אחד או שניים בלבד, שהיו רוצים לראות רק את החיים היפים, בלי שום קשיים בלי שום בעיות או בלי שברון לב.

תודה לכל אלו שהתקשרו אלי בטלפון ותמכו בי, תודה לכל אלו שכתבו לי בפרטי ותודה לכל אלו שפנו אלי ותמכו בנעמה ובי בפורום.

אני סולח ומוחל, באמת, מכל הלב, לכל אלו שלא השכילו להבין כי גם בין נעמה לביני, במערכת יחסים כזאת של אהבה אמיתית וכנה, יכולות להיות בעיות.

שלכם,

דוקטרינה, תל אביב.
melody
לפני 19 שנים • 15 בינו׳ 2005
melody • 15 בינו׳ 2005
דוקטרינה ונעמה,
הרבה אושר ואהבה.

ורק אוסיף שאין דבר נלעג יותר, מאשר הלעג עצמו.