סול |
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
סול • 25 בינו׳ 2005
מנסיון.
חדירה אנאלית בפעם הראשונה היא דבר כואב. כולם יסכימו איתי אבל גם כולם יסכימו איתי שלפעמים העבד מכל סיבה ( אולי בושה אולי סתם כדי לא לשבור את המומנטום) לא מדבר ואז זה נורא כואב וכבר די זה לא כיף. אז הכי הכי חשוב זה לפחות בהתחלה לדבר ולהגיד מתי כואב מתי כיף אם להכניס עוד אם להשאיר ככה כמה רגעים. ומצד המלכה לנסות להרגיע אותו קצת. נ.ב כל מה שאמרתי עכשיו זה (לפי דעתי האישית) תקף בפעם או פעמיים הראשונות אחר כך.... איך אני אומר את זה יפה. טחני לו ת'תחת לשבע חלקים |
|
tch(נשלט) |
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
תודה..
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
tch(נשלט) • 25 בינו׳ 2005
ד"ר רות.....
תודה.העצות שלך יקרות מפז. |
|
שפינוז_ |
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
אייי כן כן
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
שפינוז_ • 25 בינו׳ 2005
מעכשיו אימרו איי כן כן
בעדינות זו יכולה להיות החוויה האוליטימטיבית |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
Re: מסכימה עם בטי.
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
אדון החלומות • 25 בינו׳ 2005
אליאס כתב/ה: אין שום בעיה, חולם, גם העבד הנוכחי שלי קרא לעצמו בעבר אדון והחליף צד כדי להיות איתי, כך שקטן עליי. האם זו הזמנה? כי דווקא בפרופיל האישי שלך, רשומים כמה דברים שסותרים את זה... ציטוט: נא לא לפנות, יש לי את כל מה שרציתי.
|
|
Thom(נשלט) |
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
כשהעבד ייתקדם
לפני 19 שנים •
25 בינו׳ 2005
Thom(נשלט) • 25 בינו׳ 2005
אני ממליץ על שני דברים
1 פלאג אנאלי מתנפח ורוטט 2 שרשרת כדורים אנאליים בגודל עולה הייתרון של הפלאג המתנפח על הדילדו/ויברטור/סטרפ-און הוא ברור. הוא מתחיל קטן וקל להחדיר אותו לישבן. ברגע שהוא ננעל שם בפי הטבעת. את יכולה לשים אותו על רטט (שאגב אם העבד לא היסטרי) בכלל מקל על החדירה. ואז להתחיל לנפח. השפתיים עצמן לא יעברו טראומה, אלה רק דפנות פי הטבעת שיתחילו לחוש בלחץ מתעצם ורוטט. העבד שלך יילל ויתחנן לעוד. אני ממליץ כשהעבד מתחיל ליצלול לספייס, להתחיל להוציא ולהחדיר את הפלאג, כלומר ליגרום לחיכוך של קצה הפלאג המורחב עם פי הטבעת. אם את יכולה לצרף שליט/ה נוספים הם יכולים לסטור לעבד בשלב התהליך (לא בעניין של להביא לו זעזוע מוח) והוא בכלל יהפוך לג'לי.הכדורים האנאליים הם שלב מתקדם יותר ומטריף הרבה יותר. העבד נדרש למאמץ רב יותר כי רדיוס הכדורים גדל והמשקל שלהם מכביד. שוב משחקי החדרה והוצאה או אפילו הסתובבות בבית ובחוץ עם הכדורים בפנים. כדורים איכותיים מכילים משקולות בכל אחד שיוצרות ויברציות מטריפות. וכמובן יש לדרוש מהעבד לשחרר אותם לבד על ידי שימוש בשרירי פי הטבעת-בנות לא להעלב חס וחלילה-חוויה של מיני לידה (ממש מיני, אפילו מיקר). ילדים נסו את זה בבית. |
|
שמנה לוהטת וסקסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2005
תודה תודה
לפני 19 שנים •
26 בינו׳ 2005
שמנה לוהטת וסקסית(שולטת) • 26 בינו׳ 2005
רבתודות לכולם אני ממש מעריכה זאת במיוחד לבטי היקרה אני בדרכי למימוש הפנטזיה שמטריפה לי את האדרנלין העצות ממש טובות ומועילות מאוד וזה נותן לי הרגשה שאני לא לבד בעסק שיש לנו אחד את השניה מלכות עבדים וכל דבר אחר. ועוד הערה קטנה אצלי לזיין עבד זה לא כוחני זה שום דבר של ברוטליות זו הנאה נטו גם שלי וגם לתת לעבד את ההנאה שלו ולתת לו סוכריה כי הוא היה עבד טוב מענג ונותן לי את כל הפנטזיות שלי למימוש.
|
|
Truth Seeker |
לפני 19 שנים •
27 בינו׳ 2005
בהצלחה
לפני 19 שנים •
27 בינו׳ 2005
Truth Seeker • 27 בינו׳ 2005
מקווה שהחוויה תגרום לך ולעבד הנאה. כמעט בכל ההתנסויות שהיו לי בסטרטאפ-און, נהניתי בצורה שלא ניתן לתאר. עצם ההרגשה של להיות ב"צד השני" של הסקס, יחד עם ההנאה הפיסית מהחוויה, ביחד יכולים פשוט ליצור חוויה מושלמת. בהצלחה
|
|
פטר(נשלט) |
לפני 19 שנים •
27 בינו׳ 2005
שכחתם את הדבר הכי חשוב!!!!
לפני 19 שנים •
27 בינו׳ 2005
פטר(נשלט) • 27 בינו׳ 2005
מה עם עסוי כללי של כל הגוף?
עיסוי בגב צריכים לעשות ולהרפות את השרירי הגוף וכוונתי במעשה זה להכין את אדם מנטלית לזה. עשי לו עיסוי בכל הגוף תרגישי איך השרירים בגוף משתחררים, תלטפי את גופו. תני לו הרגשה שאת אוהבת כל חלק וחלק בגופו שכל תא ותא בגופו ירגישו את רגש שלך כלפיו תהיי סובלנית וקשובה לגופו. בהצלחה! |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
28 בינו׳ 2005
תחת השמש(נשלט) • 28 בינו׳ 2005
[B]
שלום לך. אני מחפש מישהי או מישהו שישמחו לאנוס אותי!!!! פשוטו כמשמעו- פשוט לא לשאול אותי יותר מידי שאלות, אלא לקחת אותי, לקשור אותי ולקרועעעעע אותי כמו שצריך. מוכן לשמש אובייקט |
|
orensun0 |
לפני 13 שנים •
10 ביולי 2011
Re: תודה תודה
לפני 13 שנים •
10 ביולי 2011
orensun0 • 10 ביולי 2011
שמנה לוהטת וסקסית כתב/ה: רבתודות לכולם אני ממש מעריכה זאת במיוחד לבטי היקרה אני בדרכי למימוש הפנטזיה שמטריפה לי את האדרנלין העצות ממש טובות ומועילות מאוד וזה נותן לי הרגשה שאני לא לבד בעסק שיש לנו אחד את השניה מלכות עבדים וכל דבר אחר. ועוד הערה קטנה אצלי לזיין עבד זה לא כוחני זה שום דבר של ברוטליות זו הנאה נטו גם שלי וגם לתת לעבד את ההנאה שלו ולתת לו סוכריה כי הוא היה עבד טוב מענג ונותן לי את כל הפנטזיות שלי למימוש.
נו...ספרי איך היה? |
|