| קליבר(שולט) |
לפני 22 שנים •
16 בינו׳ 2005
המארב
לפני 22 שנים •
16 בינו׳ 2005
קליבר(שולט) • 16 בינו׳ 2005
ביום שישי האחרון , בעת שהייתי "טרוד". בארוחת השבת , הנייד שלי צלצל.
"מספר חסוי" המסך הבהב . , היססתי באם לענות , משהוא אמר לי שזה לא יגמר "טוב " עניתי .. צריכים אותך ק. אמר הקול מעבר לקו , "מזיינים לנו את האיזור" , גונבים כל לילה 5-6 מכוניות .. אבל אני , יום שישי , גשם , קר ... נכון הקול מהצד השני , אבל אתה היחיד שיכול להכין להם מארב כמו שצריך .. אני חייב עזרה ממך , אני בא לאסוף אותך ב12:30 . הארוחה הסתיימה , ניגשתי והוצאתי את כל ציוד המארב שלי : בגדים שחורים , מעלי פליז שחור , כובע גרב , שחור, כפפות שחורות , תרמוס .. שחור .. הכנתי קפה , שחור ,והתכוננתי. שח' הגיע הוא סיפר לי על התכנית ועל מה שקורה : כל לילה הם נכנסים לחניונים התת קרקעיים , איש לא רואה ואיש לא שומע , גם אם יש אזעקה איש לא שומע , לא הציוד של איתורן ולא הציוד של פוינטר לא משדר מהמרתפים האלה . הם מקדישים לכל מכונית את הזמן ושהיא מונעת הם נכנסים נוסעים , בשיירה לכיוון מזרח . כל פעם מדובר ב4 עד 6 כלי רכב .. מכה הא ? אבל איך הם נכנסים לחניונים ? הרי השער סגור והכניסה היא רק מהבניין , מהדלת הראשית , אז ? הם גילו את קוד הכניסה לדלת הראשית , אני חושד שיש להם שיתוף פעולה עם מישהוא בפנים , וגם אני חושב שיש להם שלט רחוק לשער שהם השיגו מאחת המכוניות שנגנבו . אז שהדיירים יחליפו שלטים אמרתי . הם החליפו גיחך ח' , זה עזר ליום אחד , יום שני השבוע , לא היו גנבות . אם ידעתם את כל זה למה לא פעלתם קודם ? הקשיתי . , ידענו ופעלנו , אבל בכל זאת זה נמשך .. פשוט חיכינו להם בחוץ , על הרחוב , והם באו מבפנים .. אי אפשר להכניס 2 אנשים פנימה ואף אחד לא רצה להיות שם לבד .... הבנתי למה הוא היה חייב אותי , ומה אתה רוצה ממני שאלתי , שתשב בפנים וכשיבואו רק תקרא לנו . אתה תדע איך לא להתגלות , נכון? הקשר הרי לא קולט שם , אז מה עושים ? יש לי פתרון , הבאתי מירס .. אתה בקשר איתי ובכל מקרה יש לך גם מכשיר רגיל . ח' הביא אותי לחניון של הבניין המזרחי ביותר , היה לו שלט , השער נפתח אט אט , והג'יפ המשטרתי ירד פנימה .. החליק . ירדתי ממנו , לוקח את ערכת ההישרדות שלי, תראה הם באים בסביבות 3-4 ואפילו 5 . יש לך זמן להתארגן . אנחנו בכל מקרה בחוץ מחכים . ח' פנה לדרכו ואני איתרתי בתוך שניות נישה מעל גובה העניים מעל העמודים .. היה ממנה מבט לכל אורך החניון אבל החשוב ביותר , היה שדה ראיה גם לכניסת כלי הרכב וגם לכניסת הולכי הרגל, התיישבתי והתחלתי לחשוב ולהעביר את הזמן . את מכשיר הקשר הרגיל הפעלתי ולהפתעתי הוא קלט ואפילו טוב מאד , תחבתי את האזנייה והקשבתי לקולות , קולות רגילים של לילה משטרתי . לפתע נקרעה הדממה : פורץ נכנס ללבית , העיר את בני הבית ומאיים עליהם בנשק , כל זה בשכונת וילות סמוכה , כל הניידות נזעקו לשם ואני הבנתי שאני בעצם עכשיו .. ככה לבד בדממה ובשממה . קראתי במירס לח' אבל הוא כבר היה עסוק בלשעוט לעבר המקום ההוא .. הבטתי בשעון, כבר 03:45 .. עבר די מה ר הלילה הזה , ואני עדיין בנישה שלי , שם למעלה . לפתע נשמע