אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
תופעות מצערות בעולמינו....
לפני 19 שנים •
30 בינו׳ 2005
אדון החלומות • 30 בינו׳ 2005
כמו התופעה שדיברה עליה מלקוש, תופעת החרמנים שמגיעים חדשות לבקרים,
אני רוצה לומר - ובטח איני מחדש כאן לאף אחד, על תופעת הנשים שמגיעות לכאן - אך ורק בגלל שזה נחמד מאוד לבוא ולדרוש סאב גבוה שרירי חסון שימלא את כל משאלותיה של אותה בחורה, שאך לפני שבועיים גילתה שבעולם הזה יש המון אנשים מתחננים לקצת שליטה. אני לא מתבכיין כאן, אבל בעיקבות התלונות על הגברים החרמנית, ושאר תלונות על "הגברים" ראיתי לנכון לציין גם את זה - ולו רק לשם איזון. לא חסרות מלכות מזוייפות... |
|
Morticia |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Morticia • 31 בינו׳ 2005
לא חסר זיוף בוירטואליה בכלל...
זה חלק מהסיכונים הכרוכים בדבר. סומכת עליך שאתה חכם מספיק להפריד ולמשול אדון חלומות יקר. |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Re: תופעות מצערות בעולמינו....
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
אליאס(אחרת) • 31 בינו׳ 2005
אדון החלומות כתב/ה: נחמד מאוד לבוא ולדרוש סאב גבוה שרירי חסון
שימלא את כל משאלותיה לא חסרות מלכות מזוייפות... כמה צביעות יש בעולם הזה? המון. תנאי בסיסי לתחילת קשר בין שני אנשים עומד תלוי ביחס ישר לכימיה בינהם כאשר הפרמטר הראשי הוא המראה החיצוני. האם באמת מישהו/י ייצא עם אדם שלא יימשך אליו? האם אדם יישאר עם מישהו שהמיניות שלו גוועת שהפרטנר מצטרף? קשה לי להאמין. אני לא אוהבת את המלה מלכה, היא מוזילה באופן מכעיס את הפאמדום (השליטה הנשית) ובדרך כלל מסגירה את חוסר הבקיאות בתחום, ההתלהבות מהעבדים המרובים (נניח שיש עבדים ולא רובם פנטזיונרים) ומפריצות השוק לכל דיכפין. מי שרגיש דיו יגלה בנקל מי מזייפת ומי לא, ועם כל האמפתיה (ויש, מעט) מי שלא מזהה שמי שמולו היא עוד בחורה שמצאה דרך קלה להקל לעצמה על החיים - מגיע לו להתבכיין. |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
אדון החלומות • 31 בינו׳ 2005
אליאס כתב/ה: אדון החלומות כתב/ה: נחמד מאוד לבוא ולדרוש סאב גבוה שרירי חסון
שימלא את כל משאלותיה לא חסרות מלכות מזוייפות... כמה צביעות יש בעולם הזה? המון. תנאי בסיסי לתחילת קשר בין שני אנשים עומד תלוי ביחס ישר לכימיה בינהם כאשר הפרמטר הראשי הוא המראה החיצוני. האם באמת מישהו/י ייצא עם אדם שלא יימשך אליו? האם אדם יישאר עם מישהו שהמיניות שלו גוועת שהפרטנר מצטרף? קשה לי להאמין. אני לא אוהבת את המלה מלכה, היא מוזילה באופן מכעיס את הפאמדום (השליטה הנשית) ובדרך כלל מסגירה את חוסר הבקיאות בתחום, ההתלהבות מהעבדים המרובים (נניח שיש עבדים ולא רובם פנטזיונרים) ומפריצות השוק לכל דיכפין. מי שרגיש דיו יגלה בנקל מי מזייפת ומי לא, ועם כל האמפתיה (ויש, מעט) מי שלא מזהה שמי שמולו היא עוד בחורה שמצאה דרך קלה להקל לעצמה על החיים - מגיע לו להתבכיין. מקבל את כל דברייך! רק מוסיף, שבאותה מידה - מי שרגיש/ה דיו/ה י/תגלה בנקל מי מהעבדים/שפחות הוא/היא פנטזיונר/ית ואיזה מהם הוא/היא לא... ומי שלא מזהה מי נימצאת מולו.ה, מגיע לו/לה להתבכיין... |
|
Morticia |
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 בינו׳ 2005
Morticia • 31 בינו׳ 2005
אליאס כתב/ה: כמה צביעות יש בעולם הזה? המון. תנאי בסיסי לתחילת קשר בין שני אנשים עומד תלוי ביחס ישר לכימיה בינהם כאשר הפרמטר הראשי הוא המראה החיצוני. האם באמת מישהו/י ייצא עם אדם שלא יימשך אליו? האם אדם יישאר עם מישהו שהמיניות שלו גוועת שהפרטנר מצטרף? קשה לי להאמין. אני לא אוהבת את המלה מלכה, היא מוזילה באופן מכעיס את הפאמדום (השליטה הנשית) ובדרך כלל מסגירה את חוסר הבקיאות בתחום, ההתלהבות מהעבדים המרובים (נניח שיש עבדים ולא רובם פנטזיונרים) ומפריצות השוק לכל דיכפין. מי שרגיש דיו יגלה בנקל מי מזייפת ומי לא, ועם כל האמפתיה (ויש, מעט) מי שלא מזהה שמי שמולו היא עוד בחורה שמצאה דרך קלה להקל לעצמה על החיים - מגיע לו להתבכיין. אליאס נהנתי מכל מילה שלך... |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
זיוף ווירטואליה
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
SEAMASTER(שולט) • 1 בפבר׳ 2005
זיוף היא אמנות וווירטואליה היא אומנות הזיוף , ואין כמו האשליה הזו .
|
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
Re: זיוף ווירטואליה
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
אדון החלומות • 1 בפבר׳ 2005
SEAMASTER כתב/ה: זיוף היא אמנות וווירטואליה היא אומנות הזיוף , ואין כמו האשליה הזו .
התופעה שסיפרתי עליה, לא קיימת רק באופן וירטואלי כמובן, אלא ממשיכה גם במציאות. |
|