עמנואל |
לפני 19 שנים •
24 בינו׳ 2005
ערב Depeche mode בdungeon
לפני 19 שנים •
24 בינו׳ 2005
עמנואל • 24 בינו׳ 2005
איזה ערב מושלם!!!!
מי שלא הפסיד מוזיקה מדהימה וכמובן משרית ברוך. אנשים יפים ואלכוהול משובח. מי שלא היה ....הפסיד. |
|
bianca(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
24 בינו׳ 2005
היה מעולה!!
לפני 19 שנים •
24 בינו׳ 2005
bianca(מתחלפת) • 24 בינו׳ 2005
בהחלט מי שלא הגיע הפסיד
היה ערב מעולה ומהנה של מוסיקה טובה ואנשים נהדרים ואווירה כיפית. תודה עמוס כן יירבו עוד... (רמז...רמז... ) |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
24 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 בינו׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 24 בינו׳ 2005
בתור התחלה אני צריכה לציין שהיה ערב פצצות לגבות, רסיסים לריסים ! רקדתי 2.5 שעות עם 4 הפסקות קצרות בלבד !!!
לידיעת הגולשת דומי - נגעתי בטוסיק של פרודו קצת יותר פעמים ממה שאת מרשה לי בדרך כלל, אבל זה בגלל דפש מוד לידיעת הגולש החדש ר' - אתה יודע לרקוד לידיעת הגולש ברלינר - אחלה רעיון ערב כזה ! לידיעת התקליטנית שרית ברוך - היית 10 ! לידיעת מאסטר טיה - נא להתעדכן בסרטי וידאו לפעם הבאה - לברלינר יש תשנוררי ממנו ! לידיעת הגולש עמוס לוי - אף פעם לא הייתי במועדון ביום שבת אז ישר כח על המבצע ! לידיעת 9000 ומשהו גולשי הכלוב שלא באו - הפסדתם בענק ! לידיעת הגולש עמנואל - המכשפה מתיימרת להכיר את כולם (אם אתה לא שם אתה לא קיים ) אז תדאג שאני אדע מי אתה לידיעת הגולשת ליה - יפה לך הג'ינס לידיעת הגולש ערפד הלילה - תודה ונשיקות לידיעת הגולשת נעמה26 - חסרת לי קצת לידיעת תחזית מזג האוויר - הבטחת מבול, היה מבול ובכל זאת באו אנשים! לידיעת הגולש רון חולדאי - פעם היה מיתוס כזה שתל אביב היא עיר בלי הפסקה חוץ מאשר במוצאי שבת כי למחרת עובדים - זה אכן מיתוס (* הרשימה אינה מלאה, הצעות לתוספות יתקבלו בברכה) |
|