קול , שער כלי הרכב החל לנוע . רכב לבן , משפחתי כזה נכנס , אורותיו דולקים . לשניה הוא היה מולי , אבל הנהג לא הבחין בי . קירבתי את המשקפת על עייני . לראות מי ומה ברכב , הבנתי בזוג גבר אישה , לבושים שחור. על צווארה של האישה היה תלוי משהוא .. בוהק . וגם בתוך הרכב נצץ משהוא למרות המשקפת לא הצלחתי להבין מה זה ... הזוג החנה את רכבו בדיוק ממול לנישה בה התחבאתי , רק צנרת כיבוי האש הייתה תלויה ומפרידה ביני ובניהם , ואני למעלה יושב בשקט מופתי , הגבר יצא מהרכב , הבחנתי שהוא לבוש מכנסי עור שחורים , וסריג שחור , מבנה גוף רזה , גובה כ-1.80 , שיער כהה , מלמעלה ניתן היה להבחין בהתקרחות בהתחלתה . הוא עבר לצד השני של הרכב , לדלת הנוסע, פתח ואתה ובאחת "שלף " את האשה מהרכב , עכשיו הבנתי גם מה נצץ ברכב , הייתה זו שרשרת מתכת . כבר לא יכולתי לנשום .. האם אני חוזה פה במופע בדס"מ ? התשובה הייתה מהירה מהשאלה .. הוא גרר אותה את מחוץ לרכב והקיף עם השרשרת את העמוד הקרוב לרכב. תוך מספר שניות היא הייתה קשורה לעמוד שפניה אל הבטון . היא הייתה לבושה כנראה פעם בחצאית , כי עכשיו אחוריה היו חשופים לגמרי וקצת אדומים . הוא לא חיכה הרבה זמן , הוציא מהרכב את הנוצץ הבא : ועכשיו הבנתי מה זה : סרגל מתכת ארוך , של גרפיקאים , והחל להצליף באחוריה , חזור והצלף , מכה אחר מכה , בהתחלה היא לא הגיבה אל אחרי 5 או 6 הצלפות , הצעקות שלה הדהדו היטב ברחבי החניון . הוא הפסיק , אבל רק לדבר אחד : הלך לרכב וחזר עם גאג , שעיקרו היה כדור בצבע אדום שנתחב בחזקה לפיה , הרצועות הודקו מסביב לראשה חזק והשקט בעיקרון חזר לחניון . האדון לא ויתר , הוא המשיך להצליף בה אלא שהפעם מלבד צעקות עמומות לא הייתה הפרעה במלאכה . כל זה נמשך זמן לא רב הוא ניגש אליה התיר אותה מהשרשרת שבה הייתה שקורה לעמוד , וגרר אותה לשביל במרכז החניון . הוא עצר כאשר היא עומדת , מעל מכסה ניקוז העגול , .. תשתיני שמעתי אותו אומר , עכשיו גם יכולתי לראות את פניה בבירור , הן היו אדומות ועינה היו מכוסות דמעות. היא פיסקה את רגליה והחלה משתינה לתוף פתח הניקוז .. שניגמר הזרם , הוא הושיט את ידו והעניק לה מכה בידו ברווח שבין רגליה , היא כמעט שהתמוטטה , היא התנדנדה אנה ואנה , אבל משיכה חזקה שרשרת, שהייתה קשורה לצווארה החזירה אותה למציאות . הוא השעין אותה על אחת המכוניות , כופף אותה , בא מאחריה , ידו האחת לוחצת על גבה וראשה והשנייה שולפת את איברו , בתנועה אחת הוא נכנס , והיה זה ענין של זמן עד שיסיים את מלאכתו. היא הייתה שם כמעט ללא תנועה מלבד התנועות הקצביות של הלוך ושום כתגובה לכל חדירה שלו . לאחר כמה דקות , הוא ככל הנראה גמר , הוא פתח את הגאג והסיר אותו מפיה , והיא באחת , משהוסר הגאג , כרעה לפניו והחלה מוצצת את השאריות ממנו . כשסיימו , העיף הגבר מבט למעלה , מסביב כמו שידע שהנה .. "אנחנו לא לבד " נטל את השרשרת בידו , והמשיך לכיוון המעלית , בשנייה האחרונה נזכר ולחץ על כפתור השלט..היא נגררה – נסחבה אחריו. בשניה שנבלעו בתוך המעלית הבחנתי בטנדר מיצובישי דאבל קבינה נכנס בשער , בתוכו היו 3-4 גברים בעלי חזות ערבית . לחצתי על המיקרופון .... המשך יבוא . |
|
|