שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

גרפיטי

Dom_Quixote
לפני 19 שנים • 24 בינו׳ 2005

גרפיטי

Dom_Quixote • 24 בינו׳ 2005
קיחוט היה פה CARPE DIEM טיצ'ר icon_profilekiss.gif כלובי
Aragorn​(שולט)
Aragorn​(שולט) • 24 בינו׳ 2005

טוב לראות את השטויות שלך באמצע הבוקר icon_biggrin.gif

Yosefus​(שולט)

Re: גרפיטי

Yosefus​(שולט) • 24 בינו׳ 2005
Dom_Quixote כתב/ה:
קיחוט היה פה CARPE DIEM טיצ'ר icon_profilekiss.gif כלובי

ואיפה התמצית איפה ?
וחוצמזה מינית ממלא מקום לענייני שטויות והוא לא ממש מתפקד ! הפורום רציני להחריד
יוספוס
(תמצית: יוספוס הופך להיות המלשן של הכיתה)
star
לפני 19 שנים • 28 בינו׳ 2005

Re: גרפיטי

star • 28 בינו׳ 2005
Dom_Quixote כתב/ה:
קיחוט היה פה CARPE DIEM

תמיד טוב לדעת icon_exclaim.gif icon_biggrin.gif
Tobias​(אחר)
לפני 19 שנים • 1 בפבר׳ 2005

מי?

Tobias​(אחר) • 1 בפבר׳ 2005
קופסת פיטפוטי הביצים המשומרת הזאת עדיין פעילה
חשבתי שהיא כבר פג תוקף ממזמן.......

כבוד קיחוט
טוב לראות אותך
Dom_Quixote
לפני 19 שנים • 17 בפבר׳ 2005

יוספוס ושאר יצורים בוגדניים

Dom_Quixote • 17 בפבר׳ 2005
YOSEFUS כתב/ה:

ואיפה התמצית איפה ?
יוספוס

תגידו, כ"כ הרבה זמן לא הייתי פה שהפוסט הידרדר לאמצע העמוד השני? ואתם הנחתם לזה לקרות? ואחרי זה אתם קוראים לעצמכם חברים?

טוב, יוספוס, תקשיב. זה שאתה בוגד היסטורי ידוע, מתייוון, מתנצר, מלקק לכל רומאי מזדמן, רקדת על דמם של גיבורי מצדה בעודך שר "אמייזינג גרייס", נוהג לבעול תיישים בנידה ואף מתהדר בתואר ה"עיתונאי מטעם" הראשון בהיסטוריה (ואף מועמד רציני לגזול את הפרס בקטגוריה זה מ"במחנה"), לא אומר שאתה גם חייב לא לדייק בפרטים. ראשית, זה "תקציר", ולא "תמצית", שנית, ה-(C) שאחריו איננו קולר, כי אם רמיזא לחכימא שמדובר בסימן רשום, שעקב הפרתו אתה עלול וצפוי לשלם קנס שכללי ה-SSC אינם חלים עליו, ואשר יעוררו בך געגוע עז לפוטסים של מיינד מאסטר. עצתי לך היא לבקש מגולד לכתוב מראש כמה שרשורים למען יהיה לך איך להעביר את הלילות הקרים בכלא. בכל נקרה אתה מתבקש לחדול מלתקצר או לתמצת, או לעשות כן תוך נתינת קרדיט ותשלום תמלוגים. ניתן להשאיר את הכסף אצל אביס, הוא הבטיח לשמור לי.

ואגב, אביס אולי לא מתפקד כממלא מקומי, אבל אתה ממלא יופי את מקומו של מקבי. בביקורי החטוף זה לא ראיתי חצי פיסקה באתר שלא הגבת עליה, יישר כוח.

כבוד,
קיחוט

תקציר הפוסט (C) <<<<< סימן רשום

כולם-מחקים-את-קיחוט-אף-אחד-לא-מחקה-את-טיצ'ר-האחד-הוא-מושלם-השני-קצת-פחות-ואין-לי-שום-חרוז-לטיצ'ר-אבל-הנקודה-הובנה-אין-ערב-מיילדום-בלי-קיחוט-ואין-קיחוט-בלי-שטיצ'ר-חוזר-בו-מהשקר-הגס-כאילו-קיחוט-לא-נתבקש-על-ידו-להופיע-טוב-יצאתי-קצת-מהקצב-של-השיר-אבל-זה-חופש-אמנותי-בשם-הרעיון-יחי-קיחוט
Aragorn​(שולט)
Aragorn​(שולט) • 17 בפבר׳ 2005
משעשע כרגיל icon_smile.gif
Yosefus​(שולט)

Re: יוספוס ושאר יצורים בוגדניים

Yosefus​(שולט) • 17 בפבר׳ 2005
Dom_Quixote כתב/ה:
YOSEFUS כתב/ה:

ואיפה התמצית איפה ?
יוספוס

תגידו, כ"כ הרבה זמן לא הייתי פה שהפוסט הידרדר לאמצע העמוד השני? ואתם הנחתם לזה לקרות? ואחרי זה אתם קוראים לעצמכם חברים?

