לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סאדו-מזוכיזם - לאוהדי הפועל

המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לפני 19 שנים • 3 בינו׳ 2005

סאדו-מזוכיזם - לאוהדי הפועל

טור אישי: סאדו-מזוכיזם ביציע
יואב דובינסקי היה אתמול בשער 2 בבלומפילד וספג את כל הבכי והנהי של האוהדים המסכנים באדום. בהתחלה הוא ריחם עליהם וסבל איתם אבל בסוף יצא לו חיוך אחד צהוב וגדול. מכביסט בעורף האויב

פייר, הייתי בטוח שהפועל הולכת לנצח את המשחק. כל סוף השבוע חשבתי על הטור שאכתוב אחרי הניצחון הגדול של שייע פייגנבוים על מכבי חיפה. ניצחון שהיה מנחיל לאלופה הפסד ליגה ראשון העונה, אך בעיקר נותן זריקת מרץ לאדומים. "אני לא זוכר שהיינו במצב הזה", אמר אחד האוהדים שישב לצידי בשער 2, דקות ספורות לפני פתיחת המשחק, "גם כשירדנו ליגה לא היינו במקום האחרון".

שעה לפני שריקת הפתיחה, בלומפילד כמעט ריק. גם במהלכו הוא לא יתמלא, אך עד לשעה 20:00, רק האוהדים של חיפה מורגשים. שרים בכל דקה. תענוג - בלי ציניות. בסביבתי הקרובה לעומת זאת, תחושת כאב עמוקה. לא אוהבים את ההנהלה, לא את חיים רמון, מתגעגעים להפועל של קשטן ולמסע הקסום באירופה חולמים על צ'לסי ומילאן. "נסענו למילאנו והזלנו דמעה", ממשיך אותו אוהד, "תראו עכשיו איפה אנחנו".

אז אני מבחין במשפחת בדש. "חבל שלא הבאנו מצלמה" אומרת אחת מבנות המשפחה, כשהיא רואה אותי מצלם יציעים ריקים. "אתה יודע, ברק שלנו בדיוק עבר מרמת עמידר, אתה מכיר אותו?", היא שואלת. לא עוברות עשר דקות ושני מנויים מזיזים את המשפחה מהמקום המסומן לשורה אחרת. אחרי שאני מבין שגם גורלי יהיה דומה אני עובר ובמקרה שוב פוגש אותם שורה מאחורי.

http://www.sport5.co.il/Articles/Article.asp?CategoryID=28&ArticleID=17298
baby(expired)​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 3 בינו׳ 2005
baby(expired)​(לא בעסק) • 3 בינו׳ 2005
בתור מאזוכיסטית גאה, אני חייבת להודות שקבוצתי האהובה, הפועל ת"א, שוברת את ליבי כל פעם מחדש. אני מודה שהתחלתי לבדוק, האם מדובר בהתעללות עצמית, או אהבת הסבל...

תוך מדיטציה עמוקה וחשבון נפש נוקב התברר כי מדובר פשוט בדבר שאינו רציונלי, וככזה אינו ניתן להסבר...

בייבי
sssssss
לפני 19 שנים • 14 בינו׳ 2005
sssssss • 14 בינו׳ 2005
בתור מאזוכיסט גאה ומכביסט גאה לא פחות (ולא שלנו יש במה להתגאות העונה) אני מוצא עצמי מפתח כישורים סאדיסטיים טהורים לנוכח מצבה העגום של הפועל ת"א...מצטער אבל אין בליבי הרחמים.
Rocco​(שולט)
לפני 19 שנים • 21 בינו׳ 2005
Rocco​(שולט) • 21 בינו׳ 2005
ומי יודע ...אולי בסוף העונה המשעממת הזו
יצא דבר אחד טוב....
הפועל תרד ללאומית
קייל​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 22 בינו׳ 2005

מזדהה עם בייבי

קייל​(לא בעסק) • 22 בינו׳ 2005
כאוהד הפועל אין דרך לשרוד את העונה הזו
שובר את הלב
tch​(נשלט)
tch​(נשלט) • 22 בינו׳ 2005
Rocco כתב/ה:
ומי יודע ...אולי בסוף העונה המשעממת הזו
יצא דבר אחד טוב....
הפועל תרד ללאומית

ועל הדברים האלו רק נותר לומר מילה אחת:

אמן.
baby(expired)​(לא בעסק)
baby(expired)​(לא בעסק) • 22 בינו׳ 2005
אני רק רוצה להזכיר לכל השמחים לאיד, שעדיין, הפועל תל אביב, היא לא קבוצה למזוכיסטים טהורים...

אנחנו עוברים תקופה קשה...אבל אני יודעת שנתאושש, נקום ממנה חזקים...

ונפתח למכבי את הת$%...

אז בנימה אופטימית זו, אוהדי מכבי והסביבה יכולים לקפוץ לי... icon_twisted.gif

אני, נשארת אדומה...

וגאה!!!

בייבי
tch​(נשלט)
tch​(נשלט) • 22 בינו׳ 2005
בייבי יקירתי...
אני מוכן לקפוץ לכל גובה שתגידי,ואפילו שתפתחי לי את הת...
סתם.. icon_razz.gif
אוהב אותך...בכל צבע.אדומה או לא.
Rocco​(שולט)
לפני 19 שנים • 31 בינו׳ 2005

כמו אחד המשפטים בשיר

Rocco​(שולט) • 31 בינו׳ 2005
"יבוא היום הפועל תחזרו ללאומית"