טוב, יוספוס, תקשיב. זה שאתה בוגד היסטורי ידוע, מתייוון, מתנצר, מלקק לכל רומאי מזדמן, רקדת על דמם של גיבורי מצדה בעודך שר "אמייזינג גרייס", נוהג לבעול תיישים בנידה ואף מתהדר בתואר ה"עיתונאי מטעם" הראשון בהיסטוריה (ואף מועמד רציני לגזול את הפרס בקטגוריה זה מ"במחנה"), לא אומר שאתה גם חייב לא לדייק בפרטים. ראשית, זה "תקציר", ולא "תמצית", שנית, ה-(C) שאחריו איננו קולר, כי אם רמיזא לחכימא שמדובר בסימן רשום, שעקב הפרתו אתה עלול וצפוי לשלם קנס שכללי ה-SSC אינם חלים עליו, ואשר יעוררו בך געגוע עז לפוטסים של מיינד מאסטר. עצתי לך היא לבקש מגולד לכתוב מראש כמה שרשורים למען יהיה לך איך להעביר את הלילות הקרים בכלא. בכל נקרה אתה מתבקש לחדול מלתקצר או לתמצת, או לעשות כן תוך נתינת קרדיט ותשלום תמלוגים. ניתן להשאיר את הכסף אצל אביס, הוא הבטיח לשמור לי.

ואגב, אביס אולי לא מתפקד כממלא מקומי, אבל אתה ממלא יופי את מקומו של מקבי. בביקורי החטוף זה לא ראיתי חצי פיסקה באתר שלא הגבת עליה, יישר כוח.

כבוד,
קיחוט

תקציר הפוסט (C) <<<<< סימן רשום

כולם-מחקים-את-קיחוט-אף-אחד-לא-מחקה-את-טיצ'ר-האחד-הוא-מושלם-השני-קצת-פחות-ואין-לי-שום-חרוז-לטיצ'ר-אבל-הנקודה-הובנה-אין-ערב-מיילדום-בלי-קיחוט-ואין-קיחוט-בלי-שטיצ'ר-חוזר-בו-מהשקר-הגס-כאילו-קיחוט-לא-נתבקש-על-ידו-להופיע-טוב-יצאתי-קצת-מהקצב-של-השיר-אבל-זה-חופש-אמנותי-בשם-הרעיון-יחי-קיחוט

אההממממ
ראשית, אבקש להבהיר שאין צורך להתגעגע ל- mind master , גם כי אין צורך, אבל גם כי רק היום הוא פרסם עוד פוסט.
שנית, אבקש להבהיר שחשבתי שה- c הזו החבוקה בין סוגריים היא הסמל הבין לאומי הסודי של אגודת המחבקים האביריים, שכן סימן זכויות היוצרים איננו חבוק לו בין סוגריים אלא עטוף בעיגול מלא (רמז לעולם ומלואו, וליציבות של גג ורצפה).
שלישית, א ת ה כותב תקציר, ואילו א נ י כותב תמצית ! איפה הפרת זכויות היוצרים (חסרי הגג והרצפה), איפה ? אני כל כולי המצאה מקורית (עיין ערך פפסי קולה בהשוואה לקוקה קולה).
רביעית (אין כזו מלה בעברית, אני יודע) , לבקש מגולדי לכתוב צריך בכל מקרה, ולא רק בשעות מצוקה ואובדן. ויפה שעה אחת קודם.
חמישית (גם מלה כזו אין) , מה אכפת לך אם אני מלקק לכל רומאי מזדמן או נוהג לבעול תיישים ? איפה הפתיחות איפה ?
שישית - באמת איפה מקבי ?
יוספוס (מרוט נוצות)

תמצית (ולא תקציר):
(יוספוס מנסה לנהל מו"מ על גובה התמלוגים הנדרשים, ותוך כדי כך מבדל את התמצית מהתקציר בסימן הסוגריים, בהעדר מקפים ובחסרונם של החריזה והמקצב)